Nrk Super Programledere

Forsvarer slakta NRK-program - Dagbladet Vi bryr oss om ditt personvern Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre. Les mer

Nrk super barne tv

Det var denne situasjonen lanseringen av NRK Super var ment å gjøre noe med. [4] Ved oppstarten hadde ikke NRK Supers sendinger dekning over hele Norge, og en del av barneprogrammene ble derfor fortsatt sendt i NRK1 parallelt med sending i NRK Super. Med utbyggingen av digitalt bakkenett ble barnekanalen tilgjengelig for alle lisensbetalere, og fra 2010 sendes barneprogrammene bare i NRK Super. Det tradisjonelle flaggskipet for barnesendinger i Norge, Barne-TV, ble fjernet fra NRK1s sendeplan fra og med 1. januar 2010, etter å ha vært et fast innslag på NRK1 siden 16. september 1960. [5] 4. januar 2010 startet NRK Super opp programmet Supernytt, Norges første nyhetsprogram for barn. [6] Per 1. april 2012 sendes programmet alle ukedager kl. 18. 50. I tillegg kommer en sending med klipp fra alle ukens sendinger hver lørdag. Programledere er Benedicte Bendiksen og Stian Presthus. [7] NRK Super har hatt en betydelig økning i oppslutning hvert år siden lanseringen, og hadde i 2011 totalt 41% markedsandel blant barn under 12 år i sin sendetid.

NRK Super Reklameballong fra barnekanalen NRK Super, under «Barneøya» ( Kalvøya) 19. august 2007. Lansert: 1. desember 2007 Eid av: NRK Land: Norge Hovedkvarter: Marienlyst, Oslo Søsterkanal(er): NRK1, NRK2 og NRK3 Nettside: NRK Super er NRKs tilbud for barn fra 2 til 12 år. Tilbudet består av en radiokanal som sender på DAB hver dag fra 06:00 til 21:00 og døgnkontinuerlig på nettradioen [1], daglige TV -sendinger fra 06. 30 til 19. 30 og et nettsted for barn. NRK Super ble lansert 1. desember 2007. [2] NRK Super er et ikke-kommersielt tilbud, og finansieres gjennom kringkastingsavgiften. Historie NRK Super ble startet 1. desember 2007, etter at NRK samme året fikk øket lisensen for å dekke de 50–60 millioner kronene kanalen var anslått å koste. [3] Kanalen ble startet blant annet som svar på Disneys lansering av flere barnekanaler i Norge, som hadde oppnådd høy popularitet på få år. NRK risikerte med dette å miste sin tradisjonelt sterke stilling blant norske barn, og derfor ikke lenger å oppfylle sine almenkringkasterforpliktelser overfor målgruppen 2–12 år.

barne tv nrk super programledere nrk super programledere 2 nrk super programledere 4
FIKK DRØMMEJOBBEN: Ingrid Gjessing Linhave er i fyr og flamme over å få lose MGP. Foto: NRK – Min MGP-drøm er godt dokumentert. Jeg har seks timer på kassetter hvor jeg har mine egne MGP-show. Jeg var vel 7–8 år og ga familien streng beskjed om å la meg få være i fred, og så var det kassettspiller, mikrofon og piano, og så ledet jeg MGP og var alle deltagerne, fra alle verdens land på alle mulige fantasispråk. Så da forespørselen kom om å lede neste års MGP, ble det en ekte gledesbonanza. – Jeg gikk helt i fistel av glede. Det er et eller annet med å skulle jobbe med programmer man har sett på tv og drømt om. Det å ta steget inn der er helt fantastisk. – Du kødder ikke med Brandenburger Tor Neste års norske MGP-finale arrangeres i Trondheim Spektrum 15. februar. Fem delfinaler vil lede opp til finalen, i delfinalene skal hver landsdel stemme frem sin favorittlåt. Hvilke artister som deltar i konkurransen blir avslørt på nyåret. Siden det er 60 år siden Nora Brockstedt startet det norske MGP-eventyret med klassikeren «Voi Voi», vil det også bli rikelige doser nostalgi og jubileumsfeiring.
  • Test av gin, rom og konjakk i Polets spesialslipp | DN
  • Mest innspilte julesang
  • Nrk super nettside
  • Nrk super newton programleder
  • Ais skipstrafikk og posisjoner 3
  • Pappas elggryte | Det glade kjøkken
  • Her er neste års programledere for Melodi Grand Prix – NRK Kultur og underholdning
  • Nrk super programledere hd
  • Nrk super programledere live
  • Nrk super programledere online
  • Bæsje etter fødsel
  • Nrk super barne tv
Sunday, 18 December 2022

Sitemap | Ivar Aasen Bøker, 2024