Nrk Serier 2017: Nrk Norsk Serie 2017

Også tilgjengelig i og T-We App. Populært i HBO Fox+ pakke FOX er en underholdningskanal med splitter nye og prisbelønte serier som aldri tidligere er blitt vist på norsk skjerm, i tillegg til å ha velkjente og klassiske kult-serier. Med i pakken får du også hele FOX+ arkivet som gjør at du kan se de populære seriene når og hvor du vil. Viasat Film og Viaplay Viasat Film og Viaplay er pakken for deg som elsker film. Viasat Film består av fem ulike sjangerkanaler med filmer fra de største filmstudioene. Her er det noe for alle! Romantikk, action, komedie, skrekk og familiehygge. I tillegg får du tusenvis av serier og filmer tilgjengelige i Viaplay-appen, som gjør at du kan se dem når og hvor du vil. For å få tilgang til Viaplay må du velge Viasat Film i TV-pakken din og deretter registrere deg her NRK TV Se hele NRKs store utvalg av populære serier, underholdning og film i NRK TV- appen på mobil, nettbrett eller rett fra T-We boksen din. Tilgjengelig på TV for alle som har koblet T-We boksen til internett eller bruker smart TV.

Nrk p

  1. Eventyrlig oppussing søknad trailer
  2. Valerina natt bivirkninger
  3. Hull på engelsk
  4. XC60 | Spesifikasjoner | Volvo Car Norway AS
  5. Vm orientering 2016
  6. Nrk serier 2017 norsk
  7. Nrk
  8. Paradise hotel sverige 2017 deltakere
  9. Film og serier - Telenor
  10. Ledige stillinger ringsaker kommune
nrk serier 2017 tv

Trailer

I en hektisk hverdag sliter mange med å sette av tid til trening. – Det gjelder å finne de små lukene. Tenk små effektive økter i hverdagen fremfor en times trening på studio, anbefaler Puls-programleder Helene Sandvig. Treningsekspert Yngvar Andersen laget for en tid tilbake en oppskrift som skal få deg to buksestørrelser ned på fire uker. Her kan du lese Yngvar sine tips. Tenk kreativt og benytt garderobefasilitetene, tomme møterom, kontorpulten, innkjøpte frivekter, din egen kroppsvekt eller fylte vannflasker til en 10-minutters styrkeøkt hver dag. – Du vil garantert merke forskjellen, sier Sandvig. – Tenk mestring fremfor slanking Styrketrening er bøygen for mange. – Jeg har mye vanskeligere for å motivere meg til en lang økt, enn en på 10-15 minutter, sier Sandvig. Puls-programlederen mener det er viktig å ikke fokusere så mye på slanking, men heller tenke over hvor viktig styrketrening er for å mestre de små utfordringene i hverdagen, som for eksempel å løfte og leke med barna uten å bli sliten, klare å bære handleposene hjem fra butikken eller å unngå skader.

Netflix Se streaming-tjenesten Netflix rett på din T-We Boks! Med Netflix kan du se en rekke prisbelønte TV-serier og kjente amerikanske filmer innen ulike genre - også dokumentarer. Krever eget abonnement. Nyhet! Nå kan du også bestille Netflix her og få den fakturert på din Telenor-faktura. Paramount+ Denne kanalen tilbyr deg eksklusivt de siste Paramount Pictures-filmene innen ett år etter kinopremieren. I tillegg får du en rekke klassikere fra arkivet, og komplette sesonger fra kanalene MTV og Comedy Central. C More Film og serier C More er en premiumkanal. Her kan du velge og vrake blant tusenvis av filmer og finner alt fra de største kinosuksessene og filmperlene, til eksklusive seriepremierer og populære barneprogrammer. Se film hvor du vil og når du vil enten det er på mobil, nettbrett eller TV, fra hele 5 film- og seriekanaler. Bestill C More Film og serier Disney Movies on demand Nærmere eventyrland er det ikke mulig å komme. Disney Movies on demand samler kjente og kjære Disney-filmer - alt fra klassiske tegnefilmer til nye Pixar-filmer og live action-filmer for hele familien.

Nrk nork

De giftet seg i 1946, og fikk 54 år som ektefolk før Asbjørn ble syk og døde i 1999, 82 år gammel. Da hadde de ennå til gode å ha hatt en skikkelig krangel, og den sindige mannen var hele tiden Margits støtte og styrke. Margit Sandemo har blitt 90 år, men skriver fortsatt. Snart er hun aktuell med ny bok. Foto: Tor Lindseth/Se og Hør – Det hender at jeg går og småprater litt med ham fortsatt, men han svarer selvsagt ikke, sier Margit, som fikk spredt ektemannens aske ut over 1400 meters høyde ved hytta deres i Valdres. På samme måte vil hun også spres på sine hjemlige trakter når tiden er inne – altså om 12 års tid. – Jeg er veldig glad i Valdres. Asbjørn og jeg bodde der så lenge han levde, og jeg pendlet også mellom Valdres og Sverige etter at mor og far skilte seg. I tillegg reiser jeg til hytta i Grunke hver eneste sommer, forteller hun. Flyttet til Skåne Men det er altså i Skåne hun har funnet sitt nye hjem. FIKK KONGELIG SELSKAP: Margit Sandemo fikk selveste Kong Harald som bordkavaler, da hun ble hedret med Kongens fortjenestemedalje i 2014.

5. Mariann Hole og Frank Kjosås tittet innom i løpet av første episode. Gode skuespillere som vi bør sette pris på, folkens. Dropp serien fordi: 1. Halvbroren er flere lysår bedre. Har du gått glipp av Halvbroren er det bedre å gå til innkjøp av DVD'en og bruke tiden på den isteden. 2. Aksel Hennie og/eller Jakob Oftebro spiller ikke i serien. 3. Du blir sliten i hodet. Alt for mye kaos (og ryktene går om at det bare blir verre). 4. Slitsom filming. I løpet av første episoden var det cirka 9-10 tilfeller hvor vi tenkte; «Herregud, har ikke NRK råd til kameramenn med stødig hånd? » eller «Jesus, hva skjedde med kamerastativ? » 5. Dialogen er kunstig. Ja, den er det. PS! Øyevitne er bedre enn Mammon! Se trailer til serien nå: Bonus: Kritisk journalistikk fra Dagbladet – Derfor heter Øyevitne Øyevitne og ikke Øyenvitne. Se også: 5 grunner til å se Side om side på NRK

Nrk n0

Nordisk Film + Nordisk Film+ tilbyr de beste norske spillefilmene kombinert med sterke titler fra hele Norden. Strømmetjenesten tilbyr også store internasjonale blockbusters, spesielt utvalgt for et norsk publikum. Velg på Mine sider ABC Studios Se hele sesonger av de meste aktuelle amerikanske drama- og humorseriene fra ABC Studios. Enten du liker kvalitetsdrama, gode komedier eller virkelighetsserier for voksne, er det alltid noe å bli underholdt av. Her finner du blant annet alle sesongene fra Grey´s anatomy, Criminal Minds, Desperate Houswifes og Modern family, i tillegg til Datingserier, Musikk-kåringer og mye annet - til og med nyheter. HBO - Nordic HBO Nordic tilbyr prisbelønte og populære serier i verdensklasse. Her finner du store og kjente serier som Game of Thrones, The Handmaid's Tale og Big Little Lies i tillegg til klassikere som The Sopranos og Sex and the City. Du får også nytt eksklusivt nordisk innhold som Beforeigners og Gøsta. Her kan du strømme deg vekk i tusenvis av timer med populære serier, filmer, dokumentarer og barneprogram.

Disse filmene er alltid en vinner for store og små, og kan gjerne ses flere ganger. Slik endrer du innhold i TV-pakken din

nrk mask

ANNEKE VON DER LIPPE: – HEI JA, EN STOR NUMMER 17 UTEN PAPRIKA? (NRK) I går kveld startet NRKs nye krimsatsing Øyevitne, og etter Mammon-mageplasket var vi både spent og skeptisk. Er serien verdt å følge med på? Vår spaltist Maria Ludvigsen har vurdert første episode for deg, så du slipper. Tre drap i løpet av få minutter. Badekaret fylles opp med store mengder action, uforklarligheter og karakterer. Det ender med oversvømmelse. Kall det gjerne kaos, uansett er det slitsomt å følge med på. På en annen side er det veldig mange flotte og flinke skuespillere med, og få av oss vil omtale serien som kjedelig. La meg gi dere noen for- og motargumenter. Fortsetter under ODIN VAAGE OG AKSEL GEHRKEN BØYUM (NRK) Følg med på serien fordi: 2. Tre drap i løpet av noen få minutter er jo ganske kult, og litt uvanlig for norske serier. 3. To unge og ferske skuespillere har viktige roller (Aksel Gehrken Bøyum og Odin Vaage). De er både flinke og sjarmerende. 4. Serien går på NRK hver mandag. Cirka 95% av oss trenger underholdning på mandager.

Sunday, 18 December 2022

Sitemap | Ivar Aasen Bøker, 2024