Knut Christian Lundekvam: Knut Kristian Lundekvam, 41627890, Austevoll - 1881.No

Mann, født 1983, 0561 Oslo Rolleinformasjon Alle roller Alle direkte relasjoner Nettverkssøk Roller i næringslivet - Viser 2 av totalt 2 Ledelse/administrasjon Rolle Bedrift Ansatte Sum driftsinntekter Lønnsomhet Innehaver Lege Knut Christian Lundekvam - Styreverv Styremedlem Sameiet Sivlesgate 6 Ansatte: Sum driftsinntekter: Største aksjepost - Viser 1 av totalt 1 Kilde: Skatteetatens aksjonærregister 2017 Direkte relasjoner - Viser 2 av 2 totalt Knut Christian Lundekvam Anne Kirsten Eek-Larsen Forbundet via 1 firma

  1. Informasjon om Lege Knut Christian Lundekvam - Regnskapstall
  2. Center

Informasjon om Lege Knut Christian Lundekvam - Regnskapstall

Oversikt Regnskap Nøkkeltall Roller og Eiere Kunngjøringer og Nyheter Kontaktinformasjon Lege Knut Christian Lundekvam Offisiell foretaksinformasjon Juridisk navn: LEGE KNUT CHRISTIAN LUNDEKVAM Org nr: 997 705 254 Selskapsform: Enkeltpersonforetak Innehaver: Knut Christian Lundekvam NACE-bransje: 86. 211 Allmenn legetjeneste Adresse: Nydalen 3, 5230 Paradis Postadresse: Registrert i foretaksregisteret: Nei Registrert i MVA: Registrert i NAV aa-registeret: Registrert i frivillighetsreg. : Registreringsdato: 10. 12. 2011 Kilde: Brønnøysundregistrene

  1. Knut christian lundekvam center
  2. Maling til fliser
  3. Pinnebrød – NRK Mat – Oppskrifter og inspirasjon
  4. Depresjonstest - Er du deprimert? - GoMentor
  5. Knut christian lundekvam news
  6. Barn av europa
  7. Knut christian lundekvam love

Jeg opplevde at han som litt arrogant og at han ikke brydde seg stort, og ville bli så fort ferdig som mulig. Prøvde å ta opp noe mer, men da avbrøt han meg og sa jeg måtte bestille ny time isåfall ettersom det ikke var nok tid igjen av timen. Som sagt, var kun et besøk, så kan hende han hadde en dårlig dag eller at han ikke er slik jeg beskriver. Første og siste besøk Skrevet 3. juni 2019 Min fastlege var på ferie, så jeg ble oppsatt til time hos Lundekvam. Min vurdering bygger seg således på kun ett besøk, men det var mer enn nok. Han ropte meg opp, og beinet avgårde tiltilbake til kontoret sitt før vi i det hele tatt hadde hilst. Han fremsto ikke som blid og imøtekommende, men helt monoton. Greit nok, hvis ikke jeg resten av legebesøket også følte meg som bryderi og idiot. Jeg kom med noe "småtteri", men noe som hadde plaget meg i nesten 2 måneder og som "kjerringråd" ikke fungerte på. Han ga mer eller mindre uttrykk for at dette ikke var noe å bruke hans tid på følte jeg. Da jeg poengterte at "Det er sikkert bagatell for deg, men det har plaget meg i en lengre periode" virket det som han "tok seg sammen", han tok meg mer på alvor og skrev ut resept.

Offisiell foretaksinformasjon Org nr 997 705 254 Juridisk selskapsnavn Lege Knut Christian Lundekvam Gateadresse Nydalen 3, 5230 Paradis Aksjekapital 0 Antall ansatte Selskapsform Enkeltpersonforetak Etableringsdato 10. 12. 2011 Registreringsdato Stiftelsesdato Registrert i følgende registre Enhetsregisteret NACE bransjer Allmenn legetjeneste (8621100) Regnskapsinformasjon er ikke tilgjengelig Lege Knut Christian Lundekvam er ikke regnskapspliktig og/eller har ikke levert årsregnskap til Brønnøysundregisteret. Kontaktinformasjon hentes fra offentlige registre samt og er ikke kvalitetssikret av Regnskapstall og offentlig juridisk informasjon hentes fra Brønnøysundregistrene. All informasjon er lagt ut i henhold til norsk lovverk. Ved feil på økonomisk eller juridisk informasjon kontakt Bisnode Norge AS. Betalingsanmerkninger, rating og pant leveres av Experian, ved spørsmål kontakt Experian. For spørsmål rundt visning av informasjon kontakt kundeservice.

Veibeskrivelse til Lege Knut Christian Lundekvam

Center

knut christian lundekvam news

+ Ditt bilde Legg til profilbilde Knut Christian Lundekvam Heimdalsgata 5, 0561 Oslo Vis kart 986 64 978 Se hvem som ringer! Prøv vår app gratis i 30 dager. Send blomster til Knut Christian Lundekvam Se hva Heimdalsgata 5 ble solgt for og tidligere eiere – Send flyttemelding Se Knut Christian sine roller i næringslivet – Knut har navnedag 7. januar Er dette deg? – Endre opplysninger Logg inn for å lagre, dele eller endre opplysninger Send som e-post Mottakers e-postadresse Din e-postadresse Melding E-postadresse og meldingstekst vil kun brukes til å dele oppføringen. Informasjon fra Digitale Medier 1881 Gjør din bedrift synlig i 's søkeresultat Sikre at ditt firma vises på topp når det søkes etter varer og tjenester i din bransje. Med en oppføring i vårt søkeresultat er du lett tilgjengelig for nye og gamle kunder. Bli synlig hos 1881 Digital fasade – Vis fram ditt firma hos Fremstå på en profesjonell og ryddig måte for 's mange brukere med en landingsside tilpasset din bedrifts eget design.

Omsorgsfull og kunnskapsrik Skrevet 20. februar 2020 Samlet vurdering Tilgjengelighet Tillit og kommunikasjon Service Lundekvam er den beste legen jeg har hatt! Han tar deg på alvor uavhengig av om det er psykisk eller somatisk sykdom det er snakk om, er støttende og omsorgsfull i vanskelige livssituasjoner og er grundig og tar seg god tid for å få hele bildet. Han har hjulpet meg masse, og uten han hadde jeg ikke kommet meg gjennom studiene. Kunnskapsrik og omsorgsfull Skrevet 16. januar 2020 Jeg er så fornøyd med Knut Christian! Han var pådriver for at jeg ble gentestet for en arvelig genfeil jeg ikke visste om (og som er underdiagnostisert i Norge). Dermed har han sørget for at jeg får videre behandling og oppfølging for denne og selv også kan ta ansvar - han har altså direkte påvirket min livskvalitet og mest sannsynlig livslengde. Han er grundig, trygg, effektiv og omsorgsfull, og til og med ganske morsom! Dårlig inntrykk Skrevet 7. november 2019 Jeg var hos han en gang, så kanskje ikke helt objektivt.

Relasjoner Ingen relasjoner funnet. Personopplysninger Adresse 0561 Oslo Født 1983 Kontaktinformasjon hentes fra offentlige registre samt og er ikke kvalitetssikret av Regnskapstall og offentlig juridisk informasjon hentes fra Brønnøysundregistrene. All informasjon er lagt ut i henhold til norsk lovverk. Ved feil på økonomisk eller juridisk informasjon kontakt Bisnode Norge AS. Betalingsanmerkninger, rating og pant leveres av Experian, ved spørsmål kontakt Experian. For spørsmål rundt visning av informasjon kontakt kundeservice.

Allikevel; følelsen jeg sitter igjen med er at jeg er en hysterisk idiot, og det tenker jeg at det ikke er grunn til når man kommer med et helt konkret problem som det faktisk finnes behandling mot. Profesjonell, behagelig og flink Skrevet 26. mai 2019 Beste fastlegen jeg har hatt. Lett å snakke med, oppfører seg profesjonelt og er faglig dyktig. Anbefaler absolutt Lundekvam.

+ Ditt bilde Legg til profilbilde Knut Kristian Lundekvam Postboks 25, 5399 Bekkjarvik 416 27 890 SMS Se hvem som ringer! Prøv vår app gratis i 30 dager. Send blomster til Knut Kristian Lundekvam Send flyttemelding Se Knut Kristian sine roller i næringslivet – Knut har navnedag 7. januar Er dette deg? – Endre opplysninger Logg inn for å lagre, dele eller endre opplysninger Send som e-post Mottakers e-postadresse Din e-postadresse Melding E-postadresse og meldingstekst vil kun brukes til å dele oppføringen. Informasjon fra Digitale Medier 1881 Gjør din bedrift synlig i 's søkeresultat Sikre at ditt firma vises på topp når det søkes etter varer og tjenester i din bransje. Med en oppføring i vårt søkeresultat er du lett tilgjengelig for nye og gamle kunder. Bli synlig hos 1881 Digital fasade – Vis fram ditt firma hos Fremstå på en profesjonell og ryddig måte for 's mange brukere med en landingsside tilpasset din bedrifts eget design. Les mer om Digital fasade

  1. Kløverhuset ledige stillinger
  2. Kremfløte i mat.com
  3. Aba bli
  4. Hvordan ser lus ut
  5. Rygge lufthavn ankomst
  6. Advokat jostein løken
  7. Autoimmun sykdom lever
  8. Oppdal gjestetun
  9. Interiør inspirasjon soverom
  10. Bomull farge på vegg
  11. Ku og kylling
Sunday, 18 December 2022

Sitemap | Ivar Aasen Bøker, 2024