Test Av Kjøleskap

History Fotografering 1967 NF. 28552-002-010. Fotograf Dagbladet Aksesjon 2003 - 2006 (Overføringsperiode til NF fra DB. ) Created with Sketch. Add a comment or suggest edits Classification Presse OU 204 Bevaring og lagring av mat OU 251 Fryse- og kjøleindustri OU 254 License information License Attribution-NonCommercial-NoDerivs (CC BY-NC-ND) Metadata Identifier NF. 28552B Part of collection Owner of collection Norsk Folkemuseum Institution Date published April 10, 2014 Date updated August 18, 2018 DIMU-CODE 011013496454 UUID 6BD4DA07-F364-4D53-8696-D31A131C42D5 Tags kps For adding tags, log in. There are 13, 520 results for «Pressebilder» in Norsk Folkemuseum: Serie. Sjøfolk i land. Fotografert: jan/febr. 69, okt. 67. Ukjente personer i bakgrunnen. Serie. Bilutstilling av Engelske biler som Vauxhall Velox på Frognerse Brun, Johan Serie. Drammensveien gjennom Asker i Akershus. Den nye motorveien. Fot Serie. Havnekneiper, havneområde, sluser og lektere, Antwerpen, Belgia

  1. FROSTIG Integrert kjøleskap A++ - hvit - IKEA
  2. 72 Beste Kjøleskap (Mai 2020) | Test-kjøleskap.no
  3. Til båt
  4. Test av små kjøleskap
  5. Kjøleskap - Innbyggingskjøleskap - Frittstående | Elon

FROSTIG Integrert kjøleskap A++ - hvit - IKEA

YouTube Reparasjon av kjøleskap

Huff. Foto: Maria Tveiten Helgeby Avokadoen som ble lagt i kjøleskapet uten noen form for beskyttelse, var en av de bruneste halvdelene etter tre dager. I tillegg hadde den tørket noe ut, og blitt litt seig i fruktkjøttet. Å oppbevare avokadoen uten beskyttelse, er altså ikke veien å gå. > Disse avokado-friesene er perfekt sofasnacks 2. Sitronsaft Sitron gjør ikke susen. Foto: Maria Tveiten Helgeby Å presse sitron over frukt og grønt er et klassisk triks for å holde det friskt lenger. Men å holde en halv avokado frisk i tre dager, klarte sitronen ikke. Avokadoen med sitron var en av de bruneste i testen. Du må også regne med at avokadoen tar til seg litt av sitronsmaken hvis du bruker denne metoden, men heldigvis smaker avokado og sitron godt sammen. 3. Olje Oljen kom til kort. Foto: Maria Tveiten Helgeby Olje er også en klassisk konserveringsmetode, men her kom oljen til kort. Avokadoen ble nitidig smurt inn med olivenolje, og lagt i en plastpose. Den sølete overflaten og fete oljen gjorde at dette ikke ble en suksess.

72 Beste Kjøleskap (Mai 2020) | Test-kjøleskap.no

Energiklasse I disse tider, hvor strømmen er dyr, og hvor det er stort fokus på miljøet, kan det på mange måter betale seg å gå etter et kjøleskap med en god energimerking. Energimerkingen dekker det forbruket av strøm som kjøleskapet har. Ta sikte på å finne et kjøleskap hvor energimerkingen er A+++. Det er det beste, og vil i løpet av noen få år ha tjent inn seg selv. Kjøper du for eksempel et A+++ kjøleskap, i stedet for et A+ kjøleskap, sparer du 320 kr i året. Samtidig sparer du også miljøet for en ekstra belastning. Kapasitet Du skal selvfølgelig også gjøre deg opp noen tanken om hvor stort kjøleskapet skal være. Produsentene opplyser kjøleskapets innhold i liter, så det er den betegnelsen du skal se etter. Størrelsen på kjøleskapet avhenger jo egentlig aller mest av hvor stor familien er. Hvis du bor alene, er det nok med et mindre kjøleskap – kanskje med en kapasitet på ca. 100 liter. For hver ekstra person i husstanden, kan du legge på 50 liter. Lydnivå Hvis kjøleskapet ditt skal stå på kjøkkenet, er det fint hvis det ikke er en kilde til evig støy.

  1. Test av kjøleskap til båt
  2. Hvordan male trapp
  3. Test av kjøleskap 2018
  4. Best i test | våre testvinnere

Til båt

Vendbar dør Dørene kan monteres både i høyre og venstre side. Det gjør det lett og fleksibelt å plassere skapet i rommet. Design Det vakre nostalgiske Coca-cola-skapet har integrerte kromhåndtak som fullfører utseendet til det stilige kjøleskapet. Kjølerommet i seg selv er svart, med interiørlys, noe som gir et veldig eksklusivt utseende. Lås Det er mulig å låse kjøleskapet nederst på døren ved hjelp av de med medfølgende nøklene.

Spesielt er det kjøleskapets lave støynivå på maksimalt 38 dB, dets smarte innvendige struktur og den lave prisen som utmerker seg som positive faktorer. Kjøleskapet er videre plassert i energiklasse A+, har en kapasitet på 192 liter, og takket være det lave støynivået, kan kjøleskapet med fordel plasseres i et åpent kjøkken med tilknytning til stuen. Det har et årlig energiforbruk på 125 kWh. Samsung RR40M7165WW/EE Dette kjøleskapet er tidligere kåret til best i test, men med utgangspunkt i dets romslige oppbevaringsplass, smarte funksjoner og ideelle oppbevaringsforhold, er det fortsatt verdt å trekke frem. Kjøleskapet har et støynivå på 41 dB og tilhører energiklassen A++. Det som gjør kjøleskapet unikt er kjølesystemet MultiFlow, samt fuktighetskontroll og WiFi-forbindelse. MultiFlow-kjølesystem distribuerer den kalde luften til alle hjørner og sikrer at kjøleskapet holder en konstant temperatur. Fuktighetskontrollen gjør at frukt og grønnsaker holder seg friske lenger, og ved hjelp av WiFi, kan du bruke smarttelefonen til å styre temperaturen og sjekke om kjøleskapsdøren er åpen.

Test av små kjøleskap

Dårlige resultater til AEG AEG gjør det dårligst av samtlige 21 kjøleskap i testen, hvor danskene også har testet skap fra Bosch, Whirlpool, LG, Scandomestics, Siemens, Electrolux og Liebherr. Det som i den danske testen fremstår som to kjøleskap, AEG RKE54021DW og AEG RKE54021DX, er i realiteten ett og samme kjøleskap, hvor den eneste forskjellen er fargen, får vi påpekt fra AEG. Deres kjøleskap får dårlige resultater på kjøleegenskaper. Dette holder bare til 39 av 100 mulige poeng. Samtidig er det greit å merke seg at to andre AEG-kjøleskap får en høyere score og havner midt på treet i den danske testen. - Det er uheldig at et av kjøleskapene våre kommer dårlig ut i denne produkttesten. Vi jobber aktivt med produktutvikling og teknologi for å levere hvitevarer av høy kvalitet i alle prisklasser. Samtidig ser vi at man i denne testen har sammenlignet rimeligere AEG-produkter med kjøleskap i langt høyere prisklasser. Da vil kvaliteten på produktene selvsagt variere, kommenterer Arild Andersen, produktkoordinator i AEG til Hele testen av kjøleskap finner du på Tænks nettsider (krever innlogging).

Vi spør for eksempel; hva gjør du på kjøkkenet, utenom å lage mat? Hvordan utnytter du plassen? Har du venner på besøk? Hva vil du gjerne fikse på? Hva håper du på, drømmer du om og ønsker du? «Innsikten vi får fra besøkene gir vi videre til folkene vi jobber sammen med, slik at vi kan utvikle bedre produkter sammen og skape en enklere hverdag hjemme», sier Bruno. Gode hvitevarer skal passe til resten av kjøkkenet og til menneskene som bruker dem. Vi har alle ulike behov, stiler og lommebøker. Noen av oss lager mat fordi vi elsker det, andre fordi vi må. Derfor bruker vi store deler av tiden i utviklingsprosessen til å lage et utvalg av varige produkter i ulike stiler, med ulike funksjoner og i ulike prisklasser. Og alltid med kvalitet som hovedfokus. Det handler mye om finjustering, prøving av ideer og å velge de som er mest nyttige for folk. «Fellesskap og entusiasme er viktige ord for oss når vi utvikler produkter. Det betyr at vi jobber sammen med folk som tror på det samme som oss, men også at vi respekterer hverandres bidrag.

Kjøleskap - Innbyggingskjøleskap - Frittstående | Elon

Electrolux ERF4114AOW I tillegg til å være kåret til best i test, er Electrolux ERF4114AOW populært blant mange forbrukere. Kjøleskapet er plassert i energiklasse A++ og går for å være et av de mest energivennlige kjøleskapene på markedet, samt at det er både brukervennlig og velutstyrt. Det har et lavt støynivå på maksimalt 39 dB, og som bonus har det et bra og betjeningsvennlig panel med LCD-skjerm for presis innstilling av temperatur. Kjøleskapet har en kapasitet på hele 395 liter og er med det et stort og romslig kjøleskap. Dessuten har det praktiske smarte funksjoner som kommer godt med, for eksempel en feriefunksjon som reduserer kjøleskapets strømforbruk. Det vil fortsatt holde matvarene nedkjølt mens du er borte. Kjøleskapene er vurdert etter følgende egenskaper: Energiklasse Kjølekapasitet Støynivå Årlig strømforbruk Ekstra funksjoner Vendbar dør Spar penger og tid med testvinnende kjøleskap Vi mener det skal være enkelt å ta trygge valg. Derfor har vi valgt ut noen kjøleskap som enten er kåret til best i test eller som er utrolig populære hos kunder.

Slik kan du stole på at du får produkt av høy kvalitet når du velger et av våre kjøleskap. Alle anbefalinger er basert på upartiske og vitenskapelige tester. Testresultatene og den ekstra kunnskapen gjør det mulig for deg å velge de beste og sikreste produktene på markedet. Les mer om våre produkter:
Saturday, 17 December 2022

Sitemap | Ivar Aasen Bøker, 2024