Beste Filmer På Viaplay 2016

Den har farten, flyten og eventyrfølelsen, og mangler bare den avvæpnende humoren og et rikere persongalleri som kjennetegner Star Wars på sitt aller beste. Rogue One er likevel mer enn god nok til å sette fantasien i full sving hos alle som elsker underholdende eventyr i galakser langt, langt borte. På sitt beste er dette susende god underholdning som viser at Disney heldigvis mener alvor med den pågående utvidelsen av dette høyt elskede universet. ANMELDELSE: Rogue One: A Star Wars Story – farten, flyten og eventyrfølelsen Hell or High Water Texas Rangerne Marcus Hamilton (Jeff Bridges) og Alberto Parker (Gil Birmingham) i Hell or High Water (Foto: Norsk Filmdistribusjon) Uttrykket "hell or high water" betyr å gjennomføre noe, hva som enn skjer. Filmen introduserer oss for to brødre som er fast bestemt på å nå målet, samme hvilke konsekvenser det kan få for dem. Hell or High Water setter våre moralske syn på prøve, da det ikke er helt klart hvem som egentlig er de store skurkene i denne filmen.

Review

Dette er en svært tilfredsstillende film fra David Mackenzie ( Young Adam, Tilfellet Hallam Foe, Starred Up). Dette er ikke hans første film med handling satt i USA, det var L. A. Gigolo med Ashton Kutcher i 2009, men Hell or High Water er en mer virkelighetsbasert film med bedre skuespill, en troverdig miljøskildring og et handlingsforløp som tar seg tid til å utforske tematikken mot det uunngåelige klimakset. Det er i miljøer som dette vi finner Trump-velgerne: den fattige, hvite arbeiderklassen som har fått den amerikanske drømmen knust og legger skylda på banker og politikere. ANMELDELSE: Hell or High Water – Setter våre moralske syn på prøve Arrival Nydelige skuespill fra Amy Adams i Arrival. (Foto: United International Pictures) Det finnes mange filmer om hvordan menneskeheten forsøker å kommunisere med besøk fra verdensrommet. Likevel greier Arrival å fortelle en slik historie med en frisk, spennende og original vinkling. Regissør Denis Villeneuve har laget et betagende drama som er selve motsatsen til effektsirkus a la Independence Day.
  1. Filmer på netflix
  2. Kjøp av bitcoin : BitcoinNO
  3. Beste filmer på viaplay 2010 qui me suit
  4. Fine bilder til stua video
  5. Beste filmer på viaplay 2016 youtube
  6. Beste filmer på viaplay 2016 torrent
  7. Postnord hente pakke for andre
  8. Beste filmer på viaplay 2016
  9. Skulder nesten ut av ledd
  10. Beste filmer på viaplay 2016 2018

Hopp til innhold FOTO: FILMWEB «The Social Network», «Min pappa Toni Erdmann», «American Honey», Mad Max. Fury Road» og «Arrival» er blant 10 årets beste filmer. Og her kan du se dem! Publisert: 12:46 Oppdatert: Hvilke filmer har gjort størst inntrykk fra det siste tiåret når vi nå går inn i 2020? Noen husker vi bedre enn andre fordi de har gjort et personlig inntrykk. Andre filmer står igjen fordi de har greid å ta tidsånden på kornet, ført til endringer eller rettet fokus mot viktige tema. Velg abonnementet som passer best for deg Abonnementet fornyes automatisk fra 229 kr hver 30. dag. Avslutt når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper for å unngå fornyelse.

Neon Bull Galega (Maeve Jinkings) i Neon Bull. (Foto: Arthaus) Den brasilianske filmen Neon Bull gir et hett, dirrende og stemningsfullt bilde av livet til omreisende cowboyer på landsbygda. Regissør Gabriel Mascaros film er full av atmosfære og troverdige miljøskildringer. Figurene lever i konstant nærkontakt med både hverandre og oksene de driver i tøffe omgivelser. En rekke slående bilder og sekvenser gjør Neon Bull til en varm og engasjerende film. Den er også overraskende vakker, selv om figurene opererer i et barskt miljø preget av jord og møkk. ANMELDELSE: Neon Bull – Het, dirrende og stemningsfull Rogue One: A Star Wars Story Skuespillerne Riz Ahmed, Diego Luna, Felicity Jones og Jiang Wen i Rogue One: A Star Wars Story (Foto: The Walt Disney Company Nordic, Lucasfilm Ltd. ) Rogue One: A Star Wars Story er den første Star Wars -filmen som ikke tilhører selve sagaen, som så langt spenner fra episode 1 til 7, men den føles på alle måter som ekte vare. Regissør Gareth Edwards ( Monsters, Godzilla) har laget en film som kanskje minner mest om Imperiet slår tilbake (1980), anerkjent som seriens beste.

Den gir oss innblikk i den amerikanske drømmens bakside, med fattig ungdom uten muligheter, som omtrent lever fra hånd til munn hver dag. Filmen har et særegent visuelt preg med et ekstremt tilstedeværende kamera som gjør dette til en rå film som river deg med på reisen. Den er forholdsvis lang, 2 timer og 43 minutter, men blir aldri langsom eller repetetiv. Figurene oser av vitalitet, historiefortellingen er energisk, og tematikken føles stadig mer aktuell. ANMELDELSE: American Honey – En feberaktig roadmovie Sauls sønn Det er mange intense inntrykk i Sauls sønn (Foto: Arthaus, Laokoon Filmgroup). Av og til kommer de store filmopplevelsene fra uventet hold. Sauls sønn er fra Ungarn og er en av de sterkeste regidebutene jeg har sett. László Nemes har laget en skrustikke av en film, som strammer hardere og hardere. Denne historien filleristet meg fra start til slutt, med en stadig økende følelse av dommedag. En Holocaust-film som byr på ekstreme inntrykk, og er utrolig intens og opprørende.

  1. Kvinnen som kledde av seg for sin elskede
  2. Lytte til radio p.o
  3. Tilbehør iphone 7
  4. Ryggvirvler og smerter
  5. Nav åpningstider oslo
  6. Norge bak fasaden
  7. Test av pinnekjøtt 2018
  8. Mortavika arsvågen pris
Sunday, 18 December 2022

Sitemap | Ivar Aasen Bøker, 2024