Bjørn Tore Grøtte | Bjørn-Tore Grøtte - Medier24.No

NRK P1 med ny helg: - Det blir mer direkte i helga. Vi må være rustet til å fortelle om store hendelser når de skjer, sier Bjørn Tore Grøtte, kanalsjef i NRK P1. I løpet av høsten kommer flere nye, direktesendte program i P1. - Rune Nilson skal dra i gang helga fredag ettermiddag. Det har jeg store forventninger til, sier Bjørn Tore Grøtte, kanalsjef i NRK P1. Her sammen med Aksel Faanes Persson. Foto: Morte Antonsen Publisert: 08. 06. 2018 15:16 Sist oppdatert: 08. 2018 15:20 NRK P1 har daglig 1, 2 millioner lyttere. Streiken i NRK er historie, markedet har justert seg og nå skal P1 rigges og rustes opp for helg.

Bjørn alex

Bjørn hansen

Bjørn Tore Grøtte Født 1978 [1] [2] Beskjeftigelse Forfatter, journalist Nasjonalitet Norge Bjørn Tore Grøtte (født 1978) er en norsk journalist, forfatter, programleder og redaktør. Han vokste opp på Lundamo i Melhus kommune, men ble senere bosatt på Rosenborg i Trondheim. Han jobber per 2020 som kanalsjef for Norges største radiokanal, NRK P1 Grøtte begynte i NRK i 2002, da som DJ på NRK NRK P3, hvor han ledet formiddagsprogrammet Folkets Hus. Senere ble han prosjektleder for Are og Odin og kanalens festivalsatsninger. Siden 2005 har han innehatt ulike lederjobber i NRK. Han var formatsjef, radiosjef og redaktør i NRK P3 fram til 2018, da ble han kanalsjef i NRK P1. Før han begynte i NRK var Grøtte journalist i Adresseavisen og i Radio 1. Han har også vært frilansjournalist og er publisert i Klassekampen, Dagsavisen, og i en rekke lokale aviser, blant annet Hitra-Frøya og Trønderbladet. I 2013 debuterte Grøtte som forfatter på Snøfugl forlag med barneboken Hitrakongen. [3] Referanser [ rediger | rediger kilde]

Billige bjørn

bjørn

Bjørn ransve

Det finnes fortsatt poster det er godt å høre på i P1, som de fjasfrie søndagssendingene «Tro, håp og Lillesæter» eller «Mellom himmel og jord». Det er hverdagene som skuffer og irriterer mest. LES OGSÅ: NRK P1 legger ned radioprogram etter 38 år Jeg tror mye av problemet til NRK radio er de store sendeflatene de har pålagt seg selv å fylle. Det skal ressurser til å tilby eksempelvis seks timers daglige distriktssendinger med kvalitet. Jeg vet at mange dyktige journalister i NRK gremmes over at de ikke får rom til å jobbe frem god journalistikk. Jeg er ikke ute etter å «ta» journalistene. De gjør nok så godt de kan under de betingelsene de jobber. Ansvaret for dette ligger hos en ledelse som tror de videreutvikler kanalen uten å gi medarbeiderne mulighet til å fylle flatene med kvalitetsjournalistikk. Det er en opplevelse jeg deler med svært mange, noe som understrekes av all den støtten jeg har fått etter innlegget i lørdagsavisa. Følg Adresseavisen Debatt på Facebook og Adresseavisen på Facebook, Instagram og Twitter

Grizzly bjørn

Baby bjørn

Endringene er i første omgang tenkt som midlertidige og med en varighet til neste sommer. Grøtte har vært i ungdomskanalen P3 i over 15 år - før han nå blir å lede Norges største radiokanal: – Vi lanserte programmet Voksenpoeng på P3 i forrige uke. Jeg casher muligens inn noen sånne nå, ler han. De midlertidige endringene medfører også at kanalsjef Jon Branæs i P1 blir fungerende radiosjef i NRK og radiosjef Marius Lillelien blir mediedirektør.

Sangen

  • Billige bjørn
  • Bjørknes høyskole psykologi
  • Åpningstider
  • Store endringer for Nitimen, Ukeslutt, Norgesglasset og Rune Nilson - adressa.no
  • Stavanger oslo fly
  • Baby bjørn
  • Marihuana i norge
  • Bjørn

NRK varsler flere organisatoriske endringer i sine radioavdelinger. Dette kommer som en følge av opprettelsen av en ny teknologidivisjon i kringkastingen. Endringene medfører at kanalsjefjobben i P1 flyttes fra Marienlyst til Tyholt og blir besatt av nåværende radiosjef Bjørn Tore Grøtte i P3, som har vært i kanalen i over 15 år. – Dette er en stor ære! Det er innmari gøy og veldig spennende. Jeg gleder meg til å være med på å utvikle den «store» kanalen videre - sammen med flinke folk over hele landet, sier Grøtte til Medier24 og fortsetter: – NRK P1 er en enorm radiokanal med et stort potensial, en kanal som garantert skal ha en sentral plass i radiolandskapet også i framtida. Endringene medfører også forandringer nedover i systemet: Nåværende redaksjonssjef Ingjerd Østrem Omland i flaggskipet «Her og nå» P1 tar over jobben til Grøtte og blir nå radiosjef i P3. Som er artist er Omland tidligere listet på P3 - i en radiokanal hun nå skal lede fremover. Hun overtar jobben når hennes erstatter er på plass, opplyser NRK til Medier24.

Saturday, 17 December 2022

Sitemap | Ivar Aasen Bøker, 2024