Ingvild Flugstad Østberg Vekt / Flugstad Østberg Trekker Seg Fra Langrennsåpningen – Nrk Sport – Sportsnyheter, Resultater Og Sendeplan

Derfor er ikke hun på plass i Ruka. I dagene etterpå er vekt, slanking og kroppssammensetning i langrenn blitt satt på dagsorden. Som følge av fokuset har en rekke momenter kommet frem i lyset: Som at tidligere kombinertløper Magnus Moan fortalte at det var godt å legge seg uten å være sulten da karrieren var over. Som at tidligere landslagsløper Chris Jespersen røpet at han slanker seg før viktige renn. Også Martin Johnsrud Sundby fortalte at han i flere år har «tunet» inn vekta før viktige konkurranser. Som at landslagstrener Eirik Myhr Nossum sier at herrelandslaget bruker vekt som et redskap for å nå toppformen. Som at Charlotte Kalla og de svenske stjernene stenger pressens tilgang til treningsstudioet og lar være å legge ut bilder av for mye hud og treningsstinne muskler i sosiale medier. Norge gjorde det samme tidligere i år. FIKK DU MED DEG DENNE? Det som skjedde etter Østbergs tårer, var lite klokt At hoppere er nødt til å være radmagre, er velkjent. At fokuset er så sterkt på vekt også i langrenn, er ikke nytt, men har i mindre grad blitt omtalt.

  1. Hva er klokka nå
  2. Lån uten egenkapital dnb
  3. Høstlig lammegryte med rotgrønnsaker - MatPrat
  4. Krisesenter i Bergen får kritikk fra Arbeidstilsynet – NRK Vestland
  5. Vektproblemer i toppidretten - Snakker fortsatt sant - Dagbladet
  6. Flugstad Østberg trekker seg fra langrennsåpningen – NRK Sport – Sportsnyheter, resultater og sendeplan

Og jeg håper jeg kan være det, sier Flugstad Østberg. Hun sier vurderingen er tatt «sammen». TOK TIL TÅRENE: Ingvild Flugstad Østberg var lei seg da hun fortalte at hun mister sesongåpningen. – Helsa er uansett det viktigste. Vi har sammen funnet ut at når ting har vært som det har vært, er det beste å ikke gå skirenn. Jeg skulle helst vært på startstrek, men jeg har full respekt for den avgjørelsen som ble tatt. Det har ikke vært noen konflikt, sånn sett, sier Østberg. – Du er preget når du forteller om dette. Hvordan du har hatt det? – Jeg får ikke styrt følelsene som kommer. Det er en blanding av at jeg har gledet meg veldig og lagt ned så mye tid og krefter og elsker langrenn, og når situasjonen er annerledes, går det inn på meg. I tillegg til den biten at du føler du kan være et forbilde for noen, og jeg fortsatt har lyst til å være det. Det går inn på meg, sier Østberg. Første test Denne helgen er det altså sesongåpning i langrenn på Beitostølen. Dette er den første virkelige testen på snø denne sesongen.

Samtidig har det med ujevne mellomrom dukket opp historier som viser skyggesidene: En doktorgrad som ble offentliggjort i 2005 viste at 30 prosent av rekrutter og løpere på junior- og seniorlandslaget hadde en form for spiseforstyrrelser. I 2012 fikk Kristin Størmer Steira startnekt i verdenscuprenn på grunn av for lav BMI. Senere var Vibeke Skofterud åpen om at hun hadde utviklet en spiseforstyrrelse. I 2018 fortalte amerikanske Jessica Diggins det samme. – Jeg tror vektdiskusjonen som kommer er sunn. Det er bra at man tør å prate om det, sa den norske landslagssjefen Espen Bjervig da han møtte pressen foran smøretraileren i Ruka torsdag formiddag. Mens Emil Iversen velvillig svarte på spørsmål rundt tematikken i godt over fem minutter, var Therese Johaug mer ordknapp. – Det er mye som blir skrevet, så jeg leser det jeg vil lese. Det andre holder jeg meg unna. Som sagt, jeg har tatt litt avstand fra det. Jeg gjør den jobben som handler om å prestere best mulig på ski, konsentrerer meg om Kuusamo og bruker minst mulig krefter på den debatten der.

Hva er klokka nå

Snømangelen rundt Oslo denne vinteren har i tillegg gitt mange ekstra økter på beina. Til sammen resulterte det i en vedvarende sliten hæl som altså fikk seg en ekstra smell forleden. KAOTISK: Heidi Weng endte på en skuffende 17. plass på 3-mila i Holmenkollen, men hele løpet ble nesten spolert av ivrige tilskuere. Reporter/video: Øyvind Godø / Kristoffer Løkås. Video: NRK Vis mer Når vi i mediene jager stjernenes bekjennelser om sykdommer som kan følge med toppidrettenes mange krav, forsvinner lett slike nyansene. Utfordringen rundt lavest mulig vekt i de hardeste utholdenhetsøvelsene, er i utgangspunktet sammensatt. De høyst personlige sakene er gjerne ulike fra løper til løper. Slik blir også kravene våre om maksimal åpenhet, i blant en utopi. Idrettsheltene vet ikke årsakene helt selv heller. Men de vet som Ingvild Flugstad Østberg, nok til likevel å løfte fram de helseproblemene som følger med slik satsing.. DET var dette som første gang skjedde rett før åpningsrennet på Beitostølen i november.
  1. Øyene i oslofjorden
  2. Hva betyr kj
  3. Nasjonale prøver - Fikk sjokk av datteras matteoppgave: - Flere jeg har vist den til trodde ikke at det kunne være sant - Dagbladet
  4. Se og hor danish magazine
  5. Hasselnøtt | Universitetshagene | Universitetet i Bergen
  1. Omregistrering fra varebil til personbil
  2. Norrøne navn liste
  3. Knekkebrød diett oppskrift
  4. Hva heter verdens største øy
  5. Hva koster det å leie stillas
  6. Jordras i sørum
  7. Emmas drømmekjøkken meny
  8. Manus til skuespill
  9. Hva spiser ulven
  10. Lillesand kommune ledige stillinger
  11. Til
  12. Hva skal jeg velge
  13. Læreplan norsk 10 trinn 2017
Sunday, 18 December 2022

Sitemap | Ivar Aasen Bøker, 2024