Piggdekk Sykkel 29 Tommer: Piggdekk Sykkel 29 Tomer Sisley

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon Vi har ikke vært de ivrigste vintersyklistene. For å være helt ærlig har vi parkert sykkelen i løpet av senhøsten, og heller gått over til å ro foran tv-en. Hvorfor slutte å sykle når vinteren kommer? To ting: Det er altfor kaldt og vi kommer til å tryne på isen. Dette skal ikke handle om å kle seg riktig til vintersykling, men om piggdekk som skal hindre deg i å nettopp tryne. 1. Hvordan skifte til vinterdekk? Vi har reparert punkterte slanger på barnesykler, men vi har aldri byttet dekk på en sykkel for voksne. Ja, kanskje litt flaut. Heldigvis finnes det guider til slikt på nett, som for eksempel denne videoen på NRK. – Min erfaring er at piggdekk er litt vanskeligere å montere på felgen enn vanlige dekk. Piggdekkene er ikke like fleksible, og er dermed vanskeligere å brette over felgen. Om du har erfaring med å bytte dekk fra før, klarer du deg nok fint med dekkspaker, rå muskelkraft og litt tålmodighet.

Piggdekk sykkel 29 tomber enceinte

Punkteringsbestandig sykkeldekk med pigger. Velg piggdekk hvis du sykler om vinteren. Grovmønstret. Lagerstatus Nettlager Finnes ikke på lager Mer informasjon Grovmønstret, punkteringsbestandig piggdekk i dimensjon 54-622 (26x2, 10"). Dekkets pigger gir bra grep på islagte og glatte underlag. Trådtetthet 22 TPI gir et slitesterkt og holdbart dekk. Sportbead-kanttråden gjør dekket foldbart og det tar derfor liten plass når man lagrer eller tar det med seg. Velg riktig dekk og slange: Vær nøye med å velge riktig dimensjon på dekkene. Vi anbefaler at du forholder deg til mm-mål selv om tommemål angis. Se målangivelsen som du vanligvis finner på ditt gamle dekk. Det første mm-sifferet angir bredden, det andre diameteren. Ettersom slangen er mer fleksibel enn dekket, kan du normalt bruke en slange som ligger i nærheten av dekkets dimensjoner, selv om det ikke matcher eksakt. Produktdetaljer og spesifikasjoner Produktspesifikasjoner Dimensjon mm 54-622 Dimensjon tommer 29x2, 10 Trådtetthet 22 TPI Type Pigg Antall i forpakningen 1 stk Antall pigger 300 stk Passer til 31-8414, 31-8408 Diameter 29 " Forpakningens størrelse 25 x 16 x 15 cm Forpakningens vekt 1, 28 kg Kjøpsinformasjon, leveranser og returer Hos Clas Ohlson kan du alltid handle trygt og raskt.

Det er derfor enda viktigere å sykle passivt og forsiktig om vinteren enn i sommersesongen. 6. Hvilket merke skal du kjøpe? SITTER GODT: Scwalbe Ice Spiker Pro har heftige 361 pigger, men ruller likevel godt, sier ekspertene vi har snakket med. Foto: Produsent Hos Felgen sykkelverksted anbefaler de å kjøpe dekk med 160 pigger. Av de andre entusiastene vi har snakket med, blir spesielt Schwalbe Ice Spiker Pro Piggdekk med 361 pigger til 653 kroner per stykk trukket frem som et godt kjøp for terrengsykkelen. Sykkelentusiast og triatlon-utøver Frode Ugland sier til DinSide at han vanligvis er en talsmann for dekk med minst mulig pigger fordi de triller bedre, men var positivt overrasket over hvor godt Ice Spiker Pro rullet på underlaget. Tore Neset går derimot for en Nokian med 240 pigger til 599 kroner per stykk. Han har brukt andre merker som Schwalbe og Continental, men synes Nokian «sitter» best. – De limer seg liksom til underlaget og gir trygghet på holka. En annen ting å huske er at du bør ha mindre luft i piggdekk enn vanlige dekk.

Piggdekk: Vintersykle for første gang? - DinSide

piggdekk sykkel 29 tommer 16
  • Regler i rundkjøring
  • Piggdekk sykkel 29 tommer 18
  • Hva star de forskjellige partiene for men
  • Piggdekk sykkel 29 tommer 10
  • Piggdekk sykkel 29 tomber amoureuse
  • Piggdekk sykkel 29 tommer 12

Piggdekk sykkel 29 tomber amoureuse

piggdekk sykkel 29 tommer 17 piggdekk sykkel 29 tommer 6
Sunday, 18 December 2022

Sitemap | Ivar Aasen Bøker, 2024