Romantisk Hotell Oslo

Britannia Hotel, Trondheim Det nylig gjenåpnede Britannia Hotel er øverst på vår liste over romantiske hoteller i Norge. Etter den store oppussingen som tok flere år åpnet hotellet igjen den 1. april 2019, og er nå tilbake til sin virkelige storhet. Første gangen hotellet åpnet var i 1870, og så i 1897 med ny fasade. Palmehaven på hotellet er en av de mest ikoniske restaurantene i Trondheim, og Norge. Det er likevel ikke det neste stedet man kan spise på hotellet, som totalt har seks spise-og drikkesteder. Det nye Britannia Spa er strålende, og plasseringen av hotellet et veldig godt utgangspunkt for å oppleve det særdeles sjarmerende Trondheim. Luksus og nydelige omgivelser preger Britannia Hotel Luksus til fingerspissene er et godt utgangspunkt for blomstrende romantikk, og vi er ikke i tvil om at det er fortjent at Britannia Hotel ligger øverst på vår liste. Kikk nærmere på hotellet her 2. Amerikanlinjen, Oslo Dette helt nye hotellet midt i Oslo sentrum kan by på alt du kan ønske deg fra et storbyhotell.

Romantisk hotell i nærheten av oslo

romantisk hotell oslo hotel romantisk hotell oslo 10

Four Seasons, Paris Bare et steinkast fra Champs-Elysées ligger Paris mest romantiske hotell, nemlig Four Seasons. Hotellkjeden er kjent for sin enestående service og når du og din kjære sjekker inn her kan dere regne med å bli behandlet som kongelige. Og om det blir aktuelt å forlate hotellet er du i en av verdens mest romantiske byer. Santini Residence, Praha På dette hotellet, som ligger i en bygning fra 1700-tallet, står romantikken i høysetet og som gjest i et av hotellets 8 rom kan du regne med å bli bortskjemt. Hotellet ligger på en av de fineste gatene i Praha med kort vei til alle severdigheter. Perfekt for en romantisk helg for to. Moritz Hva er vel mer romantisk enn å sitte fremfor peisen på et riktig luksushotell i de sveitsiske alpene? På Badrutt´s Palace i St. Moritz har det bodd kongelige i et århundre, og du kommer til å føle deg som en når du sjekker inn. Hotellet er spesielt kjent for sine syv fantastiske gourmetrestauranter. Aia mattonata, Siena En renovert gård fra 600-tallet på den toscanske landsbygden.

Downtown

romantisk hotell oslo beach
  • Pedofil lurte svensk legende
  • Romantisk hotell oslo
  • Romantisk hotell oslo sandefjord
  • Biblioteket i tromsø dance
  • Vaske bunadskjorte bomull
  • Priser

Mindre informasjon Oslo, Gardermoen, 2 voksne, 1 uke

Ved inngangsporten til sagnomsuste Krokskogen ligger et av Norges mest tradisjonsrike hotell – Sundvolden Hotel. I nærmere ett tusen år har konger, adelsmenn, handelsreisende og i den nyere tid moderne forretningskvinner og -menn valfartet hit. Sundvolden er et hotell som tar vare på det beste av det gamle, samtidig som de vender nesen fremover og tilpasser seg morgendagens hotellgjester. Hotellet tilbyr topp moderne konferansesaler, eget spa- og treningssenter og et kjøkken du ikke bør gå glipp av. Du som er gjest, står øverst på prioriteringslisten, og de ansatte gjør sitt ytterste for at nettopp ditt opphold skal bli innholdsrikt og uforglemmelig. Sundvolden har blitt nevnt som spisested helt siden 1648. De tilbereder fremdeles maten etter grunnleggende basis teknikker, men er også opptatt av trender og fantasi. Staben består av 16 dyktige kokker, som sammen utvikler smaker og kombinasjoner hver dag. Mye av råvarene hentes fra fjorden og hos lokale bønder. Hotellet er også svanevertifisert.

  1. Hva er spotify family
  2. Årsnes gjermundshamn ferge
  3. Fifty shades og grey movies
  4. Are kalvø kjæreste
  5. Vegtrafikkloven 34
  6. Får man post på lørdager
  7. Sjekke saldo dnb
  8. Fly til hellas fra oslo 10
  9. Alvin og gjengen nrk tv
  10. Får ikke til å tisse
  11. Twitter politiet øst
  12. Tax free sandefjord stromstad
  13. Lik lønn for likt arbeid 2
  14. Hva betyr pluralisme
  15. Voldtekt i norge 1
  16. Twilight saga rekkefølge download
  17. Må man levere skattemelding series
  18. Morsomme bøker for voksne 3
Saturday, 14 January 2023

Sitemap | Ivar Aasen Bøker, 2024