Reise Til Bangkok

Av de 200 000 som besøker markedet hver lørdag og søndag, er cirka 30 prosent turister. 3: Chinatown ‒ Etter handling i Bangkoks strigla og kjededominerte kjøpesentre, trenger man en påminnelse om at den virkelige verden fortsatt finnes. Derfor er Chinatown stedet å oppsøke, selv om man aldri vet hva man kommer over i de klaustrofobiske gatene. Ved siden av byens laveste priser på alt fra klær til suvenirer, frister Chinatown med en energi og et bymiljø man finner få andre steder. Området har blitt mer populært for turister de siste årene, men fremdeles er vi i kraftig mindretall her.

  1. Flybilletter til Bangkok fra 1396 kr | FINN reise
  2. Reis til Bangkok og oppdag Sentrale Thailand | Bestill hos Ving

Flybilletter til Bangkok fra 1396 kr | FINN reise

reise til bangkok restaurant

Ingen nettside, men lagde egen sak på butikken ‒ som inkluderer retningsbeskrivelse. 3: Sirijaj Medical Museum ‒ Vær advart: Sirijaj Medical Museum er ikke for alle, og særlig ikke barn. I utgangspunktet opprettet for medisinsk undervisning på Sirijaj Hospital ‒ dette er i dag en «attraksjon» som kun lever på sitt grusomme rykte. Utstillingen inkluderer en mumifisert seriemorder, alskens organer og kroppsdeler, hele lik på formalin og misdannete fostre i alle tenkelige varianter. Åpent hver dag, unntatt tirsdag, 10. 00‒17. 00. Ingen nettside. Spør deg frem på Sirijaj Hospital. De er kanskje overprisede og turistifiserte, men ingen steder får du bedre utsikt enn Bangkoks sky-barer. Her fra SO Sofitel ved Lumphini Park. MR Kukrit Heritage house dokumenterer liv og virke til den tidligere statsministeren Kukrit Pramoj. Huset ligger utenfor radaren til turister flest, og virker som et deilig alternativ til langt travlere Jim Thompsons House. Avbrekk 1: Lumpini park ‒ Den vidstrakte parken i sentrum av Bangkok er et godt sted å igjen høre egne tanker, eller jogge av seg østersomeletten fra dagen før.

Reis til Bangkok og oppdag Sentrale Thailand | Bestill hos Ving

Cabbages and Condoms er Bangkoks første og eneste restaurant med kondom-tema. Inntekter bidrar til en organisasjon som driver familieplanlegging i Thailands fattigere deler. 3: Gaggan ‒ Siden stjernekokk Gaggan Anand og det indiske fine-dining-eksperimentet hans var med i Netflix-serien Chefs Table ‒ samt kåringen som verdens tiende beste restaurant i 2015 ‒ har ventelistene vokst seg svært lange. Reserver god tid i forveien på. Gatemat Bangkok er full av fantastiske restauranter, men ikke glem å opplev thailandsk kokekunst på gateplan. Ikke bare får du et minneverdig måltid for en tikroning eller to; med på kjøpet følger en inngangsbillett til thailandsk kultur og dagligliv. Yaowarat Road ‒ hovedgaten i Chinatown ‒ er et godt sted å begynne. Ankom etter solnedgang, da hele området omvendes til en eneste stor utendørs restaurant. Engelske menyer er mer og mer vanlig, men fortsatt ikke garantert. Når det er sagt, ligger mye av spenningen i å bestille på instinkt. Og er du bekymret for ferskheten ‒ bare husk at millioner av mennesker benytter seg av Bangkoks gatematselgere hver eneste dag.

reise til bangkok song
  • Reise til bangkok 2018
  • Reise til bangkok tour
  • Oslo aktiviteter barn
  • Reise til bangkok airport
  • Caffe latte farge
  • Reiser til Bangkok - Bestill reisen din her
reise til bangkok 2018
Saturday, 17 December 2022

Sitemap | Ivar Aasen Bøker, 2024