Norske Twitch Streamere

Glem alle gamer-stereotypiene. En «ekte gamer» kan nemlig ikke settes i bås, og det Emilie et prakteksempel på. Hun har en vanlig «åtte til fire-jobb» og et tilnærmet «A4»-liv i Oslo, men når kvelden kommer tar hun på seg hettejakke og headset, og rigger seg til foran PC-en. Les også: Verdens mest populære onlinespill er ikke engang lansert Helt siden hun var liten har hun hatt en interesse for dataspill. Det har alltid vært en hobby hun har dyrket. Men de siste to årene har hun i tillegg sendt livesendinger av at hun spiller spill på Twitch, som er en plattform for direkte videostrømming av videospill. Der har hun etablert seg som en av de aller største streamerne i Norge – med over 37. 000 følgere. EMILIE LIVE: Slik ser det ut når Emilie streamer direkte på Twitch. Til høyre ser du chatten med kommentarer fra seerne. Foto: Skjermdump Twitch – Skulle gjerne hatt mer tid til streaming Hun har forståelse for at ikke alle ser poenget med å se på noen som spiller dataspill, men den faste følgerskaren vitner om at mange synes dette er god underholdning.

Youtube

Eller å se folk gå på ski i flere timer, hva i all verden er poenget. I mine øyne er e-sport mye mer morsomt enn vanlig sport ettersom dette foregår i spill jeg selv spiller mot andre. Kan tenke meg det blir mye det samme for andre å se på et av verdens beste fotball lag som det er for meg å se på verdensmesterskap i HOTS/LOL/DOTA2. E-sport er ikke ekvivalent med streaming. Tror summerbravo siktet mer til folk som bare streamer casual spilling. Og akkurat der handler det bare om personligheten bak kanalen. Som oftest ser folk på casual streams for å lære eller fordi streameren er morsom. Noen streamere har en ganske overdrevet profil (tenk MvG som gunner på med reverb på mikrofonen og snakker i 10 sekunder hver gang han får en subscriber). Noen streamere har veldig mange morsomme/interessante anekdoter, Day9 er et prakteksempel. Alle har sin ting de "sløser" tid på. Noen leser rosablogger, noen ser på twitch. Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Mange ser på at andre spelar fotball i timevis. Her går det mest i SC2 og variety casters (Spam, MvG). Speedrunning har eg fulgt ein del. Edited October 12, 2015 by Zeph Kult at du gjør det så bra! Skulle gjerne begynt å streame jeg. Digger å spille, og morsomt å få kontakt med folk. Trikset er vel å bli stor nok til at man akkurat klarer å ha det som en "jobb" slik at man overlever. Det hadde vært fantastisk. Litt skummelt å først komme i gang da man nok får laber interesse i starten og det krever mye innsats og konsekvent streaming for å følgere. Vil sammenligne dette litt med blogging på et vis. Minecraft gaming streaming er det eneste som hadde passet for meg Hvordan er Addexio i forhold til de nevnte? Han var i stavanger en tur og streamet foran en hel del folk ( live altså), så regner med han er litt stor, men har aldri hørt om de andre nevnt oppforbi meg. Jeg streamer for det meste Arma 3 og Roleplay men spiller også andre ting Har drevet litt med streaming, sjeldent jeg har tatt meg tiden til å prøve å få til noe stort.

  • Norske twitch streamere 1
  • Gaver til julekalender
  • Norske twitch streamere build
Friday, 13 January 2023

Sitemap | Ivar Aasen Bøker, 2024