Norges Lengste Navn – Norges Lengste Navy Seal

- Jeg ville se hvor langt det gikk an å tøye strikken i forhold til antall navn. Jeg begynte å tenke på dette for tre år siden og fikk søknaden godkjent i januar i år, sier 30-åringen, som tidligere bare var kjent som Andreas Jankov. Pass og bankkort Så langt har ikke det lange navnet bydd på store problemer, bortsett fra noen rare blikk. 30-åringen har skaffet seg både pass og bankkort, men hele navnet har han ikke plass til. I passet er Highlander utelatt. - Skulle jeg hatt med det måtte det blitt et etternavn, sier Jankov. NAVNEHELT: Julius. Foto: Nicolai Prebensen Film og ape Han forteller at navnevalget er nøye gjennomtenkt. Alle de 7 nye navnene, utenom Julius, er hentet fra filmverdenen. - Jeg tok Julius etter apen Julius i Kristiansand dyrepark. Han er kul, finner på mye rampestreker, og er samtidig en veldig flink kunstner. Etter at han sto fram i Østlandets blad i sommer har også dyreparken skrevet om 30-åringen som har oppkalt seg selv etter Norgeshistoriens største apekjendis.

  1. Norges lengste navy.mil
  2. Domain navn

Norges lengste navy.mil

Da er du bare stygg da!!! Katmandu1 Innlegg: 3173 vidar: jeg har bare 10 noen kortere eller 8 Tidsreisen Innlegg: 1147 Synes synd på ham. Men jeg er svært følsom da. Prisen Innlegg: 10420 En på jobben i dag som hadde 14 bokstaver bare i fornavnet. Stusser mer over det enn idioter som legger til mange tullenavn for oppmerksomhetensskyld. XtraGal3 Innlegg: 75441 Det beste er at han er bussjåfør Charmicarmicat Innlegg: 1596 Jeg hadde aldri satt meg på en buss med han som sjåfør. Anderson-_- Innlegg: 9130 dasturbo Innlegg: 9069 Jeg er den eneste i landet med mitt navn^^ Charmicarmicat Innlegg: 1596 "En ganske alminnelig 30-åring fra Oppegård. " Er Oppegård mer enn gjennomsnittlig plaget med innavl? apeufo Innlegg: 3264 Charmicarmicat: Er Oppegård mer enn gjennomsnittlig plaget med innavl? Jeg kjører ofte gjennom Oppdegård. Det er veldig skummelt der. Alle ser rare ut. 09 23:51) johca6 Innlegg: 3596 navnet skjemmer vel ingen vel, med mindre man heter habib eller muhammed osv osv

NAVNEHELT: TV-helten MacGyver. Foto: Scanpix - Hvorfor heter du ikke Chewbacca med dobbel C somorginalkarakteren? - Jeg skrev navnet slik jeg trodde det ble skrevet. Jeg har tenkt til å rette det opp, men det er for å få folk til å tenke i retning Star Wars, sier Chewbacka. - Chewbacka er den morsomme karakteren som viser at samme hvordan man ser ut, og hva man tenker er det lov å prøve å være god, selv om det er vanskelig noen ganger. Highlander-filmene har jeg bare sett litt av, men jeg syns hovedpersonen viser at det går an å være fullstendig grønn og fortsatt få til noe, sier Jankov. Også navnet Elessar er hentet fra Ringenes herre og er et av navnene til Aragorn. Vil ha flere Jankov sier han liker alle navnene sine like godt, men forteller at Ringenes herre-triologien er favorittfilmene hans tett fulgt av Star Wars. Nå fabler han med å skaffe seg ytterligere 3 fornavn: Frodo, Aragorn og Ludvig. Sistnevnte kjent fra Kjell Aukrusts Flåklypa Grand Prix. NAVNEHELT: Ludvig fra Flåklypa Grand Prix.

Flest lange guttenavn Siden 1980-tallet har det vært flest lange navn blant menn. Navn som Aleksander og Christopher er eksempler på navn som har vært mye brukt i denne perioden. - På 1800-tallet var det derimot kvinnene som hadde lengst navn, slik som Karoline og Leonora, forteller Utne. INSPIRASJON FRA UTLANDET: Både før i tiden og i dag har det vært vanlig å hente inspirasjon fra utlandet når man skal velge navn. Foto: Starter hos fiffen Men hvem er det egentlig som velger lange navn til barna? Kan man si noe om disse menneskene som gruppe? - I dag har det nok spredd seg jevnt utover, men man ser at noen navnetrender startet i høyere sosiale lag og slik kan det også ha vært med lange navn i 1980-årene og like før, sier Utne. I tillegg ser man at eldre foreldre i mange tilfeller velger navn etter det som var på moten da de var yngre, og Utne mener derfor at det heller er eldre enn yngre foreldre som velger lange navn i dag. Det finnes for øvrig også navn som ingen vil ha, så hvis du vil velge utradisjonelt gir du babyen et av disse navnene.

Baltimora Innlegg: 8267 hils på Julius Andreas Gimli Arn MacGyver Chewbacka Highlander Elessar-Jankov Noen må skaffe seg et liv altså.. jeg har kun 11 bokstaver alt i alt i navnet mitt jeg. (Innlegget ble redigert 05. 08. 09 12:54) TheLol2k Innlegg: 2803 Har selv til sammen 12 bokstaver i navnet, dette var ganske sykt. 09 13:06) Lokar Innlegg: 1696 Norges styggeste ansikt har han og. JohnMcClane Innlegg: 10944 Han der så jo smart ut.. Men MacGyver er lite fett a. Astral Innlegg: 56859 Chewbacka? Eh. Har selv 12 bokstaver totalt. Passe det. TheLol2k Innlegg: 2803 daoooo Innlegg: 26644 Går jo ganske klart fram at denne karen her ikke her helt god i nøtta. Hey, 8000! Antozz Innlegg: 10667 [Slettet] (Innlegget ble redigert 22. 04. 20 10:27) Fudgy Innlegg: 4966 Baltimora: Gimli Arn MacGyver Chewbacka Gimli, MacGyver og Chewbacka?! Stakkars fyr, folk må jo ha fått latterkrampe under dåpen. Antozz Innlegg: 10667 Fudgy: Gimli, MacGyver og Chewbacka?! Stakkars fyr, folk må jo ha fått latterkrampe under dåpen.

Domain navn

De fikk også spesielle deler som ikke hadde blitt brukt før. Etter at navnene fikk en nedtur, så man imidlertid at det skulle ta flere tiår før navnene gradvis ble lengre igjen. I etterkrigstiden hadde navnene vært svært korte, men rundt midten av 1900-tallet dukket det opp flere navn med to stavelser før man igjen hentet frem de gamle og riktig lange navnene. For lange navn - Ofte er de som har de lengste navnene personer som ser utenlandske ut. I personregisteret er det kun plass til 50 tastetrykk for hver navnetype, altså fornavn, mellomrom og etternavn, så hvis man trenger mer plass blir noen av navnene forkortet til initial, sier Jørgen Ouren ved Statistisk Sentralbyrå. Han forteller at det særlig er mange som har mange mellomnavn. Sammensatte navn Selv om det altså er flest sammensatte, utenlandske navn, finnes det også norske varianter av de riktig lange navnene. - Eksempler på sammensatte navn som flere i Norge har er Aleksandra Magdalena, Anna Maria Elisabeth og ulike varianter av Christoffer Alexander, sier Ouren.
  • Norges lengste navn macgyver
  • Kim og kanye
  • Norges lengste navn kong
  • Av syntec
  • Lengste fjord
  • Norges lengste navy seal
Det syns Jankov er stas. - Jeg har vært nede og sett på Julius noen ganger, forteller han. NAVNEHELT 3: Gimli, foran, fra Ringenes herre. Foto: New Line Cinema - Litt Gimli og litt McGyver - Gimli er fra Ringenes herre. Han er min favorittkarakter i filmene, og viser at dersom man har bestemt seg for noe skal man ikke vike unna. Arn er fra Jan Guillous bøker, som også er filmatisert. Jeg føler det er noe nordisk over det. Dessuten viser Arn medmenneskelighet overfor andre uansett hvilken religion og kultur de har, sier bussjåføren, som også er en ivrig rollespiller. - Hva med MacGyver? - Han har kul sveis, og dessuten en ikke-voldelig holdning. Jeg prøver å være en kombinasjon mellom Gimli og MacGyver, ler han. NEVNEHELT: Chewbacca fra Star Wars ble Chebacka i Oppegård. Foto: Reuters Star Wars Navnet Chewbacka er hentet fra Star Wars-filmene og den hårete karakteren som spiller bestevennen til helten Han Solo. Star Wars-fansen vil imidlertid kanskje reagere på en ting: Han Solos hårete venn skriver navnet sitt med dobbel C, som i Chewbacca, og ikke med k - Chewbacka.

... og se hvilket som er «feil»? REKORD? Julius Andreas Gimli Arn MacGyver Chewbacka Highlander Elessar-Jankov (30) fra Oppegård har trolig et av landets lengste navn. Foto: Stig Persson, Østlandets blad (VG Nett) Møt Julius Andreas Gimli Arn MacGyver Chewbacka Highlander Elessar-Jankov (30). Oppdatert 9. september 2009 Artikkelen er over ti år gammel Om bussjåføren fra Oppegård har Norges lengste navn vites ikke, men han har uten tvil et av landets mest kreative. - Jeg ville vise at det går an å være seriøs og samtidig ta navn man liker, sier Julius Andreas Gimli Arn MacGyver Chewbacka Highlander Elessar-Jankov til VG Nett. Filmentusiasten bestemte seg for å skifte navn allerede for tre år siden etter at radiovert og komiker Espen Thoresen skiftet navn til Espen Thoresen-Hværsaagod-Takkskalduha. Har du et navn som er lengre? Tips oss! - Tøye strikken Mens førstnevnte forandret navnet for å utfordre den nye navneloven, ville Julius Andreas Gimli Arn MacGyver Chewbacka Highlander Elessar-Jankov (pust) sjekke hvor mange navn han fikk lov til å ha.

  1. Tur til amsterdam lyrics
  2. Jeg trenger hjelp psykick lyrikah
  3. Hvordan få mer sexlyst
  4. Gratis skole
  5. Marcus og martinus 2016 youtube
  6. Blogger neseblod hver dag indonesia
  7. Norge nord irland
  8. Gratis norskkurs for innvandrere
  9. Hvordan få ned hevelse etter operasjon
Sunday, 18 December 2022

Sitemap | Ivar Aasen Bøker, 2024