Dikt Til Begravelse

Et brekt tre, midt i en stor skog. Omkring står mange andre trær, oppreist og friske. Noen av de er store og kraftige, de har stått der i mange år. Andre har nettopp kommet til. Ingen vet akkurat hvorfor treet har brekt, de ser bare at det er verdiløst. Ingen gjør noe med dette treet. Det er ikke noe poeng. Etter hvert, vil det forsvinne av seg selv. At treet en gang stod like støtt som de andre Betyr ingenting. Av: Surbtzef Enable comment auto-refresher Ris, ros og synspunkter Norske Dikt welcomes all comments. If you do not want to be anonymous, register or log in. It is free.

  1. Begravelse : KULTURVERK
  2. Omveier til seg selv | bokmerker.org

Begravelse : KULTURVERK

Hun orker ikke å pusse opp huset, bearbeide sorgen eller å reise seg selv opp. Hun er et midlertidig oppusningsprosjekt som hun kun kan gå i gang med selv. Gamle dører, tynne vinduer og sprukne gulv manifesterer seg gjennom Sara som et gjenlåst hus som hun selv har nøkkelen til. «Jeg strirrer på de horisontale linjene i tapetet og forsøker å komme på hva det er jeg har mistet, hva som ikke er der lenger» Hafredal klarer å flette det såre og poetiske inn mellom de hverdagslige linjene. De tragikomiske ordvekslingene på pleiehjemmet som minner oss på hvor håpløst livet er, og de usagte ordene i samtalene som minner oss på hvor viktig og vanskelig det er å snakke sammen. På minimalistisk vis pakker Hafredal de store følelsene inn i de korte setningene. «Når vi snakker i telefonen er det som å ha stemmen din i hånden, sier jeg. Anders kremter i røret. Er du hjemme i kveld, spør jeg. Jeg skal løpe en tur etter jobb, sier han. Jeg kan handle inn til middag, sier jeg. Fint, sier han og legger på.

Fra Norske Dikt Hopp til navigering Hopp til søk Varme og kjærlighet du ga oss, Helle ditt korte liv. Selv med mye smerte, du alltid hadde et smil. Vi deg alltid vil savne, Du som var så god og snill. Den vonde kampen har du kjempet, den du tapte, og nå du fortjener en hvil. Vår kjære lille engel... år du ble, Ikke bare gode minner(tennåring du var), får hvilken kjærlighet er vel det? Men vi tar vare på minnene som du ga, Kjærligheten til deg er sterk, Hvil i fred vår kjære....

Omveier til seg selv | bokmerker.org

dikt til begravelse 2
  1. Dikt til begravelse now
  2. Disse tre skal være mentorer sammen med Morten Harket
  3. AVKRIMINALISERING AV NARKOTIKA, HJELP FREMFOR STRAFF - Debatt
  4. Dikt til begravelse mormor
  5. Dikt til begravelse death
  6. Dikt til begravelse 10
  7. Kjetil og kjartans tips mot mobbing videos
  8. Marcus og martinus 2 juli
Sunday, 18 December 2022

Sitemap | Ivar Aasen Bøker, 2024