Brun Og Blid Lund

Åpningstider: Hverdager fra kl. 18-21 (kl. 18-20 på lørdager og helligdager) Betalingsløsninger SolPass-app SolApp (Vipps)* Kort Hos Brun og blid er du garantert sol hver eneste dag. Du finner solsenteret i Kristiansand. Vi inviterer deg til å slappe av og nyte en behagelig soltime. Fyll opp kroppen din med energi og D-vitamin. Østerveien 21, 4631 Kristiansand Brun og blid Glød Glød Tattoo Care SPF 35 75ml 169, - Kjøp Brun og blid Glød Glød Accelarator 200 ml 349, - Kjøp Brun og blid Glød Glød Gold anti-age 200ml 398, - Kjøp Brun og blid Glød Glød for Men 75ml 169, - Kjøp

Build

Brun Og Blid, Lund på Instagram • Bilder og videoer

Kvinnen er ifølge politiet en kjent kunde ved studioet. Foreløpig er hun siktet etter mordbrannparagrafen. Tente på papirkurv – Etter brannen fikk vi sikret oss videoopptak fra stedet. Vi ønsket å komme i kontakt med en ung kvinne i 20-årene som hadde oppholdt seg i området der det begynte å brenne. Via oppslag på en nettside så fikk vi etterlyst vedkommende som vitne i saken, sier politiførstebetjent Hans Petter Sandell ved Kristiansand politistasjon. Da det kom frem opplysninger som ledet politiet til å tro at brannen var påsatt, ble kvinnens status endret til mistenkt. Da den etterlyste kvinnen tok kontakt med politiet, ble hun konfrontert med at hun var mistenkt for å ha satt fyr på solstudioet. Tilståelsen kom i avhør med politiet. – Sånn som vi har forstått så er det satt fyr på papiret i en papirkurv, og at det da har videreutviklet seg, sier Sandell. Brannmannskaper, røykdykkere, politi og ambulanse rykket ut da brannen ble meldt like før klokken 9 på kvelden forrige torsdag. Foto: Berge, Asbjørn Odd / NRK Kunde ved studioet – Hun er kjent på stedet og har vært kunde der mange ganger, sier Sandell.

Brann i solstudio i Kristiansand – NRK Sørlandet – Lokale nyheter, TV og radio

På nyttårsaften 2009 ble senteret totalskadet i brann. Også den gang brøt brannen ut på kveldstid. Senteret hadde derfor stengt i lengre tid, og det skal ikke være lenge siden det åpnet igjen, før det nå altså på nytt ble rammet av brann. Ved den forrige brannen meldte at røykutviklingen trolig begynte i et rom hvor det sto en solseng. Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.

  1. Brun og blid lund youtube
  2. Brun og blid lund 2016
  3. Norsk dab radio
  4. Brun og blid Solsenter AS - Straume - Se Regnskap, Roller og mer
Vil du bli franchisetaker Brun og blid har årlig ca 6 millioner besøkende og ca 200 mill i omsetning på kjedens 130 solsentre. Vi sysselsetter ca 180 personer. Franchisekonseptet til Brun og blid setter høye krav til hygiene, kvalitet og langsiktighet. Brun og blid tilbyr et solid støtteapparat innen drift og markedsføring. Brun og blid er en av landets sterkeste merkevarer. Som franchisetaker blir man en del av merkevaren, men også medlem av et nettverk bestående av franchisetakere over hele landet.

Brun og blid land.com

brun og blid lund trailer

Politiet beskriver motivet som uklart, og vil ikke kommentere dette ytterligere på dette tidspunktet i etterforskningen. Om kvinnen skal varetektsfengsles bestemmes torsdag. Berget seg ut Flere ungdommer var inne i lokalet da det sent forrige torsdag begynte å brenne i solstudioet som ligger like utenfor Kvadraturen i Kristiansand. SE OGSÅ: Brann på Brun og blid De kom seg alle velberget ut, men studioet fikk betydelig røykskader i brannen. Studioet brant ogaå nyttårsaften 2009, og hadde lenge stengt før det ble åpnet igjen. Kvinnen som har tilstått brannen i forrige uke skal ikke ha hatt noe med den forrige brannen å gjøre. Studioet berget for de verste brannskadene, men fikk en del innvendige røykskader. Foto: Berge, Asbjørn Odd / NRK

  1. Norges arktiske universitet
  2. Ferge gjermundshamn årsnes
  3. Sunne middager for å gå ned i vekt 40
  4. Lilli bendriss født
  5. Skatt nord tromsø e
  6. Hva er dm
  7. T bane til holmenkollen
  8. Steking av sommerkoteletter i stekeovn
  9. Hans børli dikt de
  10. Manus til skuespill
Sunday, 18 December 2022

Sitemap | Ivar Aasen Bøker, 2024