Telenor Bredbånd Feil

Ingen problemer hos Telenor Telenor er et norsk teleselskap. Selskapet tilbyr mobiltelefontjenester, fastnett for telefoni, bredbånd og internett, videre TV-tjenester via kabel, satellitt, fiber og kystradio i Norge. Jeg har et problem med Telenor success Takk for din melding! Din rapport er sendt. Hvordan vil du rangere Telenor sett over de siste 3 månedene? Hva er det som ikke fungerer? Mest rapporterte problemer Telenor meldinger No tweets. Siden ble sist oppdatert

Telenor bredbånd fil de

  1. Get bredbånd
  2. Internet bredbånd
  3. Derfor kan nettet oppleves ustabilt - Telenor
  4. Elkjøp vinterbro åpningstider
  5. Telenor bredbånd fil rss
telenor bredbånd feil bill

Melding

telenor bredbånd feil facebook

Enkelte er uten nett hjemme OG uten mobildata. Men vi kom oss på igjen med et lite triks. TRØBBEL: Flere Telenor-kunder sliter med nettet i dag, både i veggen og på telefonen. Foto: Shutterstock / NTB Scanpix Vis mer Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon Oppdatert 14:26 Telenor melder nå at de har rettet feilen som gjorde at mange nordmenn var uten nett både i veggen og på mobilen i dag. Feilen er nå rettet. Vi beklager ulempene dette må ha medført! — Telenor Norge (@TelenorNorge) 15. mars 2019 (Gammelt innhold følger:) På sine Facebook-sider melder Telenor om at de har problemer i dag. I flere deler av landet er både internett i veggen og mobildata utilgjengelig. Selskapet har også trøbbel med kundetelefonen sin. Selv prøvde vi å ta en telefon dit, men alt som skjedde var at samtalen automatisk ble besvart, men der det etterpå var dørgende stille. Telenor lover at de skal oppdatere innlegget under når de har mer å melde: «Flere kunder opplever feil med å komme på nett.

Fiber bredbånd

Skal vi sammenligne med vann igjen, betyr det at den som sender VM-finalen på nett har for tynne slanger eller rør. - Vannet kommer rett og slett ikke frem fort nok, fordi rørene er for tynne. Det hjelper ikke om du har en kraftig vannpumpe som kan levere vann i store mengder, om ledningene vannet pumpes gjennom er for tynne, forklarer Skaga. Derfor kan du også oppleve at nettet plutselig blir tregt når du søndag kveld sitter og surfer på Søndag kveld er du nemlig ikke den eneste som gjør nettopp det. 2) Hvordan er tilgangen til bredbånd hos deg? At bredbåndslinjen din fungerer som den skal er selvsagt også viktig. Om nettet oppleves som ustabilt, kan det være noe feil på linjen din. Det kan også være at du bruker internett så mye at bredbåndslinjen ikke klarer å levere nok. - Tenk deg at du vanner i hagen samtidig som du vasker bilen med høytrykkspyleren. Når du spyler med høyttrykkspyleren, kan du oppleve at vannet ut av hagesprederen er ustabilt fordi bruk av høyttrkkspyleren gjør at trykket synker.

Det er også problemer med å komme gjennom til oss på 915 09 000. Vi undersøker saken og oppdaterer denne posten fortløpende så snart vi har mer informasjon», skriver mobiloperatøren på sin Facebook-side. Selv har vi opplevd å miste både mobilnett og nettet i veggen, men det lot seg løse. Det kan nemlig virke som om det er DNS-serveren til Telenor som er problemet, for da vi byttet til Cloudflares DNS-server, gikk alt så meget bedre. Det innebærer å legge inn IP-adressen 1. 1. 1 som DNS-server på enheten du prøver å komme på nett med. Les mer i saken under om hvordan du gjør det: Oppskriften: Lyst til å diskutere?
fiber bredbånd
Saturday, 17 December 2022

Sitemap | Ivar Aasen Bøker, 2024