Twitter Sørvest Politi

Vegtrafikksentralen anslår at det vanligvis er 15 minutters ventetid. Men ved større nedfall av stein, vil det ta lengre tid

  1. Branch
  2. Toyota sørvest
  3. Island
  4. Russ til sykehus etter trafikkulykke i Sandnes - Roganytt

Branch

To biler var involvert i sammenstøtet. Politiet fikk melding klokken 15. 40. Gaularfjell blir stengt hele helgen Slik så det ut på Gaularfjell ved 12. 40-tiden fredag. FOTO: Statens vegvesens webkamera Fylkesvei 13 over Gaularfjell blir stengt fra fredag kveld klokken 20 på grunn av uvær. Først mandag 18. mai klokken 9 blir det gjort en ny vurdering, opplyser Vegtrafikksentralen på Twitter. Hardangervidda åpen for trafikk FOTO: STATENS VEGVESENS WEBKAMERA Vegtrafikksentralen melder at Hardangervidda nå er åpen for trafikk. Vegen var tidligere i dag stengt. Hardangervidda er stengt Slik så det ut ved Leiro bom fredag formiddag. FOTO: Statens vegvesens webkamera Riksvei 7 Hardangervidda er stengt på grunn av bilberging, opplyser Vegtrafikksentralen fredag formiddag. – Vi vet veldig lite og vi vet ikke hvor dette er på Hardangervidda, sier trafikkoperatør Jan Erikstad hos Vegtrafikksentralen ved 10. 40-tiden. Flere avganger med Kystbussen Fra mandag 18. mai blir det flere daglige avganger med Kystbussen mellom Haugesund og Bergen, og mellom Haugesund og Stavanger.

Toyota sørvest

For å sikre god avstand om bord på grunn av koronapandemien, er det fremdeles bare mulig å kjøre med halvfulle busser. Billetter må bestilles i forkant av reisen, går det frem av en pressemelding fra Tide. Sognefjellet stengt i minst tre dager Fra Sognefjellshytta fredag morgen like før klokken 09, i retning mot Lom. FOTO: Vegvesenets webkamera Vegtrafikksentralen varsler fredag morgen at fylkesvei 55 over Sognefjellet er stengt på grunn av uvær. Og stengt blir det i flere dager. Ny vurdering skal gjøres mandag 18. mai klokken 09. 00. Meldingen om stenging kom klokken 07. 44. Jaktet vinglekjører fra E39 i Åsane Klokken 07. 33 stoppet politiet i Bergen en bilist på Fjøsangerveien etter tips om vinglete kjøring. Politiet hadde da fulgt etter mannen fra E39 i Åsane, opplyser politiet. Sjåføren, en mann i 30-årene, blåste til 1 i promille, melder Vest politidistrikt. Han skal nå tas blodprøve av for å få et sikrere svar. av Simen Sundfjord Otterlei To mistet lappen på Åsaneveien UP har hatt fartskontroll på Åsaneveien på E39.

Island

  1. Twitter sørvest politi ohio
  2. Hva er din bolig vert http
  3. Royken videregaende skole
  4. White tromsø
  5. Kul i brystet som gjør vondt k
  6. Svenske grand prix vinnere schedule
  7. Twitter sørvest politi login
  8. Norwegian innsjekk utland hotel
twitter sørvest politi live

Russ til sykehus etter trafikkulykke i Sandnes - Roganytt

twitter sørvest politi 2017

Mistet lappen i Sveio 13. mai kl 12:41 av Hilde Heian En bilfører fikk førerkortet beslaglagt etter å ha blitt målt til 125 km/t i 80-sonen på E39 ved Haukås i Sveio. Bilføreren kjørte først inn i en kontroll i 60-sonen og fikk et forelegg der. Kort tid etter kjørte vedkommende i 125 km/t i 80-sonen. Utrykningspolitiet gjennomførte to fartskontroller onsdag. Du kan lese mer om saken her. Totalt fikk 36 bilførere forenklet forelegg etter å ha kjørt for fort, opplyser Sør-Vest politidistrikt på Twitter. Siste innlegg Har du tips eller spørsmål om dette emnet? Vi vil gjerne høre fra deg! av Erlend Langeland Haugen Kolonnekjøring på Hardangervidda Riksvei 7 ved Skulevika i 17. 30-tiden. FOTO: Statens vegvesen Det er innført kolonnekjøring på riksvei 7 over Hardangervidda på grunn av uvær, melder Vegtrafikksentralen litt før klokken 18. Øvrige fjelloverganger mellom øst og vest er åpne. Trafikkuhell på Voss Ingen personer skal ha kommet til skade i forbindelse med et trafikkuhell på Rv. 13 på Tvildemoen på Voss fredag ettermiddag.

twitter sørvest politi instagram

Vis bildetekst Illustrasjonsfoto. Foto: NTB Scanpix En kvinne er sendt til sykehus med uvisst skadeomfang etter at en russebil var involvert i en trafikkulykke på E39 i Sandnes. – Det er en russebil som har vært involvert i en ulykke, uklare omstendigheter. Det er en person som har falt ut av bilen, en kvinne er sendt til sykehus i ambulanse, skriver politiet i Sørvest på Twitter. Ulykken, som politiet sier frastår som alvorlig, skjedde på motorveien ved Ikea like før klokken 1. 30 natt til torsdag. – Politiet oppretter sak, og det er tatt diverse avhør på stedet. Så vil videre undersøkelser fastslå hva som har skjedd, sier operasjonsleder Helen Rygg Ims i Sørvest politidistrikt til VG. E39 var i en periode stengt i nordgående retning etter ulykken, men er nå åpnet for fri ferdsel. (©NTB)

  1. Spaghetti carbonara med bacon
  2. Kreft i hodet email
  3. Overføre bilder fra iphone til iphone
  4. Skatteavtale norge sania mirza
  5. Norge danmark fotball
  6. Stjernenatt van gogh
  7. Tvnorge helt perfekt
  8. Tom kristensen bøker camp
  9. Male fliser med kalkmaling review
  10. Verdens lengste stedsnavn
  11. Hva skjer i london
  12. Finlands største innsjø
  13. Skedsmo kommune ledige stillinger plan
Friday, 30 December 2022

Sitemap | Ivar Aasen Bøker, 2024