For Eksempel Engelsk: For+Eksempel På Engelsk - Norsk Bokmål-Engelsk Ordbok - Glosbe

29. De siste trinnene, for eksempel i klaver, setter temmelig store krav til kunnskap og evner for at barna skal få lov til å fortsette. 30. Den gis gratis til alle utsatte grupper, for eksempel til dem over 70 år eller syke mennesker som ville få store komplikasjoner ved å pådra seg en influensa.

21. Bokhøsten kolliderer for eksempel alltid med statsbudsjettet. 22. Byen bør få en skikkelig fornøyelsespark med underholdningtilbud både for store og små, for eksempel et tivoliområde. 23. Båtfolk har så lett for å samle seg på enkelte steder langs Sørlandskysten eller på Tjøme, for eksempel. 24. Danmark har et rikt musikkliv, og det har vært mange oppgaver å ta fatt på gjennom å om turneene som gjestedirignet er gått i retning av Tyskland og ØstEuropa, har jeg iblant også gjestet Norge, for eksempel ved Harmonien i Bergen og i NRK. 25. De fleste forteller at de gjerne vil prøve seg selv i et fast system, for eksempel fordi de i skolen har levet med svært løs disiplin. 26. De kristne kirker klarer ikke å skaffe bibler nok til hver ny kristen i for eksempel Afrika, fastslår Stålsett. 27. De signaler som kommer fra for eksempel Tryvannstårnet vil - avhengig av mottagerens beliggenhet - nå litt raskere frem enn de som kommer via kabel. 28. De siste rapportene vi har fått, viser for eksempel at i ett av Agderfylkene er ialt 410 mennesker av hver 100 000 hver uke smittet av influensa B, som den heter.

  1. Gave til kompis
  2. Spørsmål og svar om bindingstid
  3. For eksempel engelsk pa
  4. For eksempel engelsk online
  5. For eksempel engelsk writing
  6. Forkortelse for eksempel pa engelsk

Full headers have additional information, like 'Message-ID' and 'Received. ' Norwegian Vi kan se på noen forenklede eksempel for å få en bedre forståelse av hvordan dette fungerer. Let's look at a series of simplified examples to understand how this works. Norwegian Malalternativene kan for eksempel omfatte «Forside», «Enkeltside», «Kategori» og «Arkiv». Your template options may include "Front page, " "Single page, " "Category, " and "Archive. " Norwegian Prøv å åpne PDF-filer i en annen nettleser på datamaskinen din, som for eksempel i Firefox. Try opening PDFs in another browser on your computer, such as Firefox. Norwegian Mer avansert redigering er mulig gjennom apper som for eksempel Google+ Bilder og Pixlr. For more advanced editing, try apps like Google+ Photos or Pixlr. Norwegian Hvis profilen din er suspendert, kan du likevel bruke andre Google-tjenester, som for eksempel Gmail. Being suspended will not prevent you from using other Google services, like Gmail. Norwegian Et kallenavn kan vises i tillegg til profilnavnet ditt, som for eksempel Jon «Elgen» Davidsen.

Online

Sunday, 18 December 2022

Sitemap | Ivar Aasen Bøker, 2024