John Andre Hanøy – John J Andre Dds

Man skulle tro det ble mer skrukkete av denne måten, men det fungerer med motsatt effekt. I tillegg får du plass til mye mer, tipser han. Pakketipset får han til å tenke på da han dro til India på jobbreise for noen år tilbake. – Vi var midt ute på havet i båt, og brått kom det en tropisk storm. Det var utrolig flott å se at havet gikk fra å ligge vindstille til å bli opprørt hav på få sekunder – fascinerende! Om man er redd for regn bør man pakke med en regnfrakk, men det er som en perfekt varm dusj, avslutter Hanøy. John André Hanøy Kreatør, Aktuell med: Smykkekolleksjon (ringer) i samarbeid med Tom Wood Feriedestinasjon: Istanbul og India

John andre

john andre risvik

Sammen med de flinke folka fra Tid for hage, ble plantekassene montert og plassert i et kubistisk mønster midt i portrommet. Denne gangen brukte vi ikke skjøte-stykker for å skape sammenhengende konstruksjoner, men bygde i stedet enkeltstående karmer i ulike formater som ble satt inntil hverandre. Det gav en spennende, asymmetrisk ramme for flere ulike planter og trær. Ledige rom mellom kassene ble blant annet brukt til stilige sitteløsninger. Så kom turen til garasjetaket. Her ville også John Andre utnytte mulighetene. Løsningen ble en sammenhengende vinkel på seks ganger fire meter i ulike høyder. Også denne i rust. Det gave en praktfull "krone på verket", hvor vaiende strå, nydelige blomster og små busker skapte variasjon i former og farger. Plantekassen på garasjetaket ble montert på et underlag av takpapp, så det var ikke behov for bunner fra BEDD. I stedet la vi knotteplast nederst i kassen, slik at takpappen ikke var i direkte kontakt med jord, og slik at dreneringen ville bli god.

Enda et vellykket event hos Milla Boutique! På onsdag hadde vi en liten lansering for de utrolig coole kunstverkene til vår kompis John André Hanøy! Høy stemning, mørkt interiør, cool crowd, funk, bobler, whiskey & fingerfood! Tusen takk til alle som kom- you made our night! Takk til Gourmetkokkene for fab mat, Mildh Press for whiskey, VinAroma med «Valdo prosecco» og Stylemag med «Style Interiør» magasiner:) Vil du sjekke ut John André´s små art pieces- stikk innom sjappa i de nærmeset uken- de står fortsatt på utstilling, men selges etterhvert! Så her er det først til mølla, Millavenner!! Du kan også shoppe noen av produktene i vår nettbutikk HER! Ha en fortsatt fantastisk februar! Love C. Skulls- handmade by John André Hanøy. Bubbles & art:) Tone Damli Aaberge. Christian Murstad & John André. Storm Pedersen, Tone Damli Aaberge, Markus Foss & Marianne Jemtegård. Siri Tollerød & Tone Damli Aaberge. Whiskey fra Mildh Press! John André & Linda Wickmann. Mim & Marte! Whiskey- konfekt fra Gormetkokkene.

Rolleinformasjon Alle roller Alle direkte relasjoner Nettverkssøk Roller i næringslivet - Viser 2 av totalt 2 Ledelse/administrasjon Rolle Bedrift Ansatte Sum driftsinntekter Lønnsomhet Innehaver John A Hanøy - Styreverv Styremedlem Luck Oslo AS 8 8 031' NOK (2018) -15, 9% Ikke tilfredsst. Ansatte: Sum driftsinntekter: Største aksjepost - Viser 1 av totalt 1 Kilde: Skatteetatens aksjonærregister 2017 Direkte relasjoner - Viser 4 av 4 totalt

Vinneren vil i tillegg ha mulighet til å se sitt soverom i andre kampanjer fra Høie. Svarfrist for å delta i konkurransen er 15. august. Registrer deg under for å delta! JURYEN BESTÅR AV Katerina Dima @onlydecolove • Signe Schineller @signeschineller John André Hanøy @luckoslo • Caroline Berge, Aller Concept Store • Trine Varøystrand, Designer i Høie KATERINA DIMA Katerina Dima er arkitekt, fotograf og kreativ stylist fra Oslo, og driver en av Norges største interiørblogger. Hun er kjent for sine fremragende fotografier som gir liv til hennes visuelle historier på hennes blogg, Only Deco Love. Hun inspirerer sine lesere med de daglige livshistorier, interiør design, reiseliv, ideer og produkter som hun elsker. Med sitt unike syn og vitenskap skriver hun om trender og nyheter i designverdenen fra etablerte merker til lovende designere. På Instagram @onlydecolove deler hun daglig historier fra sitt hjerte så vel som på hennes blogg Only Deco Love. SIGNE SCHINELLER Er det noen som har funnet sin hvilepuls, så er det Signe Schineller.

  • Lokomotivet thomas og vennene hans martin
  • Gjenskap arbeidsgleden! | Tidsskrift for Den norske legeforening
  • John andre hanøy
  • Høie
  • Hvor høy er galdhøpiggen 2
  • Nyheter | Humor mot mobbing
  1. Norsk komponist kryssord
  2. Land og hovedsteder i europa
  3. Oslo kino gimle video
  4. Robin vedvik helmersen blogg images
  5. Frogner kirke sørum
  6. Maria mena høyde
  7. Gudinne norrøn mytologi
  8. Bjørn otto bragstad trondheim kommune
  9. Hva er stereotypier
  10. Stopper hjertet når man nyse.mkt
  11. Bilder av haier
  12. Elkjøp ps4 spill case
Sunday, 18 December 2022

Sitemap | Ivar Aasen Bøker, 2024