Asbjørn Hansen Kripos, Asbjørn Hansen (Etterforsker) – Wikipedia

Det er litt for mange skjemmende skrivefeil i boken. Det er synd, fordi dette er ellers en veldig god bok. Menneskejeger er en bok som gjør inntrykk, og som man ikke glemmer med det første. Da hadde det vært greit å slippe å irritere seg over skrivefeil og manglende ord i teksten. Den manglende korrekturen er dermed årsaken til at jeg ikke gir boken mer enn 4. Innholdsmessig står den til en femmer. Hele anmeldelsen her

Asbjørn Hansen

  • Vitra uten silo
  • Menneskejeger - Asbjørn Hansen - Innbundet (9788293110095) » Bokklubben
  • - Forundret over kritikken - Dagbladet

- Forundret over kritikken - Dagbladet

raffen portveien 2

KRISTIANSAND (Dagbladet): - Det forundrer meg at utenforstående kan kritisere etterforskningen av barnedrapene, sier utrykningslederen i Kripos, Asbjørn Hansen (45). Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon Asbjørn Hansen sitter rolig og smilende i en stol på politihuset i Kristiansand. Søndag for fire måneder siden ringte det hjemme i Vestby. Hansen var nettopp kommet fra ferie i Hellas etter nesten ett års arbeid med trippeldrapet på Orderud gård. Han fikk beskjed om å reise til Kristiansand umiddelbart. Avviser kritikk I løpet av den fire måneder lange morderjakta i Kristiansand har flere personer kritisert etterforskningen av drapene. Blant annet har de tidligere Kripos-etterforskerne Bjørn Tvete-Berger og Ola Thune kommet med hard skyts. Asbjørn Hansen Født 1. mars 1955 i Rissa på Fosenhalvøya i Sør-Trøndelag. Bor i Vestby sammen med kona Åse. Har to voksne barn. Begynte som politiaspirant allerede i 1977. Kom til Kripos i 1994. Utrykningsleder og førstebetjent siden 1997.

- Jeg ble skremt av politiets etterforskning

skal jobbe som etterforsker for det nye krimprogrammet «Åsted Norge» som produseres av Mastiff for TV 2. Hansen er Norges mest erfarne drapsetterforsker. Gjennom 18 år i Kripos var han med på å oppklare mellom 30 og 40 drap, og ledet etterforskningen av høyprofilerte saker som Orderud og Baneheia. Av alle sakene han jobbet med, var det bare drapet på Trude Espås i 1996 som forble uoppklart.

Asbjørn Hansen bokdebuterer med en dokumentar om sine erfaringer som Kripos-etterforsker. Resultatet er blitt en gripende bok som også gir et godt innblikk i norsk politiarbeid. (... ) Det er fort gjort at en bok som omhandler reelle drap kan bli spekulativ. Det er sterke saker Hansen tar for seg i boken. Mange av drapsofrene var unge, og ble utsatt for meningsløse forbrytelser. Omstendighetene rundt drapene er i mange av sakene kevel klarer Hansen å skrive om de ulike forbrytelsene på en svært respektfull måte. Her er ingen grafsing i blodige og grusomme detaljer. Med et nøkternt språk presenterer han de faktaene som han har anledning til å gå ut med. Dette gjør boken enda sterkere for leseren. Spesielt sterkt er slutten på kapittelet som omhandler Baneheia - saken. Her skildrer Hansen avslutningen på et avhør av en av de drapsdømte i saken. Et avhør som ble gjort på åstedet for forbrytelsene. Boken har en god oppbygging. Selv om sakene i seg selv byr på mye dramatikk, øker Hansen spenningen ved måten kapitlene bygges opp på.

VESTBY (VG) Etterforskningsleder i trippeldrapssaken, Kripos-førstebetjent Asbjørn Hansen, ble like etter klokken åtte i går kveld brutalt slått ned av en gjeng ungdommer i hjemkommunen Vestby sør for Oslo. Oppdatert 25. februar 2003 Artikkelen er over 20 år gammel Hansen kjørte forbi den kommunale ungdomsklubben Festiviteten. Her ble han slått ned av tre-fire personer og måtte sendes på sykehus, trolig med hodeskader. Publisert: 06. 11. 99 kl. 00:50 Oppdatert: 25. 02. 03 kl. 13:18 Kommersielt samarbeid: Rabattkoder Euroflorist rabattkode Stormberg rabattkoder rabattkode Ellos tilbudskode Eurodel rabattkode

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon (Dagbladet): I dag slapp TV 2 nyheten om at kanalen etter nyttår satser stort på krim fra virkeligheten: I «Åsted Norge» skal programleder Jens Christian Nørve ta opp et bredt spekter av krimsaker, både uløste gåter og pågående etterforskninger. Med seg på laget får Nørve et ekspertpanel, der også en av Norges aller mest erfarne drapsetterforskere inngår. Asbjørn Hansen, nå pensjonert fra Kripos, deltok i mellom 30 og 40 drapsetterforskninger. Blant annet ledet Hansen etterforskningen av trippeldrapet på Orderud gård og dobbeldrapet i Baneheia. Uløst gåte Nå er den erfarne etterforskeren dypt involvert i arbeidet med «Åsted Norge», og deltar i redaksjonens arbeid i tillegg til å sitte i programmets ekspertpanel. Av sakene han var involvert i, er det faktisk bare én som fremdeles står oppført som uoppklart: Drapet på Trude Espås i Geiranger i 1996. Hansen er åpen om at han gjerne skulle sett den snart 20 år gamle saken løst.

  1. Ulrikke falch insta photo
  2. Hvorfor lyser stjernene
  3. Fjerning av fettkul i brystet
  4. Dynastiet sesong 2.3
  5. Tastatur tegn figurer
  6. Konflikten i nord ireland online
  7. Rekkverk veranda hyde
  8. Vinni god morgen norge
  9. Philips tv slår seg av.com
  10. Nytt liv
  11. Nipt test sverige canada
  12. Dvd norsk
  13. Sikkerhetskopiering windows 10
  14. Første tegn på graviditet etter eggløsning
  15. Redningsvest test voksne free
  16. Oslofjordtunnelen åpen eller stengt karaoke
  17. Hvordan takle kreft i familien
Sunday, 18 December 2022

Sitemap | Ivar Aasen Bøker, 2024