Farmen Kjendis Ingeborg

DRAMATISK: Ingeborg Myhre var svært nær angrepet. Foto: TV 2 / AP – Det var helt uvirkelig, sier Ingeborg Myhre etter at hun og barna hennes kun var noen hundre meter unna da en bil kjørte inn i en folkemengde i Melbourne torsdag. Publisert 21. 12. 2017 Oppdatert Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon. Farmen Kjendis-deltaker Ingeborg Myhre er i Australia på ferie, og var rundt 500 meter unna bilen som kjørte ned og skadet minst 14 personer. – Plutselig hang det flere helikoptre i lufta rund oss, og det kom kjørende mange ambulanser og brannbiler, sier Myhre til TV 2. Myhre var i byen med barna sine og flere andre slektninger, og opplevde det hele som stressende. – Det var helt uvikrlelig at noen sånt skjer kun noen kvartal unna, men folkene jeg var med holdt seg så rolige og vi kom oss bort. Dette er jo likevel ikke noe man vil oppleve, sier hun. Gjerningsmenn pågrepet På gata like etter hendelsen hersket det forvirring rundt hva som hadde skjedd.

  1. Inline skøyter barn
  2. Farmen-Ingeborg havnet midt i dramaet da bil kjørte i folkemengde
  3. Billig bilverksted bergen
  4. «Farmen Kjendis»-Ingeborg - Møtte Ariana Grande i Telenor Arena: - Det kunne like gjerne skjedd her - Se og Hør

Inline skøyter barn

utdrikningslag ideer mann
  • Eksempel takk brev for etter et jobbintervju - no.mobbybusiness.com
  • Spooner i norge now
  • Hovne lymfekjertler under armen 1
  • Verdens første motoriserte flytur
  • Den vesle bygda som glømte at det var jules
  • Norges Musikkorps Forbund
  • Beste sushi i oslo map
  • Quiz torsdag oslo
  • Siste sang oslo
  • Farmen-Ingeborg havnet midt i dramaet da bil kjørte i folkemengde
  • Hva er 4k

Farmen-Ingeborg havnet midt i dramaet da bil kjørte i folkemengde

– Men vi fikk fort kjennskap til at det var snakk om en bil som hadde kjørt inn i en folkemengde og at to gjerningspersoner var tatt, forteller hun. Sjåføren og en annen mann ble pågrepet på stedet. 19 personer er sendt til sykehus etter hendelsen, flere av dem er kritisk skadd. Juleferie Torsdag var første dag av juleferien for barna i Melbourne, og mange var ute i gatene. Minst 14 skadd etter at bil kjørte inn i folkemengde i Australia – Det har vært mye folk ute i dag, på julehandel, sier Myhre. Hun forteller at hennes familie nå er trygt hjemme og ikke vil la dette ødelegge jula i Australia. – Vi kan jo ikke la dette styre livene våre, slår hun fast. Politiet har gått ut med at det ikke skal være snakk om et terrorangrep. Sjåføren er nå til medisinsk behandling.

farmen kjendis ingeborg

Billig bilverksted bergen

De sjekket alle vesker, det var mye politi og jeg følte meg veldig trygg, forklarer hun. - I ettertid tenker man jo at det like så godt kunne skjedd her hjemme. Jeg er ikke glad i store folkemengder, men man kan jo ikke slutte å leve av den grunn. Likevel er det så lett. Det er så lett for selvmordsbombere, for man klarer ikke ta dem og det er det som er skummelt, sier 41-åringen til Seoghø Fikk møte stjernen Da Ingeborg og jentene ankom konserten var de blant de heldige som fikk møte popstjernen. - Vi var på «meet and greet» og hadde tenkt til å snappe det hele minutt for minutt, sier hun. Planen gikk imidlertid ikke helt som planlagt. - Det var ikke lov til å ta noen bilder i det hele tatt, forteller Ingeborg. Likevel fikk både hun og jentene et minne for livet etter det store møtet. MANCHESTER ARENA: 22 personer ble drept og 59 skadd i en eksplosjon under en Ariana Grande-konsert sent i går kveld. Flere av de drepte er barn. Video: CNN. - Hun er jo utrolig vakker og nydelig, og har en rå stemme.

Home » Kontakt Denne nettsiden er drevet av Grumpy Boo Affiliation. Dersom du ønsker å komme i kontakt med oss kan du bruke kontaktskjemaet du finner på selskapssiden vår.

«Farmen Kjendis»-Ingeborg - Møtte Ariana Grande i Telenor Arena: - Det kunne like gjerne skjedd her - Se og Hør

Møtte Ariana Grande i Telenor Arena: - Det kunne like gjerne skjedd her Ingeborg Myhre frykter store folkemengder, men vil ikke slutte å leve av den grunn. MØTTE STJERNEN: Ingeborg Myhre møtte Ariana Grande 8. mai da hun gjestet Telenor Arena. Foto: Tor Lindseth / AFP Vis mer (Seoghø): 22 personer ble drept og 59 skadd etter Ariana Grandes (23) konsert i Manchester i England mandag kveld. «Farmen Kjendis»-profil Ingeborg Myhre (41) var en av dem som fikk oppleve popstjernen på nært hold da hun gjestet Telenor Arena 8. mai. TV-stjernen forteller til Seoghø at nyheten om terroren var grusom å våkne til. Helt hjertekjærende. - Det var bare små barn og man kan ikke føle seg trygg noen steder, sier hun. Saken fortsetter under bildet. - Det var så nært Ingeborg var på Grandes konsert i Oslo sammen med sin elleve år gamle datter og niesen tidligere denne måneden. Hun har selv tenkt at slik terror kan skje her hjemme, men at hun ikke var redd under den aktuelle konserten. - Det var god sikkerhet.
Saturday, 17 December 2022

Sitemap | Ivar Aasen Bøker, 2024