Astrid Bugge Mjærum, Astrid Bugge MjæRum GjøR Comeback I Ny Pr-Jobb | Kampanje

Det er administrerende direktør Morten Lang-Ree som har utnevnt Astrid Bugge Mjærum til viseadministrerende direktør. Bugge Mjærum kommer fra stillingen som kommunikasjonsdirektør i Sykehuset Innlandet. Bakgrunnen er at Lang-Ree ønsker å gjenopprette stillingen som viseadministrerende direktør, er at han ønsker å bruke mer tid ute i organisasjonen sammen med de ansatte i sykehusene og samarbeidspartnere. Utvider ikke ledergruppen I tillegg til rollen som viseadministrerende direktør vil Astrid Bugge Mjærum fortsette å lede kommunikasjonsavdelingen i Sykehuset Innlandet. Det betyr at det ikke blir gjort endringer i verken ledergruppen eller kommunikasjonsavdelingen som følge av utnevnelsen. Mjærum tiltrer som viseadministrerende direktør umiddelbart. Bred ledererfaring Astrid Bugge Mjærum har siden høsten 2013 vært ansatt som direktør for kommunikasjon og samfunnskontakt i Sykehuset Innlandet. Hun har tidligere vært del av toppledergruppene i flere statlige etater, blant annet prosjektdirektør, kommunikasjonsdirektør og avdelingsleder i Statens lånekasse for utdanning og kommunikasjonsdirektør i Skatteetaten.

Etisk råd setter yrkesetikk på agendaen gjennom å delta i offentlig debatt, og ved å bistå Kommunikasjonsforeningens medlemmer i vanskelige etiske spørsmål. Opplever du etiske utfordringer i jobbsammenheng? Vi vil gjerne hjelpe deg. Send en e-post til eller kontakt daglig leder Therese Manus (48064462). Gro Bogen Nilsen leder sentralstyret i Kommunikasjonsforeningen. Hun har vært styremedlem og leder i lokallaget Oslo og Akershus. Gro har tidligere vært assisterende/ fungerende kommunikasjonsdirektør i UDI, kommunikasjonssjef ved sykehuset Buskerud HF og seniorrådgiver i JK og First House. Gro Bogen Nilsen Leder, Sentralstyret Head of Governmental Affairs and Communications Merck Norway 99 29 57 15 Astrid Bugge Mjærum er kommunikasjonsdirektør i Skatteetaten. Mjærum har tidligere vært direktør for kommunikasjon og samfunnskontakt ved Sykehuset Innlandet, kommunikasjonsdirektør i Skattedirektoratet og informasjonsdirektør i Lånekassen. Hun har vært politisk ansvarlig i Studentenes Landsforbund og arbeidet kortere perioder ved NUPI og Gudbrandsdølen Dagningen.

Rett før jul ble det kjent at Astrid Bugge Mjærum hadde sagt opp jobben som viseadministrerende direktør i Sykehuset Innlandet for å gå tilbake til jobben som kommunikasjonsdirektør i Skattedirektoratet i Oslo. Bugge Mjærum var ansatt i Sykehuset Innlandet som kommunikasjonsdirektør og senere viseadministrerende direktør. I forbindelse med at Bugge Mjærum sluttet 1. mars opplyste administrerende direktør Alice Beathe Andersgaard at direktøren for medisin og helsefag, Ellen Henriette Pettersen, nå er fast stedfortreder for administrerende direktør. Det innebar at stillingen som viseadministrerende direktør ble strøket. I stedet skulle det ansettes ny kommunikasjonsdirektør, en jobb som nå er utlyst med søknadsfrist 20. august. Sykehuset Innlandet er på jakt etter en person med høgskole- eller universitetsutdanning på minimum bachelornivå, gjerne mastergrad og relevant faglig bakgrunn og erfaring fra større virksomhet. Kommunikasjonsdirektøren inngår i administrerende direktørs ledergruppe.

astrid bugge mjærum 6
  • Indisk restaurant tromsø
  • Norsk ordbok
  • Sykepenger
  • I rosens navn bok
  • Astrid bugge mjærum 6
  • Astrid bugge mjærum la
  • Kjøpsloven paragraf 19
  • Pinne for sverige freddy kalas
  • Best pris på Sony Xperia Go - Se priser før kjøp i Prisguiden
  • Møbler i Ålesund | Bohus | Bohus
  • Hvor kan jeg kjøpe borax
astrid bugge mjærum

Astrid Bugge Mjærum Medlem Etisk råd Kommunikasjonsdirektør Skatteetaten 92 06 87 51 Ketil Raknes har vært politisk rådgiver i Kunnskapsdepartementet og statssekretær i Miljøverndepartementet. Han har jobbet både som journalist og PR-rådgiver og har skrevet bøker om lobbyvirksomhet, PR og politikk. Ketil Raknes Høyskolelektor og faglig studieleder Bachelor i PR og samfunnspåvirkning Høyskolen Kristiania 41 54 53 09 Janne Stang Dahl har vært Kommunikasjonsdirektør for Datatilsynet siden 2018. Tidligere har hun vært strategidirektør og kommunikasjonsdirektør i Kulturrådet. Før det var hun daglig leder i nyMusikk, der hun nå er styreleder. Dahl er også juryleder for Kommunikasjonsforeningens Åpenhetspris. Janne Stang Dahl Datatilsynet 97 08 11 20 Nils Petter Strømmen er Cand. polit, Medier og kommunikasjon, fra Universitetet i Oslo. Han har arbeidserfaring fra Observer, Opinion AS og jobber nå som seniorkonsulent i Kantar TNS. Strømmen var leder av sentralstyret 2013-2017. Før det var han med i styret for lokallaget Oslo og Akershus i åtte år, de fire siste som leder, og var prosjektleder for Høstseminaret i Oslo 2011.

Hun har også hatt flere styreverv i både offentlige organisasjoner og interesseorganisasjoner. Mjærum har utdannelse innen statsvitenskap, journalistikk og medievitenskap og har i tillegg en mastergrad i ledelse.

astrid bugge mjærum 3
  1. Kjell inge røkke net worth
  2. Tørre slimhinner nese
  3. Antall biler i norge 3
  4. 50 prosent sykemeldt av 80 stilling
  5. Bygge platting i skråning home
  6. Lesker for og imot 6
  7. Viagra for kvinner
  8. Antall innbyggere i trondheim 10
  9. Utro partner sjekk dette des
  10. Hvordan bli kjendis 2
  11. Trailer til salg
  12. Hva er kvoteflyktning hospital
  13. Overraske kjæresten i senga eat
  14. Hva er adverb
  15. Hvordan bli ambulansesjåfør man
  16. Normal crp nivå
  17. Swix superundertøy dame jacket
  18. Kalnes sykehus ledige stillinger
  19. Største banker i norge lyrics
Saturday, 17 December 2022

Sitemap | Ivar Aasen Bøker, 2024