Båt Fra Danmark Til Norge

Har sittet i varetekt i ni måneder. DRAMATISK AKSJON: Her i Aalbæk havn ble en nordmann i februar i fjor skutt og drept av dans politi. To andre nordmenn ble pågrepet. De forsøkte ifølge politiet å smugle 260 kg hasj i en båt ut fra denne småbåthavnen, og her gjennomfører danske marinejegere dykk i området på jakt etter gjenstander som kan ha havnet i sjøen i skytedramaet. Tre nordmenn ble dømt i saken - sistemann er nå frikjent. Foto: John T. Pedersen / Dagbladet Vis mer Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon Påtalemyndigheten anker ikke frifinnelsen av den 46 år gamle nordmannen som var tiltalt i hasjsaken i Danmark. - Vi har kommet til at en anke ikke vil gi noe annet resultat, sier visestatsadvokat Jakob Berger Nielsen til dansk TV2/Nord. Fire nordmenn ble 28. februar dømt til tre og et halvt års fengsel i byretten i Hjørring for forsøk på smugling av 260 kilo hasj fra Danmark til Norge i januar i fjor. Samtidig ble 46-åringen frikjent. Han har sittet varetektsfengslet i Danmark i ni måneder, og har varslet at han vil søke erstatning.

  1. Baat fra denmark til norge video
  2. Båt fra danmark til norme iso 9001

Baat fra denmark til norge video

baat fra denmark til norge video

Februar 2005. En av brødrene har nettopp kommet tilbake fra en to ukers reise i Danmark og Norge. I Danmark var besøket en oppfølging av besøkene som ble gjort i desember 2003, under forberedelsene til møtet i Hamburg. I Norge var programmet lagt opp slik at det skulle være mulig å komme i kontakt både med unge mennesker som aldri har vært i Taizé, og med dem som har besøkt Taizé de siste årene. "Fire byer på fire dager" I Danmark ble besøket beskrevet som "fire byer på fire dager". I hver by, Viborg, Odense, Århus og København, var det en eller flere bønner og forskjellige møter. Programmet var nøye planlagt av en gruppe unge mennesker, både studenter og folk i jobb. På alle stedene var musikken veldig vakker og bønnene veldig inntagende. Mange mennesker i alle aldre deltok. Midt i besøket trykte den største kristne dagsavisen i Danmark en artikkel om reisen. Så mange mennesker ble informert om det som foregikk. I to av byene, København og Odense, ble bønnene og møtene holdt i såkalte "nattkirker" Enkelte kirker er åpne en eller to kvelder i uken, noen ganger til langt på natt.

Båt fra danmark til norme iso 9001

De fire som ble dømt i saken, har alle anket dommen. Også statsadvokaten har anket for å få skjerpet dommene for de fire, melder TV2/Nord. (NTB) Lyst til å diskutere? Lik Dagbladet på Facebook

  • Baat fra denmark til norge latest
  • Kandidatturneringen i Moskva: Alt du trenger vite • Sjakknytt
  • Get ligaen 2014
  • Baat fra denmark til norge free
  • Båt fra danmark til norme nf
  • Baat fra denmark til norge may
  • Dotter i ørene will

For å komme dit måtte vi reise med båt. I Oslo besøkte vi også Mariahuset, hvor noen mennesker med psykisk utviklingshemming bor og arbeider sammen med en liten gruppe mennesker som deler livet sammen med dem. En gang hver fjortende dag feirer de katolsk messe, og de andre ukene er det luthersk gudstjeneste, i det lille kappellet i kjelleren. Siden det var fetetirsdag ble messen etterfulgt av kveldsmat med veldig gode norske kaker! Det var Taizé-helg på Lia Gård, et lite retreatsenter i Oppland, fire timer med bil fra Oslo, midt i de store norske skoger. Retreatsenteret drives av et ektepar som kommer til Taizé hvert år. De er veldig engasjert i å ta imot pilegrimer som kommer for å lade opp batteriene sine gjennom nesten hele året. Denne helgen kom det 50 unge voksne fra hele den store sørlige delen av landet. De som kom fra Bergen reiste i mange timer med offentlig transport. Programmet for hver dag besto av tre stunder med felles bønn, i tillegg til bibeltimer og møter i små grupper.

  1. Quiz for barn 5 år 2
  2. Besøksvenn røde kors kristiansand
  3. Første james bond film streaming
  4. Beste trådløs høyttaler
  5. Tegn på at telefonen er avlyttet test
  6. The walking dead sesong 7 norge 2
  7. Trondheim lufthavn avganger
  8. Paradise hotel 2018 deltakere tv3
  9. Norge
  10. Familie og medier
  11. Solbrent på leppene
  12. Tatovering i nakken get
  13. Uteområde hage inspirasjon
  14. Hvordan large snapchat bilder youtube
  15. Munch pikene på broen spots
  16. Elv bmw
  17. Aker sykehus parkering 2
  18. Mat før og etter trening
Sunday, 18 December 2022

Sitemap | Ivar Aasen Bøker, 2024