Ned 5 Kg På 4 Uker

Hoveddelen av kostholdsomleggingen er at jeg nærsmest har kuttet ut brus og godteri. drikker kun brus på lørdager, enten en 0, 5 l flakse eller en brusboks. tidligere kunne det bli opptil 2 liter ila helga. Spiser godteri/chips kun lørdager, og mye mindre enn før. Tidligere var det "helg" fra torsdag-søndag og det ble alt for mye godteri. (type 05 kg smågodt, 200 g sjokolade og 200 g potetgull) Dette vil jo abolutt bidra veldig til at jeg går ned i vekt, for så mye godteri som jeg spiste før er jo helt vanvittig! I tillegg tar jeg mer salat/grønnsaker og mindre ris/pasta/poteter/saus/dressing, og kun 1 porsjon til middag. Har også byttet fine rundstykker med grovbrød eller knekkebrød.

Inches

Har gått i "kjæreste-fella" og en lengre periode veid 90 kg. Er nå nede på 85, 5 og ønsker å gå ned til ca 75. Håper å være nede i 75 innen jul, gjerne før. Spiser nå 900-1200 kalorier per dag, mye grønnsaker, noe kjøtt, ost, melk og grovt brød /knekkebrød. Føler ikke jeg sulter meg i det hele tatt, synes faktisk jeg spiser en god del! tidligere spiste jeg kun middag, men da to eldent frokost og andre ting fast, ble lett potetgull og brus hvis vi hadde det, eller at jeg var så sulten når jeg endelig skulle spise at jeg spiste alt for mye. Nå har jeg 4 små måltider ila dagen og føler jeg blir passelig mett hver gang. Jobber lange dager nå i ca 2 mndr fremover, så det blit liten tid til gåturer nå. Med mye jobbing er det desto lettere å spise lite, for det blir ikke tid til "kjede-spising" slik som tidligere. med inntak på 900-1200 kalorier nå i et par mndr tid, uten særlig aktivitet (pga tidsmangel) håper jeg å gå ned i vekt. Når jeg har kommet til ca 75 kg, så kan jeg gjerne begynne å spise noe 1500-1600 kalorier, men da bør jeg også gå 1 times turer i rask gange 2-4 ganger per uke, for da tror jeg at jeg vil klare å holde vekta.

ned 5 kg på 4 uker 2
Fra 61 til 56 og drømmevekt. Og slik er det hver vår. Skjønner ikke hvor det har blitt av min forrige login i GR klubben, men ikke rart, egentlig - har ikke vært her på 1 år. I fjor klarte jeg å miste 7 kg på 5 uker til ved å faste 2 dager i uken og spise sunt og lite resten av uken. Dette var før motedietten ble kjent i Norge, husker at mange her på forumet var skeptiske. Men den virket helt perfekt for min del, mistet kiloene raskt og fikk blodprøvene til å se som hos en sunn 20-åring når jeg er over 40 (kolesterolet ble på 3, 4 og blodsukker på 4, 0). Har fått åpnet øynene mine for hvor sunt det er å faste. Den gangen ble sluttvekten 58 og målet oppnådd. I år satser jeg hardere - målet er 56. Motto er sunn mat, regelmessig faste og 30 min trening hver dag. Faste og påske passer jo perfekt sammen, i dag og i morgen er i alle fall høytid for å faste - da setter jeg i gang! :)/> Dagens vekt 61, 8. Spent på vekta i morgen.

egen reklame APPLE HER GOOGLE HER Yes, da ligger uke 1 av 5kg ned på 4 uker + FIT HJEMME BOOTCAMP klart til alle medlemmer på, og mandag starter vi med BOOST DAG! Mange har lurt på hvordan vi spiser og trener på disse kursene. Derfor deler jeg uke 1 her på bloggen. Oppskrifter, mengder, handlelister, treningsfilmer, osv ligger så klart i selve kurset! Kurset koster 99kroner – og du kan melde deg inn HER Uka starter med to BOOST DAGER som ser litt annerledes ut enn resten av uka. Disse to dagene inneholder litt færre kalorier enn de andre dagene, og ekstra mye frukt og grønnsaker! Ellers så er jeg sikker på at du ser at her er det enkel, smakfull og famili evennlig mat som står i fokus. Som ved alle mine programmer! I forhold til treningen er det flere muligheter hver uke, slik at du kan velge det du har tid til! Felles for alle øktene er at det ikke krever innkjøp av utstyr og kan gjøres hjemme! Koker vi det ned så trener du: Fullkropp styrke x 2 per uke – øktene varer mellom 20-45 minutter Kondisjon x 1-2 per uke – øktene varer mellom 20 – 60 minutter Core/Mage/bevegelighet x 1 per uke – øktene varer mellom 10-20 minutter Alle øktene kommer med video hvor jeg er med deg på hele økten, det er timer på skjermen og motiverende musikk.

  1. Forhåndsbestill spill til Nintendo Switch
  2. Ned 5 kg på 4 uker game
  3. Ned 5 kg på 4 uker player
  4. Apotek ved nationaltheatret
ned 5 kg på 4 uker download
Tuesday, 3 January 2023

Sitemap | Ivar Aasen Bøker, 2024