Vg No Nyheterdagbladet

- Vi har ingen indikasjoner på at dette har noe med oss å gjøre, men vi har nå sperret alle journalistkontoer som ikke er tilstrekkelig sikret ute fra de redaksjonelle systemene. Dette gjelder et fåtall ansatte, sier Nedregotten til Nettavisen. - Dette er nok en påminnelse om at vi må være på tå hev når det gjelder it-sikkerhet - og at dette dessverre er en del av trusselbildet mot norske medier, sier Nedregotten til Nettavisen. Jobber med sikkerheten Alt uvedkommende materiale skal være slettet fra sidene til Dagbladet, skriver de, og det skal ha vært satt i gang omfattende arbeid for å finne ut av hva som har skjedd. Konsernsjefen sier også at de tidligere denne uken satte i gang nye sikkerhetstiltak. - Denne uken iverksatte vi ytterligere sikkerhetstiltak. Ikke alle tiltakene har blitt effektuert og det gjenstår å se om noen av dem kunne hindret det som skjedde i dag, sier Sørsdahl. Se flere Twitter-meldinger om hendelsen her:

  1. VG, Wara-saken | Dagbladet: Waras samboer klager VG inn til PFU
  2. Vg nyhetervg.no
  3. Farmen ta dere, VG og Dagbladet! - Debatt
  4. Photos
  5. Amazon.com: Dagbladet - dagbladet.no - Norge Nyheter: Appstore for Android

VG, Wara-saken | Dagbladet: Waras samboer klager VG inn til PFU

Jeg vil være med å bygge noe nytt og spennende, og jeg har klokkertro på dette prosjektet. Å presentere sportsinnhold på en ny og moderne måte blir en kul utfordring. Jeg gleder meg til å jobbe hardt og lære nye ting, sier han. 25-åringen har rukket å være produsent for programmet «Foppall» i flere år, laget nisje-serier som «Bernt besøker», og vært programleder for flere VGTV-programmer og direktesendinger. - Jeg har jo nesten vokst opp i Akersgata. Å jobbe i VG har vært en drøm, og jeg har hatt noen fantastiske år med flinke og gode kolleger. Jeg vil alltid være takknemlig for at jeg fikk sjansen i VG, uten noe erfaring og rett fra videregående, sier han. Redaksjonssjef i Dagbladet TV, Bjørn Carlsen, er storfornøyd med rekrutteringen. - Melina og Henrik har spiss digital TV-kompetanse og har vist oss en frisk og engasjert formidlingsevne foran kameraet. De er selv midt i vår viktigste målgruppe på Dagbladet TV, og vi er svært fornøyde med å ha sikret oss de to som profiler, sier han.

Vg nyhetervg.no

Farmen ta dere, VG og Dagbladet! - Debatt

Det skal dreie seg om innhold som ikke er laget av ansatte i deres redaksjoner. – For å være helt på den sikre siden har vi derfor tatt ned Dagbladet, Dinside og Se og Hør sine sider, sa konsernsjefen tidligere torsdag. Han ønsker ikke å kommentere innholdet i den aktuelle artikkelen på Se og Hør. Alt av uvedkommende materiale er nå slettet fra sidene. Medier24 skriver at Aller-ansatte torsdag kveld mottok en tekstmelding om hendelsen. «Det er viktig at alle på hele Allerhuset snarest mulig bytter passord på både aID (Amedias innloggingssystem, ) og gmail/google-konto», står det blant annet i meldingen, ifølge Medier24. Har kontaktet Nasjonal sikkerhetsmyndighet Konsernsjefen sa tidlig torsdag kveld at de ikke utelukker at det kan dreie seg om et hackerangrep. – Nå konsentrerer vi oss om å få sidene opp igjen. Vi har hatt mange tiltak på sikkerhetssiden bare i løpet av den siste uken, så vi er i en kontinuerlig prosess, sa Sørsdahl. Han bekreftet også at Aller Media har kontaktet politiet og Nasjonal sikkerhetsmyndighet (NSM).

Photos

Product description Dagsavis med fyldig dekning av innenriks, utenriks, sport og populærkultur, samt forbrukerstoff, aktuelle kronikker og weblogg. Også artikler fra ukebilaget...

Amazon.com: Dagbladet - dagbladet.no - Norge Nyheter: Appstore for Android

  1. Vg no nyheterdagbladet name
  2. Amazon.com: Dagbladet - dagbladet.no - Norge Nyheter: Appstore for Android
  3. Vg no nyheterdagbladet sign
  4. 80-talls party på Netflix - adressa.no
  5. Nord norge hurtigruten photos
vg no nyheterdagbladet video vg no nyheterdagbladet 1
Saturday, 17 December 2022

Sitemap | Ivar Aasen Bøker, 2024