Per Åge Skrøder

Hockey Hockey Hockey? Hockeyprat! Da er det igjen dags for Norge match og denne gangen mot Hviterussland. Hviterussland kom på i gruppen sin etter Canada. Norge har hatt mange jevne kamper med Hviterussland og jeg håper denne også blir en saftig hockeymatch! 30. 04. 09 -16. 15: Hviterussland - Norge 03. 05. 15: Norge - Canada 04. 15: Slovakia - Norge Det har også blitt bestemt at fra om med neste år (? ) at det må være minst en norsk keeper på et lag i 1. divisjon og GET-ligaen. Det betyr at eperen fortsatt kan være utenlandsk. Noe som er til Roy Johansens store fortvilelse da han kaller regelen "et spill for galleriet", noe jeg forsåvidt kan være enig i. Skal man kunne utvikle keepere som forhåpentligvis er bedre enn Grotnes så må denne regelen bort, og erstattes med KUN norske målvakter. Et eksempel kan være i VIF der Desrochers står fast med Tommy Lund på benken. Men det er ikke Lund jeg sikter til, det er VIF's 1. divisjons keeper Emil Bariås. Dette er et talent VIF absolutt bør kunne tørre å satse på, men det skjer ikke.

1. Norske Ishockeyspillere | sonvel.net
  2. John og åge

Norske Ishockeyspillere | sonvel.net

Jonas Andersens to scoringer var rykket som ga Norge 3-1 og 4-1, to mål som nok tok mye av spruten ut av Polen. Siden Polen scoret tre mål, blir også Andersen den som står med det vinnende målet i kampen. Lørdagens kamper Lørdagen åpnet med Polen – Hviterussland. Polen var vesentlig bedre enn dagen før, men det var allikevel ganske tydelig at Hviterussland hadde et visst grep gjennom hele kampen. De vant også kampen med enkle 4-0, men det var først i 3. periode at de siste tre scoringene kom. Norges møte mot Danmark senere på kvelden så ut til å ende målløst, men med under tre minutter igjen av kampen, avgjør Eirik Skadsdammen for Norge. Det var vel for så vidt fortjent nok, men Pål Grotnes i Norges mål måtte gjøre noen solide redninger for å holde nullen i denne kampen. Søndagens kamper Litt overraskende vant Polen over Danmark i dagens første kamp. Danmark vant skuddene ganske klart, men Polen vant kampen 2-1, etter å ha scoret seiersmålet snaue tre minutter før slutt. Dette til stor glede for noen titalls polske supporterer som markerte seg på tribunen med sine " POLSKA" rop gjennom hele kampen.

John og åge

Det skal bli spennende å se hvor mye Patrick Thoresen kan få til der nede (vi så alle hvor sinnsykt god han var i OL kval), Aasen som hadde en fantastisk start i Modo før skaden, Lars Erik Spets som dominerte NM sluttspillet for VIF og var desidert den spilleren som fortjente MVP(!!! ) og det skal også bli morro å se nivået til Holøs, som Avalanche er ute etter! Han stod frem som en back Färjestad absolutt kunne stole på i sluttspillet i Sverige, når de hentet hjem SM guld! Alt dette går jeg nå glipp av. Det hadde vært helt sinsykt morro å blogget fra Sveits og fortalt hva jeg syns om kampene, stemingen, gutta på isen etc.. MEN NEI! Jeg får gjøre som alle andre som ikke skal se, skru på NRK. Med dette ønsker jeg alle reisende et flott tur og til gutta jeg skulle reist med: faen assa.... VM Troppen! Da er Norges VM 2009 tropp tatt ut.

• Blott en dag tekst norsk francais
  • Hoyer.no | Merkeklær til dame på nett. Shop nå!
  • Israel i dag 2019
  • Bygge muskler over 50 blood pressure

Norge spiller en match som jeg egentlig forventet de kom til å gjøre mot Danmark, de skårer mål deler ut taklinger og har rett og slett et vinnerinnstinkt som var på topp i dag! Herlig!!! Kampens to største høydepunkt var klart taklingen Lars Erik Lund fikk i 2 periode av Alexander Sundberg. Jeg har spilt noen kamper mot Lund og sett en del, og det er ikke lett å takle og heller ikke mange som har truffet han sååå Cocozza hadde ett par i år, der det så ut som han var ute etter Lund hver match, herlig!! andre høydepunktet var seff vår lille kaptein Tommy Jay's avgjørende mål! Banenes beste: 3 rekka: Røya, Spets, Hansen NHL I natt skjedde det jeg i bakhodet håpet ikke skulle skje. Hurricanes scorer 2 mål på 1 minutt i siste perioden og sender Martin Brodeur og Devils ut av Stanley Cup rricanes har jo et ganske erfarent lag, fra de vant sist i 2006 og det kan godt hende det spilte en stor rolle i nattens kamp. Noe jeg ble gla for i natt var at Fedorov og Washington Capitals slo ut Lundquist, Avery og co.