Ting Til Hjemmet – Interiørtips Og Inspirasjon Til Hjemmet

Det er selvsagt lov å skryte:) Ser du et innlegg du mener ikke passer, bruk rapportknappen og en av administratorene vil se på det så fort som mulig. Håper alle vil kose seg her. Vårt motto er: Det ligger kjærlighet og omsorg i hver eneste maske. Vil du bli abonnent på Hjemmet? Ta kontakt med kundeservice på eller gå inn på Vi gjør oppmerksom på at Egmont Publishing AS er deleier i Garnius.

Interiørtips og inspirasjon til hjemmet

Den høsten ble Laksevåg i Bergen bombet, og det var mange barn som ble evakuert til Østlandet. Til oss kom en pike som het Kitty, hun var ett år eldre enn meg og begynte i min klasse. Stakkars, hun hadde det ikke så lett her, broren hennes omkom i en sprengningsulykke, han var også her i byen. Hjemme hos oss var det mange husundersøkelser, far ble tatt med til Berg fangeleir, og vi hadde vakt av tyskere eller nazister i flere dager, mor fikk ikke gå ut. Men det gikk bra, far kom hjem og tyskerne flyttet ut. Siri ble også født på den tiden, i desember 1944, hun var veldig syk og måtte døpes på sykehuset. Det var helt vanlig da at alle ble døpt. Så kom freden i mai 1945, Kitty reiste hjem og vi hørte aldri mer fra henne. » (Rita er mammas kusine, datter til tante Kaisa og onkel Arne. Siri er mammas lillesøster, 10 år yngre)

Interiørtips og inspirasjon til hjemmet is on Facebook. To connect with Interiørtips og inspirasjon til hjemmet, log into Facebook. Log In or Join

Butikk

  • Beste bilforsikring 2017
  • Ting til hjemmet park
  • Ting til hjemmet lyrics
  • Ting til hjemmet now
ting til hjemmet time ting til hjemmet butikk
  1. Hvor mye kyllingfilet pr person
  2. Ine jansen helt perfekt id
  3. Hvite flekker i ansiktet a friend
  4. Male rekkverk ute
  5. Norge flerkulturelt samfunn
  6. Oslo hotell sentrum
  7. Espen lind kjæreste
  8. Hafslo barne og ungdomsskule
  9. Homeland sesong 2.0
  10. Hvordan lagre bilder på snapchat android
  11. Bakteriell infeksjon i kroppen 20
  12. Chirag patel kjæreste
  13. Kuldefølelse i being pure
  14. Støvallergi symptomer
  15. Bihulebetennelse
  16. Utvandringen fra egypt news
  17. Skuespillere i norge program
Sunday, 18 December 2022

Sitemap | Ivar Aasen Bøker, 2024