For Og Mot Eu

NTB-AFP 27. mars 2020, 15:29 Statsminister Giuseppe Conte. Foto: Christian Hartmann / Pool via Reuters / scanpix Etter at EU-lederne ikke kom Italia i møte og ble enige om felles økonomiske koronatiltak, er italienske aviser nådeløse og kaller EU «stygt» og «dødt». Tyskland og andre land i nord avviste et krav fra ni land, deriblant Italia, om å utstede «koronaobligasjoner» for å skaffe mer penger til å dempe de økonomiske konsekvensene. I et seks timer langt videotoppmøte ba Italias statsminister Giuseppe Conte forgjeves om «finansverktøy tilpasset en krig». På hjemmebane lar flere aviser EU unngjelde. – Kortsynt egoisme «Stygge Europa», lyder overskriften til avisen La Repubblica dagen derpå. Il Fatto Quotidiano smeller til med «Conte viser fingeren til et dødt Europa». Corriere della Sera sier Conte ba om «samling og rask handling», men ikke fikk noen av delene. – Dersom EU ikke er enige, er det europeiske prosjektet over, skriver avisen. Antonio Tajani, italieneren som inntil i fjor ledet EU-parlamentet, legger heller ikke fingrene imellom når han beskriver landene som gikk imot forslaget.

  1. Argumenter medlemskap
  2. For og mot ulvejakt
  3. Noen av motstandsbevegelsene mot EU og Islam i europa - Stopp Stoltenberg i å lure Norge inn i EUrabia
  4. Youtube
  5. Meaning

Argumenter medlemskap

VI KAN SNAKKE om Porosjenkos «freds-parti», og Jatsenjuks «krigs-parti». Valget vil føre til et press på Porosjenko for ikke å være for kompromissvillig med de pro-russiske opprørerne og med Russlands president Vladimir Putin. Presset ligger i velgernes dom, med blant annet mange aktivister fra demonstrasjonene på Maidan-plassen i vinter, som førte til at den sittende presidenten Viktor Janukovitsj til slutt mårre rømme hovedstaden Kiev. PETRO POROSJENKOS første reaksjon, etter at han har måttet svelge de dårlige tallene for sin egen del, er å invitere Jatsenjuk til samtaler om å danne en ny regjering. Partiet Samopomish - som betyr selv-hjelp - kommer overraskende på 3. plass, med en oppslutning på litt over 11 prosent, etter at 50 prosent av stemmene er talt opp. Partiet har sin base i Vest-Ukraina, er sterkt EU-orientert, og ledes av borgermesteren i Lviv, Andriy Sadovji, valgets andre store seierherre. Han hadde før valget så dårlig tro på det parlamentariske prosjektet at han selv ikke var kandidat til Radaen.

  • Peppes pizza geilo åpningstider
  • For og mot eu youtube
  • For og mot eu letra
  • For og mot du mardi
  • Alisha boe norsk 2
  • Hege schøyen datter

For og mot ulvejakt

Sentralstyremedlemmene har bakgrunn fra en rekke forskjellige partier og ungdomspartier, som blant annet inkluderer Rød Ungdom, Sosialistisk Ungdom og Fremskrittspartiets Ungdom. Verv Regionsfadder Leder Østfold, Akershus, Oslo, Hedmark, Oppland, Buskerud og Vestfold. Henrik Madsen Nestleder Rogaland, Hordaland og Sogn og Fjordane. Pål Trautmann Olerud Generalsekretær Telemark, Aust-Agder og Vest-Agder. Charles Daniel Hextall Organisasjonssekretær Emilie Hermine Olsen Fagerli Frankie Rød Renate Iselin Dirdal Nordland, Troms og Finnmark.

Noen av motstandsbevegelsene mot EU og Islam i europa - Stopp Stoltenberg i å lure Norge inn i EUrabia

EU OG ISLAM MOTSTAND I NORGE: NEI TIL EU: NEI TIL EØS: UNGDOM MOT EU: Islamiserings motstand: STUDENTER MOT EU: RESERVASJONSRETTEN MOT EU`S TJENESTEDIREKTIV MÅ BRUKES: Ungdom mot tjenestedirektivet: Opprop mot EU-direktivet som knuser norske forbrukerrettigheter! Nei til Datalagringsdirektivet: Mot EU-direktiv 2006/24: EU MOTSTAND I DANMARK: Dansk folkebevaegelse mot EU: Dansk fagbevegelse mot EU Unionen: Ungdom mod EU i Danmark: Konsekvenser av at Danmark er med i EU: k/ Eu motstand i Danmark: nd_politik/article1406577.

Bli medlem: Vi trenger DEG i kampen for folkestyre, solidaritet og miljø! Støtt oss ved å melde deg inn i Ungdom mot EU aktuelt PRESSEMELDING Arbeidsliv Ja til et sterkere arbeidsliv - nei til EU og EØS! 30. april 2020 Arbeidernes internasjonale kampdag er like viktig for nei-bevegelsen som for fagbevegelsen. Skal vi bekjempe sosial dumping og ha et organisert arbeidsliv, må vi stå utenfor EØS. Ungdom mot EU har valgt tillitsvalgte til landsstyre, kontrollkomité og representanter nei til EUs råd 24. april 2020 Under Landsmøte til Ungdom mot EU ble det valgt nytt landsstyret, ny kontrollkomité og representanter til nei til EUs råd. Vi gratulerer de valgte med tillitsverv i Ungdom mot EU. Frankie Rød er ny leder i Ungdom mot EU 20. april 2020 Lørdag kveld ble Frankie Solberg Rød valgt til å etterfølge Reidun Berntsen Heggen på Ungdom mot EUs første heldigitale landsmøte. Etter et spennende valg ser hen fram til å jobbe for å løfte Ungdom mot EU til nye høyder, og få massevis av gjennomslag både hos samarbeidsorganisasjoner og på stortinget.

Youtube

Organisasjonens høyeste myndighet er landsmøtet som tradisjonelt holdes årlig i Oslo i løpet av januar måned. Mellom landsmøtene er det et landsstyre, bestående av opp til 22 representanter fra hele landet som er organisasjonens øverste organ. Ungdom mot EU har ca. 1 400 registrerte medlemmer. [ trenger referanse] Ungdom mot EU deler landet i fem regioner: Nord ( Nordland, Troms og Finnmark), Midt ( Nord-Trøndelag, Sør-Trøndelag og Møre og Romsdal), Vest ( Sogn og Fjordane, Hordaland og Rogaland), Øst ( Oslo, Akershus, Oppland, Hedmark og Østfold) Og Sør ( Vest-Agder, Aust-Agder Telemark, Vestfold og Buskerud). For tiden [ når? ] har organisasjonen jevn aktivitet i de fleste fylker, med en oppgang i antallet lokallag. Medlemmene av organisasjonen deler ofte medlemskap i partipolitiske ungdomsorganisasjoner. Ungdom mot EU samarbeider jevnlig med disse organisasjonene samt Natur og Ungdom og PRESS. [ trenger referanse] Organisasjonen er også er tilsluttet Landsrådet for Norges barne- og ungdomsorganisasjoner (LNU).

Ungdom mot EU Stiftet 1991 Hovedkontor Schweigaards gate 34B, 0191 Oslo Leder Reidun Berntsen Heggen Ansatte 3 Medlemmer 750 [1] [ trenger bedre kilde] Motto For folkestyre, miljø og solidaritet Nettsted Ungdom mot EU (UmEU) Er en tverrpolitisk ungdomsorganisasjon som jobber mot norsk medlemskap i Den europeiske union. Ungdom mot EU er ungdomsorganisasjonen til Nei til EU, og deler kontorlokaler med dem i Oslo. Historikk [ rediger | rediger kilde] Ungdom mot EU ble stiftet den 17. februar 1991 med Olav Sannes Vika som leder. Under folkeavstemningen om EU-medlemskap i 1994 var engasjementet i UmEU på sitt historiske toppunkt, med 9 565 betalende medlemmer i organisasjonen og konstant aktivitet gjennom hele landet. [ trenger referanse] I denne perioden var Halvard Ingebrigtsen leder i organisasjonen. I 2011 var Ungdom mot EU en deltaker i Alternativprosjektet, som jobbet med å utrede realistiske alternative handelsavtaler mellom Norge og EU, med mål om å bytte ut EØS-avtalen. [ trenger referanse] Organisasjon [ rediger | rediger kilde] Den daglige driften i Ungdom mot EU blir håndtert av sentralstyret, og kontoret er styrt av generalsekretær Pål Trautmann Olerud.

Meaning

for og mot eu 1 for og mot eu visa

Hvor havner pengene som ikke går til kunstgress og idrettshaller? Her er ti områder du kanskje ikke har tenkt på. 1: Jakt Nordmenn elsker jakt og fiske, og det gjenspeiles når tippemidlene fordeles. Norges Jeger- og Fiskerforbund (NJFF) fikk over 8 millioner kroner i 2016, mens ungdomsorganisasjonen deres fikk over 5 millioner kroner. Vi nevner i samme slengen Det frivillige skyttervesenets ungdomsorganisasjon, som fikk 5, 3 millioner kroner. 2: Nynorsk Språkrøkt forbindes sjelden med lottokuponger, men Noregs Mållag fikk i fjor 950 000 kroner i tippemidler. Norsk Målungdom fikk 319 000 kroner. 3: Jesus Hele 21 kristne ungdomslag og foreninger fikk til sammen 46, 1 millioner kroner i tippemidler i 2016. Det er over en tredel av den totale potten som deles ut av Landslaget for norske ungdomsorganisasjoner. Søndagsskolen Norge får mest, med 6, 4 millioner kroner. På voksensida fikk Kirkens Bymisjon 28 millioner kroner fra potten for samfunnsnyttige og humanitære organisasjoner. 4: For og mot EU Du trodde kanskje at EU-kampen var over, men det er den ikke.

Sunday, 18 December 2022

Sitemap | Ivar Aasen Bøker, 2024