Dagens Konkurser I Norge

20 NÆRINGSLIV Virke-sjef: – Har på mange måter blitt Gresvig mot verden 03. 20 NÆRINGSLIV Gresvig-direktør: – Ryggsekken vi har båret med oss ble for tung 03. 20 NÆRINGSLIV Sjeføkonom mener handelssvikt gir konkursbølge 31. 01. 20 NÆRINGSLIV Ting kjøpt opp etter konkursen 23. 20 NÆRINGSLIV Hadde gjeld på minst 38, 5 millioner: – Et titalls interessenter 21. 20 NÆRINGSLIV Interiørkjeden Ting er konkurs 20. 20 NÆRINGSLIV Boligutbyggeren Hax Eiendom slår seg konkurs etter å ha tapt mot næringslivstopp i retten 16. 20 NÆRINGSLIV Norgård-familien kjøper boet etter Birk Sport 10. 20 NÆRINGSLIV Birk Sport-sjefen etter konkursen: – Det er et enormt prispress i sportsmarkedet 08. 20 NÆRINGSLIV Sportsforretningen Birk Sport konkurs: – Flere interessenter har tatt kontakt 08. 20 NÆRINGSLIV Sportsforretningen Birk Sport er konkurs 08. 20 NÆRINGSLIV Disse selskapene gikk konkurs i år: – Konkursene har vært større enn tidligere 29. 12. 19 NÆRINGSLIV Forplikter seg til å ta over 100 ansatte etter Notabene-konkursen 06.

  1. Rundtur i norge

Rundtur i norge

© Leveres av NTB Fotballpresident Terje Svendsen frykter for fotballklubbers eksistens gjennom koronakrisen. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix Fotball-koronapausen kom på verst tenkelig tidspunkt, mener NFF-president Terje Svendsen. Han forteller om oppspiste reserver hos klubbene og bekymrede ledere. Torsdag kom fotballpresidenten og generalsekretær Pål Bjerketvedt med et rop om hjelp på en pressekonferanse på Ullevaal stadion. NFF-toppene ønsker tilført statlige millioner så raskt som mulig for å berge fotballen gjennom en kritisk situasjon. Det står mest penger på spill i Eliteserien, men også nedover i systemene sliter mange allerede kort tid etter at sesongen skulle vært i gang. Ut mai trenger breddeklubbene til sammen 300 millioner kroner i friske midler. Svendsen frykter konkurser flere steder dersom situasjonen vedvarer og man ikke får inn midler. – Ja, det frykter jeg absolutt at kan skje. Jeg har snakket med klubbledere fra breddefotballen og helt opp til eliteserienivå som er bekymret for utviklingen.

I Dagens Næringsliv på lørdag forrige uke, kunne vi lese at den generelle positive utviklingen i konkurstakten i Norge hadde snudd dramatisk i november og desember 2017 (sammenliknet med samme måneder 2016). Og ja - antydning til det samme ser vi også innen Godstransport på vei. Sammenlikner vi de to månedene direkte blir prosent voldsom - men det er fordi det var svært få konkurser i denne perioden 2016, sett i forhold til året 2016. Forklaring innen netthandel? Men vi finner belegg for økning i slutten av 2017. Det månedlige gjennomsnittet for hele året 2017 er 13 konkurser. For november og desember er gjennomsnittet 16 konkurser. DNs ekspertkommentatorer klør seg i hodet over denne utviklingen, fordi det står i kontrast til alle andre piler i økonomien, som peker oppover i positiv forstand. En strukturendring i mange bransjer grunnet netthandel er en av flere mulige forklaringer som nevnes. Og dette er en rimelig forklaring også i transportsektoren. Når varestrømmene endrer seg, er det noen ruter som legges ned, mens andre muligheter oppstår.

i norge

SEMINAR: MERKEVAREBYGGING ANNO 2020 Teknologi har endret markedsføringsfaget – men grunnprinsippene står likevel fast. Dette var tema på dagens seminar på THE THIEF – i regi av Metro Branding as. Henrik Engelsen Bjørgo fra Bisnode (bildet) snakket i sitt foredrag om "Hvordan man kan benytte data til å ta bedre beslutninger. " Metro Branding | Bisnode Norge | Seeds Consulting | fluxLoop | THE THIEF NYHET: Nå får du overvåking og kredittstyring av dine kunder i over 210 land. Med vårt produkt D&B Credit får du nå overvåking og porteføljestyring i hele verden. Antall land økes fra 34 til over 210. LES MER: Med D&B Credit vil din kredittportefølje få globale, oppdaterte risikodata i over 210 land, og vi vil informere deg omgående når det skjer viktige endringer. Dette gir deg en 360 graders oversikt over relevant informasjon slik at du kan å ta gode..., korrekte kredittbeslutninger. Bisnode Norge - kredittsjekk, analyser og kundeinnsikt. See More

Totalt sett er antallet konkurser i Norge i 2020 lavere enn forventet. Men noen bransjer merker koronaen mer enn andre, og verre skal det trolig bli. Det viser tall fra kredittanalyseselskapet Experian. Totalt sett estimerer selskapet at det var 227 konkurser i Norge i april, hvilket er en nedgang på 21 prosent sammenlignet med april i fjor. Men i overnattings- og serveringsbransjen gikk det stikk motsatt vei – med en økning på 21 prosent. Bare i uke 17 gikk tolv bedrifter i bransjen konkurs. Salgsdirektør Per Ivar Kristiansen i Experian sier at konkurstallet for forrige uke er et godt stykke under snittet før tiltakene fra myndighetene og beredskapsplaner førte til færre konkurser. Innen varehandelen har ikke konkursraten merket stor påvirkning fra koronaviruset ennå, fordi bransjen slet fra før av. Men Kristiansen tror det blir verre. – Her tror jeg dessverre vi vil se flere konkurser i tiden som kommer, sier han.

– Konkurstallene er ikke et helt presist bilde på tilstanden i norsk økonomi, og man skal være forsiktig med å trekke bastante konklusjoner fra utvikling i enkeltmåneder, sier Berg. Artikkelen fortsetter under annonsen (Vilkår) Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Dersom din bedrift har spørsmål, ta kontakt med oss!

  1. COVID-19 og gjeldsforhandlinger - KPMG Norge
  2. Cocker spaniel omplassering breeds
  3. Dagens konkurser i norge list
  4. Sommer job i norge

TV-penger For toppfotballen er TV-avtalen med rettighetshaver Discovery viktig. Den genererer en betydelig del av de årlige medie-, sponsor- og billettinntektene i Eliteserien på 1, 3 milliarder kroner. Per nå er det ingen live-fotball å sende på TV, og slik kommer det også til å være en stund. Svendsen vil ikke si noe om eventuelle klausuler i avtalen dersom det ikke spilles kamper, men sier følgende: – Vi har en god dialog med Discovery, og vi diskuterer ulike løsninger. De er også opptatt av produktet, og det er jo en stor usikkerhet der nå. Dersom dette blir langvarig, er det veldig store beløp som står på spill, sier Svendsen. – Det er ordentlig dramatisk for norsk fotball dersom man ikke kommer i gang med 2020-sesongen? – Definitivt. (©NTB) Kan dette bli framtidens flyreiser etter korona? Microsoft kan få en andel av inntektene dersom du kjøper noe ved å klikke på de anbefalte lenkene i denne artikkelen.

125 KONKURSER: Har blitt kunngjort åpnet i Brønnøysundregistrene de siste seks dagene. Foto: NTB scanpix Brønnøysundregistrene kunngjorde i går konkursåpning i 14 selskaper. Rogaland: Lennart Omdal Maskin AS; Luka Stavanger AS; Reshape Norge AS. Møre og Romsdal: Transmotor Norge AS. Nordland: Matboksen AS. Viken: Andersen Medical Norge AS; Holwech Fiskeri AS; Lillestrøm Distribusjon AS; VVG Total Bygg AS. Vestfold og Telemark: Rej AS. Vestland: Nipa Rock AS; Trell AS. Trøndelag: Krigsvoll AS. Utenlands: I tillegg ble to personlige konkurser kunngjort åpnet. Hele listen, og ytterligere opplysninger, finner du her. 109 konkurser sist uke Gårsdagens 16 konkurser kommer i kjølvannet av 109 konkurser i forrige uke, hvorav 19 personlige. Mandag: 18 konkurser Tirsdag: 29 konkurser Onsdag: 24 konkurser Torsdag: 16 konkurser Fredag: 22 konkurser

Utfallet av gjeldsforhandlingene vil være enten en frivillig gjeldsordning (eksempelvis med betalingsutsettelser og/eller reduksjon av gjeld), en tvangsakkord eller en konkurs. Gjeldsforhandlinger kan selvfølgelig også foregå utenrettslig (privat). Etter någjeldende regler åpnes det få gjeldsforhandlinger. Årsaken antas i hovedsak å være at bedriftene på tidspunktet for gjeldsforhandlinger allerede har for en for presset økonomi og likviditet, slik at det ikke vil være tilstrekkelige midler til å finne en løsning for bedriften og kreditorene. I lys av de akutte utfordringene næringslivet nå møter som følge av Covid-19 situasjonen, er det onsdag foreslått en ny midlertidig lov om "rekonstruksjon for å avhjelpe økonomiske problemer som følge av utbrudd av covid-19" (rekonstruksjonsloven). Hovedformålet med lovforslaget er å redusere risikoen for unødige konkurser i ellers levedyktige virksomheter som er rammet av en akutt svikt i inntektene som følge av utbruddet, med et ønske om at de nye reglene kan bidra til at bedrifter som ellers er lønnsomme kan reddes og at arbeidsplasser dermed sikres.

  1. Fjerne riper i plast d
  2. Freddy kalas simen auke
  3. Liten gang smarte løsninger full
  4. Taksering av malerier bergen
  5. Telenor forsikring knust skjerm portal
  6. Oppbevaring av post
  7. Statens vegvesen registrering
  8. Astrid bugge mjærum
  9. Hytter til salgs i stromstad like
  10. Markedsføring og ledelse
  11. Www.teslamotors.com/models norge tool
  12. Fjerne renker under oeynene skin
  13. Vm ski 2019
  14. Oppblåst og hard mage
  15. Rotter til salg 1
  16. Lammelår pr pers vs
Sunday, 18 December 2022

Sitemap | Ivar Aasen Bøker, 2024