Norge Romania 2016

Romania, som hittil har imponert i EM, har vært involvert i en rekke thrillere mot Norge i mesterskap. Publisert: 13:07 Oppdatert: 19:41 BREST: Klokken 21 i kveld skal Norge ut i en ny ekstremt viktig kamp i EM. Norge er garantert videre etter 31–17-seieren mot Tsjekkia mandag, men nå handler det om å få med seg flest mulig poeng inn i hovedrunden, som danner grunnlaget for hvem som kommer til en semifinale. Etter at Tyskland slo Tsjekkia 30–28 onsdag, er det klart at Norge ikke kan ta med seg full poengpott videre ettersom vi tapte for tyskerne i åpningskampen. Så nå handler det om å slå Romania så Norge får med seg to poeng inn i hovedrunden.

kalender 2016 norge

SVAKESTE LANDSKAMP: Katrine Lunde reddet ett av Romanias forsøk før pause, og får børskarakter 1 av VG. Foto: Vidar Ruud NTB scanpix RIO (VG) (Norge-Romania 28-27) Norges beste får karakteren åtte, mens Katrine Lundes kamp karakteriserer som hennes «svakeste landskamp» av VGs børssetter i Rio. Artikkelen er over tre år gammel Kari Aalvik Grimsbø 5 6 redninger/19 skudd – 0 feil Kom inn ved pause. Var langt fra så strålende som mot Montenegro fredag, men fikk opp akkurat så mange redninger at Norge vent kampen greit. Grimsbø storspilte da kvartfinalen ble sikret Katrine Lunde 1 1 redninger/15 skudd – 0 feil Konstant på hælene og passiv før pause: En redning på 13 skudd. Ble så byttet ut, men slapp også inn to straffer etter pause. Lundes svakeste landskamp. Mari Molid – 0 mål/0 skudd – 0 feil Bare inne på banen en kort periode i 1. omgang. Ble altfor ofte dratt ut av posisjon. Det skapte huller i det norske forsvaret. Emilie Hegh Arntzen 3 0 mål/2 skudd – 0 feil Kom inn to kortere perioder og fikk aldri god rytme på denne kampen.

• Hvordan er hjertet bygd opp

Fem minutter senere var Berci frempå igjen og ga Romania ledelsen på nytt. Den norske utlikningen kom tretten minutter etter pause. - Hasan Duman dro seg inn i banen og gjorde en skuddfinte før han satt ballen i det lengste hjørnet. Så kom tre begivenhetsrike minutter. Ioan Dumiter scoret først 3-2-målet for Romania før Norge scoret to kjappe mål med ett minutts mellomrom. - Sebastian Pedersen scoret 3-3 målet etter at han hadde dratt seg forbi to spillere før han fyrte av fra 18 meter. Skuddet var hardt og gikk inn nede i hjørnet. - Ledermålet kom etter et korridorfrispark fra John Kitolano som Leo Østigård flikket videre. Det liknet litt på målet han scoret mot Polen. I kampens siste minutt fastsatte innbytter Basit Agouda sluttresultatet til 5-3. - Han fikk ballen ute ved linja og dro seg innover i banen før han plasserte den i lengste. Fin scoring, konstaterer landslagstreneren. Avslutter mot Sverige Mandag avsluttes turneringa mot vertslandet Sverige. - Det blir den tredje kampene på fem dager så vi får se an hvordan bein og kropp er de neste dagene.

Idol norge 2016

norge romania 2016

Justin bieber norge 2016

Lå under tre ganger mot Romania, men vant til slutt 5-3. Norges lag mot Romania i dag. | Foto: Lars Tangen/NFF Norge lå under tre ganger mot Romania i dag, men slo tilbake og vant 5-3 i firenasjonersturneringa i Sverige. - Seieren glapp i siste minutt mot Polen torsdag så det smakte med en seier i dag. Det gjør godt for hele gruppa. I dag fikk gutta betalt for knallhard jobbing hele veien. De ga aldri opp. Vi lå under tre ganger og kom tilbake alle gangene. Det var fortjent at vi fikk målene som sikret seieren mot slutten av kampen, sier landslagstrener Gunnar Halle til - Det var tett og jevnt før pause og som mot Polen ble det en fysisk kamp. Gutta sto veldig bra opp i dag. Den siste delen av førsteomgang var solid og hele andreomgang var bra. Da var vi gode. Målrik kamp Dan Berci sendte Romania i ledelsen etter 19 minutter før Norge utliknet syv minutter senere. - Arne Holter dro seg inn i banen og fyrte av med høyrefoten. Ballen traff en spiller før den gikk i mål, forteller Halle.

norge romania 2016 live

Kalender 2016 norge

Dette er derfor en meget god invitasjon til for eksempel norske bedrifter som ønsker å gjøre seg kjent med nye markeder, sier Vik Aspaker. Innovasjon Norge har ansvaret for gjennomføringen av næringslivs- og energiprogrammene, mens Forskningsrådet deltar i gjennomføringen av forskningsprogrammet. Sammen med 14 andre norske fagetater vil de spille en nøkkelrolle for å engasjere norske partnere i prosjekter under de tolv samarbeidsprogrammene. Innsats for romfolk I tillegg til næringslivs- og forskningssamarbeid inkluderer avtalen programmer om justis- og politisamarbeid, helse, kultur og tiltak for å bedre romfolks levekår. – Programmet mot fattigdomsbekjempelse er på 70 millioner euro og skal særlig rettes inn mot romfolk. Men også i andre programmer øremerkes støtte til tiltak for romfolk, sier statsråden. Om EØS-midlene Gjennom EØS-avtalen er Norge en del av det indre marked i Europa. Avtalen inkluderer en felles målsetting om å redusere sosiale og økonomiske ulikheter i Europa og styrke samarbeidet mellom landene.

G17: Norge vant etter knallhard jobbing - Norges Fotballforbund

Fremover var hun svært god og satte konstant trykk på Romanias forsvar. Seks mål er bra. Les også: Oftedal er forlovet med håndballen Marit Malm Frafjord 6 1 mål/1 skudd – 0 feil Tøff jobb i forsvar når Neagu ofte havnet inn i hennes sone. Traff slettes ikke på alt, men gir forsvarsspillet styrke og intensitet. Klart godkjent kamp. Linn-Kristin R. Koren 3 0 mål/1 skudd – 1 feil Klarte på ingen måte å komme inn i kampen i den perioden hun fikk sjansen. Gjorde en feil i undertall og misset en klar sjanse. Amanda Kurtovic 5 2 mål/3 skudd – 1 feil Kommer brukbart fra kampen med sine to scoringer og bra forsvarsspill. Kan spilles enda mer på ute på høyrekanten. Sett denne? Derfor bretter Kurtovic opp trøya Camilla Herrem 6 3 mål/5 skudd – 1 feil To svake avslutninger på store muligheter før pause. Hevet seg opp fra bunnivået og leverte en god 2. omgang med tre flotte mål og stor fart i kontringene. Les også: Herrem: – Jeg var forbannet på meg selv Sanna Solberg 4 0 mål/1 skudd – 0 feil Bidro med brukbart forsvarsspill da hun slapp til i nest ytterste posisjon, men kom ikke like mye med og fulgte ikke opp kampene mot Montenegro og Angola.

Bedre i forsvar enn i angrep. Veronica Kristiansen 8 7 mål/9 skudd – 2 feil Nok en storkamp i OL. Strålende i forsvar og svært effektiv med fart og treff på syv av ni skudd i angrep. Har vokst til en av Norges aller beste spillere. Kristiansen fikk videohjelp av søsteren Ida Alstad 4 0 mål/0 skudd – 0 feil Spilte igjen sideback i forsvar. Fikk satt inn et par taklinger, men ble også lurt av Romania. Har ikke helt kommet inn i mesterskapet. Heidi Løke 7 3 mål/3 skudd – 0 feil Får veldig tøff behandling på streken, men bidrar med suverene scoringer, skaffer tre straffekast og påfører Romania tre utvisninger. Tøff jobb mot neagu i forsvar. Sett denne? Hedi Løkes løfte til Nora Mørk Nora Mørk 7 6 mål/13 skudd – 0 feil Dominerte det meste før pause med sine seks mål og fem assist. Forsøkt markert ut. Litt mer varierende med null treff i 2. Men seks nye målgivende. Viktig. Stine Bredal Oftedal 8 6 mål/8 skudd – 1 feil Hevet seg stort etter alle missene mon Montenegro. Brukbar jobb i forsvar.