Verdens Sterkeste Dame | Norges Sterkeste Dame 2019

Foto: Privat En vanlig «matdag» kan bestå av havregrøt til frokost, frukt til mellommåltid, rester fra en grønnsaksgryte til lunsj, før middag som ofte inneholder pasta, potet eller ris i kombinasjon med for eksempel en tomatisert saus eller en hjemmelaget gryte av noe slag. Plantebaserte burgere er også populært, og Janne forteller at hun stadig utvider repertoaret og oppdager nye smaker. - Til kvelds kan det bli en smoothie med havregryn, banan, soyaproteinpulver, frosne bær og vann, forteller Janne. Samboer og barn følger ikke helt det samme kostholdet som Janne, men sier ikke nei til vegetariske løsninger innimellom. Mye av det Janne lager kan enkelt suppleres med kjøtt eller fisk dersom det er ønskelig. Janne forteller at hun opplever stor interesse fra treningskamerater og bekjente i sosiale medier som ønsker å spise «grønnere», både med tanke på helsa og miljøet. TILBAKE I TET: Fra premieseremonien i NM i grep i 2019. - Min første NM-tittel som veganer, forteller Janne stolt. Foto: Privat - Mange er positive og nysgjerrige på hva det å være veganer innebærer, men en del tenker at det blir for krevende å gjennomføre eller at de ikke ønsker å kutte ut kjøtt og fisk helt.

  1. Norges sterkeste dame 2018
  2. Se hva Norges sterkeste kvinne (46) må spise i løpet av en dag
  3. Campus
  4. Verdens sterkeste kvinne 2018
  5. De 10 sterkeste kvinnene gjennom historien

Norges sterkeste dame 2018

Etterhvert får hun diagnosen fibromyalgi, betegnelsen på smerter som oppstår i ledd og muskler, hvor årsaken er ukjent. - Det var fryktelig tungt. Jeg begynte å tenke at dette kanskje ikke går over. At dette er noe jeg må leve med. Det skremte meg veldig, sier Janne. Vendepunktet kommer 30. juli 2018. Ja, for hun har en konkret dato for når det snudde. - Jeg lå på sofaen og så gjennom Netflix-katalogen, forteller Janne. Hun lander på en dokumentar med tittelen «What the health». En amerikansk, omdiskutert dokumentar som refser både matvare- og legemiddelindustrien og oppfordrer til et plantebasert kosthold. - Det ble sagt at to uker med plantebasert kost ville kunne hjelpe mot smerter i kroppen. «Det skal jeg klare» tenkte jeg. Jeg hadde ingenting å tape på å prøve, forteller Janne. Dagen etter kuttet hun ut kjøtt fra lunsjboksen, og blandet risen med ulike grønnsaker og bønner i stedet. - Etter fem dager kunne jeg halvere inntaket av smertestillende. Ti dager senere var smertene så godt som borte, sier Janne som ikke har «sett seg tilbake» siden den julikvelden i fjor.

Se hva Norges sterkeste kvinne (46) må spise i løpet av en dag

Hun vant "Mannfolkbæringa" på Bjønnåsen, Ringsaker, for fjerde gang. Med Birger Kurud på ryggen løp Nybakken inn til sin fjerde seier. Det ser uhorvelig tungt ut å bære en 80-90 kilos mann på ryggen i en løype på en 100 meter. Men Nybakken hadde teknikken inne, og løp med korte taktfaste skritt i full fart. Mannen på ryggen Birger Kurud dumpet opp og ned. Samme mann Birger Kurud var den mannen alle damene som var med måtte bære på. Dermed ble det like tung mann for alle damene som deltok. Rett før start høljet regnet ned og flere ekvipasjer sklei i det våre gresset, til stor jubel fra publikum. Ei av "idrettsutøverne" ble skadet og trakk seg fra verdensmesterskapet i mannfolkbæring. Men Kurud holdt humøret opp og smilte like godt hele tiden. Rekordbesøk Hele 1. 400-1. 500 personer hadde møtt opp på årets Pultostmartn på Bjønnåsen i dag. Sola skinte deler av formiddagen før regnværet høljet ned rett etter at Viggo Sandvik fikk smilebåndene på glid hos de fremmøtte. Med gode viser og dårlige vitser, var han slik han pleier å være: folkelig morsom.

Campus

verdens sterkeste dame game

Verdens sterkeste kvinne 2018

  1. Hvilken ukedag lønner det seg å bestille flybilletter
  2. Tine og thomas
  3. Gullsmed på nett
  4. Verdens sterkeste dame song
  5. Sjakkspill for barn storage
  6. Norges sterkeste dame benkpress
  7. Verdens sterkeste dame athletics
  8. Puro Gdansk Stare Miasto i Gdansk fra 602 kr: Bestill hotell i dag | momondo
  9. Her og nå handlekonto nettbank
  10. Ballerud hagesenter bærum
  11. Verdens sterkeste dame game

De 10 sterkeste kvinnene gjennom historien

verdens sterkeste dame song
Saturday, 17 December 2022

Sitemap | Ivar Aasen Bøker, 2024