Semifinale Håndball Vm 2017 - Semifinale Håndball Vm 2012 Relatif

Semifinale håndball vm 2012.html

Norge kunne få ekstraomganger... – Også redder han. Er det mulig!? Torbjørn Bergerud, for en fantastisk spiller. Sikringen har gått her. Alt er tomt, ropte Rowlands mens stemmen forsvant mer og mer. Lei start for Norge Det startet ikke bra for hvitkledde Norge i den franske heksegryta. Håndballgutta brukte over åtte minutter på å score sitt første mål. 8. 07 var spilt da Bjarte Myrhol reduserte til 1–2 via gulvet. Norge i angrep, men takket være godt målvakts- og forsvarsspill var Norge fortsatt med i kampen. Da kampen var 17 minutter gammel var Norge endelig à jour med 6–6. Til pause hadde Norge snudd fra 2–5 til 12-10-ledelse. Og til slutt var det Norge som jublet. Bjarte Myrhol ble norsk toppscorer med seks mål. Finalen mellom Norge og Frankrike spilles søndag 17. 30.

Espen Lie Hansen sørget imidlertid for at semifinalefavoritten slapp med skrekken. Med ett sto det 6-6, etter Lie Hansens mål nummer tre. Leste du denne? Sagosen: Nå skal vi jammen ha medalje med hjem Saken fortsetter under videoen Norge gikk til pause med to måls ledelse, etter at Sander Sagosen ikke klarte å presse omgangens siste skudd ned. Bakgrunn: Norge har aldri vært friskere – Vi er fornøyd med veldig mye. Vi må fortsette å løpe mot dem hele veien, sa assisterende trener Børge Lund til TV 2 foran siste ordinære spilleminutter. Starten på 2. omgang ble omtrent like svak som den første, sett med norske øyne. Men så tok kaptein Myrhol grep, og Bergerud var tilbake i mål – og reddet – og Sagosen dro en lang høyre arm rundt Kroatias midtforsvar. Endelig Sagosen, endelig et bitte lite pusterom? Nja, to mål foran raskt redusert til ett. Pluss - eller minus - Ivan Pesic reddet da Norge spilte i overtall. Saken fortsetter under videoen 16-15 til Kroatia. Med 20 gjenstående minutter måtte Sagosen & co få orden på hodene, føttene og skuddene.

PARIS (VG) (Kroatia - Norge 25-28 etter ekstraomganger) Norges landslagssjef Christian Berge kastet seg ned på knærne og gråt av glede da håndballgutta hans ble klar for VM-finalen etter ekstraomganger mot Kroatia. Oppdatert 27. januar 2017 Artikkelen er over tre år gammel – Det er vanskelig å sette ord på dette. Tankene går allerede til Frankrike. Det har begynt å gå opp for meg at vi skal spille en VM-finale. Men jeg blir rørt når jeg ser på spillerne mine. Det er veldig mange gode prestasjoner av dem i dag, sier Christian Berge til VG. MATCHVINNER: Keeper Torbjørn Bergerud. Foto: Benoit Tessier Reuters – Det var helt sykt. Ord kan ikke beskrive hva som gikk gjennom hodet mitt da han tok den. Vi har matchvinnere over alt. Det er slikt vi vinner titler på. Vi kan fort ta Frankrike i finalen også, sier Sander Sagosen om Torbjørn Bergeruds strafferedning som sørget for at VM-semifinalen gikk til ekstraomganger. – Jeg bestemte meg tidlig for hvor jeg skulle gå på den siste straffen. Han hadde ikke satt så mange straffer der, men på video hadde han satt mange der.

• Røyking og graviditet - Gravidhelse

Og etter at vi slo dem, så har nordmennene vært veldig imponerende, så vi må passe oss. De kommer til å si at presset er på oss, men vi er vant til disse anledningene, vi er hos oss, og vi kommer til å takle det presset. Reddet VM-finalen: – Det er bare helt vilt RMC Sport (Frankrikes mest populære radiokanal på sport) har snakket med Bertrand Gille, som trener Frankrike sammen med Didier Dinart, og Daniel Constantini, som var landslagstrener fra 1985 og til 2001 og avsluttet med føre Frankrike til VM-gull på hjemmebane for 16 år siden. – De skriver norsk håndballhistorie ved å den beste plasseringen til et herrelandslag i VM, takket være en ung og hypertalentfull generasjon. De var et av de eneste lagene som slo oss to ganger i Golden League og i forrige EM. Finalen blir virkelig en åpen kamp, jeg ser for meg at den taktiske kampen blir like glupsk som den fysiske kampen, som alle kommer til å snakke om, sier Gille og bli fulgt opp av Constantini. – Det er et veldig ungt lag og vi føler at de utnytter hver mulighet til å øke selvtilliten.

Norge vant den dramtiske semifinalen mot Kroatia og er i finalen i VM! Foto: BJØRN S. DELEBEKK, VG PARIS (VG) Reaksjonene på håndballguttas finaleplass er omtrent like ekstatiske i Frankrike som Norge. Sportsavisen L'Equipe mener – som VG – at det har skjedd et mirakel i VM. Oppdatert 28. januar 2017 Artikkelen er over tre år gammel – Norge er mirakuløst, skriver L'Equipe etter semifinaledramaet mot Kroatia. – Det var virkelig en ekstraordinær prestasjon, og det virket ikke som det gikk opp for de norske spillerne i øyeblikkene etter kampslutt., skrev avisens reporter i Bercy og roser også den norske supermålvakten som reddet straffe i siste sekund av ordinær tid. VG-analyse: Miraklet i Paris – nesten ikke til å tro – Torbjørn Bergerud gjorde 16 redninger og ble selvfølgelig kåret til banens beste spiller. L'EQUIPE: Denne omtalen får Norge i dagens L'Equipe. Den franske sportsavisen har fem sider på håndball-VM i lørdagsutgaven. Foto: Jostein Overvik I papirutgaven lørdag fortsetter L'Équipe: – Det er et eventyr.