Lotteri Og Stiftelsestilsynet – Lottery Og Stiftelsestilsynet Live

NÆRINGSLIV Bingoselskap ilagt hvitvaskingsgebyr på 250. 000 kroner 15. 04. 20 NÆRINGSLIV Anmeldt av staten for å være pyramideselskap - nå henlegges saken 14. 20 NÆRINGSLIV Krisepakke på 900 millioner til corona-rammet kultur, frivillighet og idrett 18. 03. 20 NÆRINGSLIV Nektet for å være sjef i pyramidespill – så kom nyttårshilsenen 18. 01. 20 NÆRINGSLIV Lotteritilsynet får tips daglig – kun to av 70 jobber med pyramidespill 18. 12. 19 NÆRINGSLIV Travselskapet: Kan gå mot konkurs og oppsigelser 10. 10. 19 NÆRINGSLIV Lotteritilsynet vurderer å gjøre undersøkelser: Populær app deler ut penger fra spillselskap 22. 09. 19 Forrige Side 1 Neste

  1. Lottery og stiftelsestilsynet youtube
  2. Årsavgift
  3. Chemdog og
  4. Og spoon
  5. Og training
  6. Nan og
  7. Lottery og stiftelsestilsynet 17

Lottery og stiftelsestilsynet youtube

Lotteri- og stiftelsestilsynet, direktorat som fører tilsyn med stiftelser, de statlige pengespillene og de private lotteriene. Det kontrollerer også det omfattende ulovlige spillmarkedet i regi av blant annet utenlandske spillselskap. Lotteri- og stiftelsestilsynet ble opprettet i 2000 som Lotteritilsynet (Statens Lotteritilsyn), og har vært i drift fra 2001. Tilsynet er underlagt Kulturdepartementet. Tilsynet omfatter kontroll med 68000 stiftelser og omkring 5400 frivillige organisasjoner som driver lotteri. Tilsynet skal sikre at spill- og lotterimarkedet utvikler seg i samfunnsmessig trygge former og se til at en størst mulig del av omsetningen går til humanitære eller samfunnsnyttige formål. Et eget klageorgan, Lotterinemnda, er også opprettet. Tilsynet kontrollerer de statlige pengespillene Norsk tipping og Norsk Rikstoto, deriblant bruken av «grasrotmidlene» som disse to organisasjonene fordeler til norske idretts- og kulturinstitusjoner. I 2017 opprettet tilsynet Nasjonalt kompetansesenter for spillforskning i samarbeid med Universitet i Bergen og Helsedirektoratet.

Årsavgift

  • Lotteri- og stiftelsestilsynet – Store norske leksikon
  • Lotteri stiftelsestilsynet
  • Gmat og
  • Lottery og stiftelsestilsynet 3
  • Yr – Værvarsel for Hauge skole, Fredrikstad (Viken)
  • About Lotteri- og stiftelsestilsynet | Flickr
  • Lottery og stiftelsestilsynet lyrics
  • Og architrave

Chemdog og

Om norske stiftelser by Lotteri- og stiftelsestilsynet on Prezi

Og spoon

Og training

På grunn av koronasituasjonen opplever enkelte stiftelser at nyvalg av styremedlemmer ikke lar seg gjennomføre til vanlig tid. Dette medfører at ved utløpet av tjenesteperioden til sittende styremedlemmer, er de som skal tre inn i styrevervet ikke valgt/oppnevnt.

Nan og

lottery og stiftelsestilsynet 1

Lottery og stiftelsestilsynet 17

Rapportere inn regnskapstall for bingo og lotteri. Start tjeneste Om denne tjenesten Bingoentreprenører skal rapportere 4 ganger hvert år. Foreningsbingo i pott rapporterer 2 ganger hvert år. Foreningsbingo uten pott rapporterer innen 6 uker etter ferdigspilt tillatelsesperiode. Rapport for lotteri leveres innen 4 måneder etter siste salgsdato i lotteriet. Feilinnsending Ved feilinnsending kan du kontakte oss på 57828000 eller Lag, organisasjoner og entreprenører som har tillatelse til bingo og lotteri. For å fylle ut dette skjemaet trenger du Altinn-rollen Utfyller/innsender. Du kan se hvilke roller du har for en aktør på siden Tilgangsstyring. Om du ikke har denne rollen, må du få noen som har rollen til å delegere den til deg. Hvilke vedlegg som kreves er avhengig av hva du søker om. Basert på dine valg kommer det opp oversikt over vedlegg som skal sendes inn med skjemaet. Merk, det er ikke alle rapporter som har krav om vedlegg. Lov om lotterier av 24. 02. 95 nr. 11. Du finner oversikt over forskrifter og forarbeider til loven på våre nettsider: Rapportskjema for lotteri og bingo.

Offentlig organ som fører tilsyn med norske stiftelser, lotteri og pengespill. Lotteri- og stiftelsestilsynet utfører også momskompensasjon for frivillige lag og organisasjoner.

  1. Hva er hpv virus test
  2. Tv2no //www.tv2.no/sport/fotball/
  3. Shameless netflix norge 10
  4. Båt hammerfest alta park
  5. Vondt i halsen og tørr i munnen
  6. Hvor bør man bo på bali 2
  7. Inger bang lunds vei
  8. Ord til ettertanke og vekst
  9. Grav og spreng 2017
  10. Bygge kai selv
  11. Macaulay culkin død
  12. 15 av 3 millioner
  13. Bjørn åge hamre advokat
  14. Enkel saus til svinefilet 1
  15. Verdens største fotballbane
  16. O helga natt tekst
  17. Nrk hovmesteren og grevinnen 2015
  18. Opel ampera e pris norge 2
  19. Trykk i mellomgulvet live
Sunday, 18 December 2022

Sitemap | Ivar Aasen Bøker, 2024