Sylvi Listhaug Bilde, Maleriet Av Listhaug Solgt For 500.000 Kroner – Nrk Vestland

Maleriet «Making a Martyr» har vært svært omtalt siden første gang det dukket opp på en husvegg i sentrum av Bergen natt til andre påskedag. Kunstverket er malt av gatekunstneren AFK. Det viser tidligere justisminister Sylvi Listhaug med en tornekrans rundt hodet. Rundt føttene er det flere blomsterbuketter og mikrofoner. På høyre arm ser man en Frp-logo, mens på magen står teksten «Min kamp». Reaksjonene på bildet var sterke, både positive og negative. Ytringsfrihet var et stikkord i debatten. Selv beskrev kunstneren AFK gatekunsten på denne måten: – Bildet har mange symbolske elementer som kan tolkes på forskjellige måter. Jeg ønsket å lage et mediekritisk bilde som illustrerer hvordan dagsorden ofte er styrt av enkeltsaker. PÅ HUSVEGGEN: Slik tok gatekunsten seg ut på et hushjørne i sentrum av Bergen. Foto: Alrik Velsvik / NRK Lang vei til auksjonssalen Det har vært en lang vei fra husveggen, et steinkast fra Grieghallen, til lokalene til Gategalleriet i Steinkjellergaten, der maleriet ble solgt torsdag kveld.

  1. A robot
  2. Rberg
  3. Ascii bilde
  4. Sylvi Listhaug slettet omdiskutert bilde fra Facebook
  5. A bear

A robot

Rberg

sylvi listhaug bilde ar

Ascii bilde

  • Nordisk film distribusjon
  • Hva trenger man til baby kommer video
  • Kan man ta influensavaksine når man er forkjølet video
  • 11 dager etter at hun postet dette bildet, måtte Sylvi Listhaug gå av
  • Lader til iphone 5c
  • Sylvi listhaug bilde a robot
  • Som å være ute, inne – Lena Ronge

Sylvi Listhaug slettet omdiskutert bilde fra Facebook

«Frp-politikeren liker åpenbart ikke bildet, men skriker ikke opp om forbud og sensur av den grunn. Og de som liker Sylvi Listhaug-bildet bør ha med seg forsvaret av ytringsfriheten neste gang det dukker opp kunst eller uttrykk de ikke liker. Sånn sett er bildet en god katalysator for hvor åpne rammer vi må godta for provokasjoner, » skriver Stavrum. Solberg: - Stor respekt Statsminister E rna Solberg lar seg heller ikke provosere over Listhaug-maleriet. - Jeg har stor respekt for ytringsfriheten til kunstnere, og deres rett til å provosere og lage bilder. Jeg har også faktisk stor glede av hele grafittikulturen og bykunsten i Bergen. Jeg synes den bidrar til å oppløfte, sier Solberg, og samtidig påpeker: - Om jeg ikke akkurat lar meg provosere, så mener jeg at det er et eksempel på når kunsten viker for den seriøse politiske debatten. Jeg tror verken at Sylvi Listhaug er martyr eller forsøker å være martyr, sier hun. Se videointervju med Erna Solberg her:

A bear

sylvi listhaug bilderberg

Se mer av Sylvi Listhaug på Facebook Logg inn eller Opprett ny konto Se mer av Sylvi Listhaug på Facebook Har du glemt kontoen din? eller Opprett ny konto Ikke nå

  1. Chartis norge
  2. Oslo politi grønland
  3. Deltidsjobb bergen student
  4. Prikking i beina diabetes diet
  5. Pålogging ansatte sarpsborg kommune
  6. Bygg din audi 2016
  7. Klage på nav ansatt
  8. Får ikke ereksjon
  9. Skap under trapp
  10. Celleforandringer i underlivet
  11. Ferge til oscarsborg summer
  12. Gave til venninne
  13. Lavt blodsukker uten diabetes video
  14. Noe godt aa spice mix
  15. Hva er sharia
  16. Domhnall gleeson filmer
  17. Åsane gårds og friluftsbarnehage årsplan
  18. Hva kan man gjorde i gøteborg live
  19. Hva er referanse
  20. Hvordan lage komle song
Sunday, 18 December 2022

Sitemap | Ivar Aasen Bøker, 2024