Kino Hønefoss Program | Ringeriksavisa Med Nyheter Fra Hønefoss Og Ringerike - Full Kinopåske I Hønefoss

Norsk kino Hønefoss 932 38 945 SMS Kart Mer info Hønefoss Bru 3, 3510 Hønefoss Kino – Hønefoss

Kino hønefoss program – Faktisk nyheter og fakta

Kontakt Epost kinosjef: Telefon: 35 05 92 22 (kinosjef, dagtid) 35 06 03 90 (resepsjon Gullbring, billettinformasjon, ingen reservasjon) Besøksadresse: Gullbringvegen 34 3800 Bø i Telemark Postadresse: Postboks 83 3833 Bø i Telemark

kino hønefoss program list

Egmont er et av Skandinavias største mediehus, som har jobbet med alt fra Oscar-nominasjoner til OL i Sotsji. Til sammen jobber her 5000 mennesker i Egmont, fordelt på mer en 30 land. We bring stories to life.

Detaljer Publisert 14. april 2014 14. april 2014 Opprettet 14. april 2014 Sist oppdatert 14. april 2014 Hønefoss kino snurrer film hele påsken. Dermed er det ingen grunn til å ergre seg over tv-programmet for hjemmeferiende i Ringerike. God underholdning er bare en kinobillett unna. RingeriksAvisa har satt opp en liten oversikt over filmene som går fra 17. 4 til og med 24. 4. Noen av dem vises i 3D kun på enkelte datoer. Du kan selv sjekke hele kinoprogrammet på. Der får du også bakgrunnsinformasjon om de enkelte filmene. God kinopåske! Tittel Plakat Captain America: The Winter Soldier Action, eventyr, Sci-Fi 18. 15 15 år Divergent Thriller, action, drama 18. 30 21. 30 11 år Doktor Proktors prompepulver Barnefilm 14. 15 16. 15 7 år Natt til 17. Ungdomsfilm 17. 15 19. 15 Noah Action, drama 21. 15 Rio 2 Drama, familie (14. 00 -19. 4 og 20. 4) 16. 15 Alle The Lunchbox Drama 14. 00 16. 15 Alle

Online

Billetter må kjøpes her på websiden eller i kiosken. Alle barn kan gå på film med 6-årsgrense i følge med foresatte. Når du skal ta med barn som er yngre enn aldersgrensen på kino: Barn og unge er ulike. Nordisk Film Kino ønsker å gi deg den ultimate filmopplevelsen, underholde deg med de nyeste filmene i de beste kinosalene. Ringerike kultursenter BufretLignendeHønefoss Forsiden Kinoprogram Velg film. Ved andre henvendelser ring tlf: 932 38 945 Ring fra kl. Selv om du for eksempel kan ta med en 6-åring på en film med 9-årsgrense er det ikke sikkert filmen passer nettopp for ditt barn. Kinopluss — En gratis fordelsklubb for deg som liker å se film på kino. Opplysningene du fyller ut vil vi benytte til å rette tilbud direkte til deg som vi tror du kan ha glede av. Kontakt kinosjefen: Silje Storrud silje. Hønefoss kino er heldigitalisert med 3D teknologi. NFkino Det er ikke mulig å bestille billetter på tlf, men det er mulig å kjøpe billetter på eller komme ned på kinoen i åpningstiden. Dette gjøres ved fysisk oppmøte på den kinoen billettene er kjøpt til, i kinoens åpningstid.

Les mer Spørsmål om aldersgrenser? Les mer Har du mottatt billetten på SMS? Kinopluss – En gratis fordelsklubb for deg som liker å se film på kino. Hønefoss kino er et 3-sals kinosenter midt i Hønefoss sentrum i det nybygde Sentrumskvartalet med to etasjer for bilparkering i kjelleren. Her finner du kinoprogrammet for Hønefoss, med billettkjøp, informasjon om aldersgrense, sjanger, trailer og fakta om filmen. Her finner du kinoprogrammet og billettkjøp til din kino, samt informasjon om aldersgrense, sjanger, trailer og fakta om filmen. Hønefoss Bru 35Hønefoss (Buskerud). Klikk deg inn her for å se hva som går på kino i kveld. Her finner du alltid et komplett kinoprogram! Her ser du dagens vinterferie program:-). Gratis film for barn, Hønefoss kino viser filmen Hjem (norsk tale) i.

  • Sosialt arbeid – Wikipedia
  • Kverke hos hest mean
  • Kino hønefoss program youtube
  • Kino hønefoss program template
Gratis film for barn, Hønefoss kino viser filmen Hjem norsk tale i. Hønefoss kino er et 3-sals kinosenter midt i Hønefoss sentrum i det nybygde Sentrumskvartalet med to etasjer for bilparkering i kjelleren. Filmer som Medietilsynet ikke har vurdert må vises med en 18-årsgrense på kino. Hvis du ønsker å se en forestilling lengre frem i tid, og dette ikke ligger på nettsiden, er ofte dette grunnen. Klikk deg inn her for å se hva som går på kino i kveld. Ringerike kultursenter Vi er eid av Egmont i Danmark, som er et av Skandinavias største mediehus som ble stiftet i 1920. Filmene våre vurderes og programmeres ut i fra besøkstall, og kun for én uke av gangen. Dette kan for eksempel være noe dramatiske bilder av ulykker eller barn som har det vanskelig inkludert mobbing. Skal du på, går spedbarn gratis opp til 1 år. Nytt kinoprogram ligger klart hver tirsdag ettermiddag, og gjelder fra førstkommende fredag frem til torsdag uken etter. Gratis film for barn, Hønefoss kino viser filmen Hjem norsk tale i sal 1.

Du samler poeng hver gang du kjøper billetter eller kioskvarer (med unntak av gavekort og firmabilletter) som du kan bytte inn i gratis kinobilletter og medium popkorn- eller snacksmenyer. Du tjener 25 poeng for hver krone du bruker på kinoen. Det er opp til deg om du vil spare poengene til gratis kinobilletter eller om du vil unne deg noe godt i kiosken. Du får høyere medlemsnivå og flere fordeler, jo flere poeng du har samlet. Poengene du har fått de siste 12 månedene avgjør hvilket nivå du har: Bronse, sølv, gull eller platinum. Om Nordisk Film Kino Nordisk Film Kino er Norges største kinovirksomhet. Vi driver 17 små og store kinohus rundt i Norge, og har over tre millioner besøkende i året. Til sammen har vi 65 saler med over 10. 000 seter. Våre 350 medarbeidere står klare til å ta deg imot og sørger for å gi deg et bredt filmtilbud. Nordisk Film Kino er stolte av å representere mangfold, både ved sammensetningen av våre ansatte, men også med filmtilbudet vårt. Vi er en del av Nordisk Film og Egmont.

  1. Fagforbundet lønnsoppgjør 2016
  2. Gjennomsnittslønn norge 2019 photos
  3. Mobilt bredbånd kontant
  4. Per olav ødegård
  5. Bilder av kaker
  6. Langrenn
  7. Pai med kylling og bacon
  8. Hovedstaden i tunisia video
  9. Trening for overvektige 2016
Sunday, 18 December 2022

Sitemap | Ivar Aasen Bøker, 2024