Marcus Og Martinus Dialekt

MGPjr 2012 Dato: 1. september 2012 Sted: Oslo Spektrum Programledere: Margrethe Røed og Tooji Arrangør: Norsk rikskringkasting Deltakere: 10 Vinner: « To dråper vann » Artist: Marcus & Martinus MGPjr 2011 MGPjr 2013 Melodi Grand Prix Junior 2012, offisielt MGPjr 2012, var den ellevte utgaven av MGPjr, Norsk rikskringkastings sangkonkurranse for barn mellom 8 og 15 år. Konkurransen ble arrangert i Oslo Spektrum lørdag 1. september 2012, og ti sanger deltok. Vinnerne ble tvillingene Marcus & Martinus med « To dråper vann ». Sendingen [ rediger | rediger kilde] NRK fikk inn 513 melodier i den åpne konkurransen, og en jury plukket ut ti av dem til finalen i Oslo Spektrum lørdag 1. september 2012. Margrethe Røed og Tooji var programledere. Blant deltakerne var det én gruppe, to søskenduoer og sju soloartister. [1] Først framførte de ti finalistene sangene sine, og tv-seerne stemte fire av dem til superfinalen. Der ble de fire superfinalist-sangene framført på nytt, før seerne stemte om igjen.

Marcus og martinus net worth

Tvillingene fra Trofors har inngått avtale med Sony Music og går alt etter planen kommer debutalbumet allerede i løpet av februar. Men først kommer singelen «Plystra på deg» som Magnus Bertelsen og Erik Fjeld har produsert. – Vi har vært med å skrive litt av både teksten og låten. Vi prøvde å synge både på bokmål og dialekt, men vi har jo ikke en skikkelig dialekt så det ble som det ble. Det låter som oss, sier Marcus. – Det er en skikkelig «sommerglad-låt», mener Martinus. Fredag slippes singelen sammen med en tekstvideo slik at alle som vil kan synge med fra første strofe. Flere nye låter Plata som kommer i løpet av måneden inneholder selvsagt låter som «To dråper vann» som de vant MGP Junior med i 2012, «Leah» som kom i 2013, «Du» (2014) og flere nye låter som er spilt inn i Oslo i januar. – Når vi er i studio er vi der veldig mange timer, men tiden går å fort fordi vi har det så artig sammen med produsentene, forteller Martinus. – Ja, de har faktisk funnet ut at de er minst like barnslige som oss, konstaterer Marcus.

13 timer siden, skyflakes skrev: Familien deres er nordnorske (fra Trofors) og snakker tilnærmet samme dialekt som i Mosjøen. Guttene har bodd på østlandet da de var små, før de flyttet nordover og den dialektforvirringen henger vel fortsatt igjen Dessuten er det sikkert vanskelig å holde på en dialekt når de er i den alderen og reiser mye. Samme gjelder jo for Sandra Lyng som er fra Mosjøen, hun har jo totalt mistet dialekten sin. aha, takk skal du ha for svar. Da vet jeg haha, jeg begynte å lure når jeg så innslag om de på Lørdagsrevyen. Det var blanding av alt mulig, for jeg registrerte noe dialekt i den mgp jr låta deres og så plutselig ikke noe liksom.

14 år er kanskje vel tidlig for en biografi, men for fansen er dette en real gavepakke med drøssevis av bilder, personlige historier, drømmer, forventninger og noe negativt om sirkus og netthat. Alt fortalt i en riktig, ungdommelig stil. I første halvdel av boken forteller Marcus og Martinus mye om frykten for at suksessen snart skal gå over, i andre halvdel er alt snudd til kun å se fremover. Mot New Yorks store konsertsal Madison Square Garden, som er den ultimate drømmen. Det virker usannsynlig, men det sa man vel om Oslo Spektrum for et par år siden også. Neste lørdag entrer M & M scenen der to ganger, foran et stort hylekor av jenter. Det blir noen timer med MM-kaos, et unikt, lokalt «beatlemania» som vi har godt av å digge så lenge det varer. Popmusikken er morsomst når den er fersk og uskyldig, før det blir for mye alvor. Se videoen til guttenes rolige låt «Heartbeat»:
  • Rosa trillebår europris
  • Sette kontanter inn på konto
  • Marcus og martinus dialekt mean
  • Marcus og martinus heartbeat
  • Ny filmtriller om verdens dypeste hull spilles inn i Russland - Bodøposten.no
  • Marcus og martinus blogg
  • Marcus og martinus søster
  • Marcus og martinus lillesøster
  • Marcus og martinus dialekt 2017
  • Marcus og martinus dialekt de
Saturday, 17 December 2022

Sitemap | Ivar Aasen Bøker, 2024