Lilly May Porsgrunn | Lilly May As - Porsgrunn - Se Regnskap, Roller Og Mer

Denne menyen er dessverre ikke bekreftet riktig, derfor viser vi ikke prisene. Er dette din restaurant? Kontakt oss Storgata 95, 3921 Porsgrunn Meny - velg en kategori Kinesisk Hamburger m. m Priser gjelder kun ved henting, ved å spise inn koster det 7, - i tillegg. All servering skjer over disken. Tips noen av vennene dine om denne siden ved å "like" den: Vi har take-away! Du kan spise her! Besøk siste 30 dager: 525
  1. Hotel vic porsgrunn
  2. New agra porsgrunn
  3. Taxi porsgrunn
  4. Dominos porsgrunn
  5. Youtube
  6. Park porsgrunn
  7. Pizza porsgrunn

Hotel vic porsgrunn

lilly may porsgrunn

New agra porsgrunn

12. 2005 Antall ansatte: Aksjekapital: 2 400 000 Aksjonærer Største aksjonær: Hieu Trung Vu, May Thi Nguyen Sist oppdatert 2018

Taxi porsgrunn

Dominos porsgrunn

Youtube

Følg PD på Facebook Dette portrettintervjuet ble egentlig «unnfanget» en iskald desemberfredag i fjor. PD hadde akkurat feiret sitt 100-årsjubileum da jeg ble sendt til Storgata for å kjøpe fastfood til gullrekka på NRK. I det jeg åpnet inngangsdøra til Lilly May, hørte jeg et voldsomt brøl; - Gratulerer med 100-årsdagen, Erik. Du holder deg godt. Vietnameseren Hieu Trung Vu holder på å le seg ihjel, og de andre kundene lurer på hva som foregår. Han forteller hele den småsultne gjengen at Lilly May snart skal feire sitt 25-årsjubileum. - Skal vi ta lørdagsportrettet nå eller med en gang? gliser jeg i det han slenger noen ekstra vårruller i frityrkokeren. Han blir plutselig alvorlig og ser litt fortvilet ut. – Vi må vente til etter jul. - Ok, avtale, sier jeg i det han slikker lett på pekefingeren for å få åpnet plastposen. Han klasker kjapt på en kalkulator som ligger på disken og gir et slags omvendt tips til 100-årsjubilanten. Jula varer som kjent helt til påske, så denne uka var det ingen vei utenom for 56-åringen som kom til Norge som båt-flyktning for 32 år siden.

Park porsgrunn

- Jøss, røyker du? Jeg blir overrasket. Mannen jogger 15-20 kilometer hver dag og drar fram en rullings omtrent før svettedråpene har tørket i panna. - Jeg røyker ikke mye, vettu, Erik. Kanskje bare to om dagen, forklarer han nærmest unnskyldende. Da Hieu og kona Lilly i 1989 åpnet Lilly May vegg i vegg med Einar Nilsens MC-butikk, ble konseptet en umiddelbar suksess. Folk fra hele Grenland sto i lange køer for å kjøpe billig og utrolig god kinamat. Sant nok hadde vi Bergbys take away, men likevel var dette noe helt nytt. Hieu og May laget eksotiske retter i et tempo og med en logistikk som imponerte alle. Hvordan var det mulig å holde styr på alle bestillingene, som alltid inneholdt det du hadde bestilt og gjerne litt til? Heiu ler. Det gjør han forresten nesten hele tida. - Jeg kjenner de fleste kundene mine igjen. Noen på stemmen, og andre ved navn og utseende. De fleste spiser jo det samme hver eneste gang de er her, og jeg vet hva de spiser. Mange porsgrunnsfolk blir imponert når de ringer Lilly May og blir avbrutt før de har begynt å bestille maten.

Pizza porsgrunn

lilly may porsgrunn 2016
  • Lilly may porsgrunn ma
  • Ny sex-skandale i England. 1000 jenter rammet av overgrep – Document
  • Pizza porsgrunn
  • Kjetil nord varhaug
  • Www oslolufthavn gardermoen no
  • Mcdonalds porsgrunn
  • Blodig opphostet slim, veiviser - NHI.no
taxi porsgrunn

- To chopsuey, et grillspyd og en kylling i karri. «Cilka et kvater da», roper han nærmest tilbake før han kaster seg over grytene igjen. - Hvordan klarer du å huske hva alle spiser? - Etter så mange år kjenner jeg veldig mange, og jeg forbinder de aller fleste med ulike retter på menyen. Når han og kona for eksempel står og ser på 17. maitoget, tenker han alltid at der kommer 2 innbakt kylling med sursøt saus og en biff chopsuey. Han slår seg på låra og ler av porsgrunnsfolks matvaner. Han syns nok at vi bør variere litt mer. Han har tross alt over 60 ulike retter på menyen. - Hva spiser kjendisene i byen? - Han blir plutselig alvorlig og vegrer seg for å røpe for mye. - Hva med ordfører Beyer? Han spiser sikkert svinefillet i østerssaus eller noe i den duren? Eller hva med matjournalistFredrik Nordahl i Varden? Han spiser garantert kongereker, gliser jeg uten at han blir noe mer snakkesalig av den grunn. - Per Arne (Rennestraum) som jobba hos deg tidligere og Varden nå, bestiller alltid to biff chopsuey, røper han og ler rått.

  1. Oppskrifter med havregryn pa
  2. Hvorfor omskjæres jødiske guttebarn
  3. Verdens største idretter liste femme
  4. Julekalender til kjæresten lapper season
  5. Norge flerkulturelt samfunn
  6. Verdens første kvinnelige biskop
  7. Otto robsahm utdanning
  8. Hva er hovedstaden i sverige t
  9. Spill for barn
  10. Leksefri skole forskning 2018
  11. Tilbud på mobil
  12. Hvordan få tilbake kjæresten
  13. Fram og tilbake logo
  14. Helt sikkert kanskje imdb
  15. Spansk segunda tabell 2
  16. Toppturer i romsdalen
  17. Den internasjonale kvinnedagen
  18. Kan man bli gravid rett etter mensen
  19. Offentlig tannlege fredrikstad
  20. På job
Sunday, 18 December 2022

Sitemap | Ivar Aasen Bøker, 2024