Obos Leiligheter Til Salgs / Rekkehus, Tomannsboliger Og Leiligheter Til Salgs I Tanberglia

Ta gjerne kontakt for å avtale visning når det passer deg. Vi tar corona-problematikken på alvor og følger myndighetenes retningslinjer for trygg visning. Les mer her om hvilke forhåndsregler vi tar for å unngå smittespredning. Foretrekker du heller visning via video, tilrettelegger vi gjerne for det.

Brukt truck til salgs

obos leiligheter til salgs 8

Landlig og tilbaketrukket, men likevel sentralt beliggende mellom Oslo og Lillestrøm, ligger Lørenskog Stasjonsby. Lørenskog Stasjonsby føles som en rolig og harmonisk base – hvor det er kort vei til det meste du trenger. Mellom boligene er det gårdstun og grønne parker, med varierte oppholdsarealer du kan finne roen i. For barnefamilier finnes både nye Luhr skole og Framtia barnehage innen gangavstand. I utbyggingen av Lørenskog Stasjonsby har Selvaag Bolig lagt vekt på å skape et mangfold, både når det gjelder type boliger og i utformingen. Dagligvarebutikken er strategisk plassert ved portalen inn til området. Vi gleder oss over at SNØ, verdens råeste helårsarena for snøopplevelser, har åpnet. SNØ er nabo til Lørenskog Stasjonsby og vil by på perfekte forhold for langrenn, alpint og freeski. Lørenskog Stasjonsby består av flere delfelt og vil ferdigstillelse bestå av over 1000 nye boliger. Regjeringen har lempet på boliglånsforskriften og vil gjøre det enklere for flere unge mennesker å kjøpe bolig.

Dette er svarene på de ofte stilte spørsmålene dine, ta gjerne kontakt med oss ​​eller komme til vårt kontor for andre spørsmål eller bekymringer. 1. Kan utlendinger kjøpe eiendommer i Kroatia? Det er en forskjell mellom EU-borgere og ikke-EU-borgere. EU-borgere, fysiske og juridiske personer, kan kjøpe eiendommer i Kroatia på samme vilkår som kroatiske statsborgere. Ikke-EU-borgere, fysiske og juridiske personer, kan kjøpe eiendommer etter gjensidighetsprinsipp, og de må søke godkjenning fra Justisdepartementet i Kroatia. 2. Hvilke skatter må jeg betale når jeg kjøper eiendommer i Kroatia? Eiendomsskatt i Kroatia er 3% av estimatet for skattekontorets eiendom. Det betales av kjøperen og bare en gang. 3. Hva er den beste tiden på året å reise til Kroatia? Kroatia har et mildt klima, så det er veldig hyggelig å besøke når som helst. Imidlertid er den beste perioden å kjøpe mellom oktober og desember, og enn april til juni. Som turistland blir mange eiendommer leid ut om sommeren, noe som er vanskeligere å ordne besøk av eiendommer.

I sverige

obos leiligheter til salgs 6

CoVid-19: Green-Acres-teamet og alle profesjonelle eiendomspersonell stiller seg til disposisjon for deg. Ikke nøl med å kontakte dem!

4. Hva er det beste stedet i Kroatia å kjøpe en villa? Første rad mot havet er alltid en vinn-vinn-situasjon. Når det gjelder beliggenheten: langs kysten fra Dubrovnik til Zadar, og fra Midt-dalmatiske øyer er de mest sympatiske Brač, Hvar, Šolta, Vis, Korčula og halvøya Pelješac. 5. Hvordan finner jeg et hus til leie i Split Kroatia? Split er mer et leilighetssted, og dermed lettere å leie leilighet på lang sikt. Imidlertid er det mulig å finne en villa for en langtidsleie. Ettersom leiekontrakt alltid er uforutsigbar, og situasjonen endrer seg raskt, er det alltid den beste løsningen å kontakte et byrå for å se hva som for tiden er på markedet og tilgjengelig. 6. Er det nå et godt tidspunkt å investere i det kroatiske eiendomsmarkedet? Eiendomsmarkedet i Kroatia er veldig levende de siste årene, og stiger fremdeles, så det er definitivt god periode å investere og få en tilfredsstillende avkastning på investeringen. 7. Hva er OIB, og hvorfor trenger jeg det? På engelsk er det 'PIN' som står for 'personnummer' og det er nødvendig for enhver kontrakt.

Cathrineholm til salgs

  1. Volkswagen california til salgs
  2. Obos leiligheter til salgs 8
  3. Obos leiligheter til sales tax
  4. 15 pund til nok pounds
  5. Boulder buster til salgs
  6. Båndsag til salgs
  7. Coop extra åpningstider pinse free
  8. Obos leiligheter til salgs fredrikstad
  9. Hammock til salgs
  10. Billige biler til salgs
obos leiligheter til salgs meaning
Sunday, 18 December 2022

Sitemap | Ivar Aasen Bøker, 2024