Dikt Til Min Sønn: En Mors Siste Farvel Med Sin 3 År Gamle Sønn – Hans Siste 4 Ord Er Hjerteskjærende! – Onlinenytt

I dag lar vi Carl Ivar, Statoil, fallskjermer, regjering og andre seile sin egen sjø. Det er viktigere ting som gjelder. Min eldste sønn skal konfirmeres i dag og en stolt far vil gjerne gi ham noen ord med i overgangen fra ungdom til det voksne liv. "Kjære Sindre Dette er en stor dag for oss alle. Konfirmasjonen markerer et skille i livet ditt, selv om det kanskje ikke er noe du legger merke til umiddelbart. At du valgte en borgerlig markering står det respekt av. Det er bedre å ta et standpunkt basert på egne vurderinger enn å velge den brede og tradisjonelle veien som mange gjør, uten å mene noe med det. Jeg skal ikke bruke så mye tid på det som har vært, men heller konsentrere meg litt om det som skal komme, men et lite tilbakeblikk er naturlig på en dag som denne. Tida har gått fryktelig fort. Jeg synes ikke det er så veldig lenge siden du kom til verden med et vræl på fødeavdelingen. Den første delen av livet ditt var det mye skrik og lite søvn. Det har du heldigvis snudd opp ned på.

  1. Video
  2. Dikt min sønn

Video

Du skal velge utdanning, yrke og etter hvert en livsledsager. Dette er bare innledningen på å finne frem til sitt egentlige jeg. Nå når jeg er i ferd med å bli for gravalvorlig er det på tide å minne deg om at dette ikke betyr slutt på lek og moro. Ungdomstiden har sin egen verdi. Det er nå moroa starter. Vi kan grue oss litt. Du kan glede deg. Arne Paasche Aasen har noen ord om dette i diktet "Din ungdom" Din ungdom er gitt deg til odel og eie.. Du skal ikke høkre den bort Men være den tro, så den aker du pløyer kan gro når din gjerning er gjort. Den er ikke evig. Du kan ikke vente bestandig å eie dens ild. Men kjemper du for den, og er du den verdig så blir den, så lenge du vil Du kan ikke spare på ungdommens krefter og ha dem til senere år. Men bruker du dem, skal du kjenne de vokser, evindelig, vår etter vår Når du nå skal inn i en ny fase i livet ditt, så vil du trenge en ny base for det livet du vil leve. Basen er deg selv og dine nærmeste. Du vil møte mennesker i livet som har behov for din støtte og omtanke og kjærlighet.

Jeg vil opprette min pakt med ham, en evig pakt for hans etterkommere. Se, jeg vil velsigne ham og gjøre ham fruktbar og svært, svært tallrik. Tolv høvdinger skal han bli far til, og jeg vil gjøre ham til et stort folkeslag. Men min pakt vil jeg opprette med Isak, som Sara skal føde deg neste år på denne tiden. » Legg merke til at GUD(Jesus) sier, "din kone Sarah" og at sønnens navn er Isak og at pakten er evigvarende som betyr at pakten er uten en slutt og gjelder for alltid. Med andre ord GUD(Jesus) gikk ikke inn en pakt med slavekvinnen Hagar som var mor til Ismael og Abrahams utenomekteskapelige sønn. Så viss muslimer tror at deres ideologi sier at pakten som GUD(Jesus) opprettet har tatt slutt, så betyr det at muslimer kaller GUD(Jesus) en løgner. GUD(Jesus) sa at hans pakt vil vare for evig, som betyr at den aldri vil ta slutt men vare for alltid. Så når dere muslimer følger Muhammad så adlyder dere en person som ber dere kalle GUD(Jesus) en løgner. Så hvorfor følger dere muslimer en person som ber dere kalle GUD(Jesus) en løgner?

Men var det her egentlig så smart, to menn i uniform syns det var rart. At han ikke fant et bedre sted, det var jo toalett «like ved» og det fikk han snart smertelig erfart. En angrende synder ber nå på sine knær; «Nei det var vel ikke så lurt det her. Kan ikke du snille onkel blå, la en stakkars bondesønn få gå, så lover jeg og ikke gi dere mer besvær.. » Sjåføren svarer «ja» men passasjeren svarer «nei», på spørsmålet om å være litt grei. «Du observerte oss jo før du slo lens, hvor dum kan man bli si meg har du demens? Det holder ikke å si unnskyld til meg! » Den stakkars bondesønn blir nå litt antrert; «Selvfølgelig har jeg dere ikke observert. Da ville jeg jo ikke ha stilt meg opp, for å late vannet med min lille snopp, før lenge etter at dere hadde passert! » Nå nærmer historien seg ubønnhørlig sin slutt, og politimannen som mente loven var brutt. Han sendte ut et forelegg, til en postkasse full av skjegg, og i Sande sitter en svært skuffet gutt... Publisert: 15. 11. 14 kl. 17:30 Oppdatert: 15.

Og de samme muslimene tror på motsetningen om at Jødene er så mye sterkere enn GUD(Jesus) at de kan forandre den evige pakten uten at deres falske og maktesløse "Avgud" Allah kan avsløre dem eller er istand til å passe på sine skrifter. Og dessuten mener muslimer at Jødene er så dumme at dei vil forandre Bibel versene så de kan stjele GUD(Jesus) pakt for egen vinning fra Islam og arbaberne, men at de glemte å endre teksten "Den eneste sønn". Så for at du skal tro på denne islamske forfalskningen, så må du tro alle disse bakvendte og idiotiske løgnene. Så for at du skal være muslim å må du tro alle disse bakvendte og idiotiske løgnene. Om det ikke var og er tragisk, så ville det uansett være latterligt at de er villig til å tro på slik søppel. Men det finnes faktisk en god grunn til at GUD(Jesus) kalte Isak, den eneste sønnen til Abraham, fordi Sara var i GUD(Jesus) øyne, den eneste ekte kona til Abraham som han var gift med og som han hadde inngått en pakt med. Muslimer bør huske på at dette var GUD(Jesus) som talte via profeten Moses som Koranen også anser som profet, og at dette ble skrevet i Det gamle testamentet(Toraen) som Koranen sier er ordet til avguden "Allah".

GUD(Jesus) pakt med Israel og islams forfalskning av denne Når man går bakover i tid til hvordan verden ble skapt og Jødedommen fikk sin begynnelse, så vil man gå tilbake til Bibelens Første Bok ved navn Første Mosebok, hvor vår skaper og GUD(Jesus) gjorde sin evige avtale eller pakt med Abraham, hans ektegifte kone Sara, hans ektefødte sønn Isak og videre via Jødiske avkom som Isaks sønn Jakob osv. Første Mosebok 17:19; " Da sa Gud: «Sannelig, din kone Sara skal føde deg en sønn, og du skal gi ham navnet Isak. Jeg vil opprette min pakt med ham, en evig pakt for hans etterkommere. " Vi husker også hvordan GUD(Jesus) testa at Abraham holdt sitt løfte til pakten i Første Mosebok 22:2 ved å visa at Abraham var villig til å ofre sin ektefødte Isak til GUD(Jesus) Mosebok 22:2; " Da sa han: «Ta din sønn, den eneste, Isak, han du elsker, og dra til landet Moria! Der skal du ofre ham som brennoffer på et av fjellene. Jeg skal fortelle deg hvilket. » Den klassiske løgnen til islam er at muslimer vil si at det var Abraham som skulle ofre sin utenomekteskapelig sønn Ishmael som brennoffer på fjellene, og ikke Isak slik som det står i Bibelen's Første Mosebok 22:2, og når man viser fakta til muslimene i Første Mosebok 22:2, så blir Jødene beskyldt for å være onde og ha forfalsket Bibelen, og for å ha forandret navnet Ishmael til Isak i det Gamle testamentet(Torahen) i Bibelen.

Dikt min sønn

dikt om min sønn dikt til min sønn age

Men som vi har sett, dette er ingen pakt mellom GUD(Jesus) og den utenomektskapelige sønnen Ismael. Pakten mellom GUD(Jesus) og Abraham inngåes kunn med hans ekteskapelige sønnen Isak og videre Jødisk avkom via Isaks sønn Jakob som kom senere. Deretter vil muslimene forsøke bortforklare Første Mosebok 22:2, som viser at GUD(Jesus) ville teste at Abraham holdt sitt løfte til pakten med sin eneste ektefødte sønn Isak, ved å peke på at den engelske versjonen av verset sier at Abraham skal ta sin "eneste sønn". Noe som muslimene bruker til å dikte opp at "eneste sønn" betyr at pakten må må ha skjedd på et tidspunkt da Ismael var eneste fødte sønn og før Isak ble født. Men dette ser selvsagt ønsketekning og forvrengelse av den orginale Bibelske historien som muslimer også ønsker at andre skal tro. Og beskyldingene er selvsagt at det var de onde Jødene som forfalsket Bibelen i sin motsigelse om at Islams avgud "Allah" er så svak og maktesløs at han ikke engang klarer å ta vare på sine skrifter, viss de hadde vært et snev av sannhet i islam falsk referanser til Bibelen, hvor siste bok, Johannes Åpenabring ble nedskrevet 600 år før Islam ble grunnlagt av en pedofil og selvoppnevnt krigs profet.

  1. Dikt til min voksne sønn
  2. Dikt til min sønn 3
  3. Menn må si nei til omskjæring – Ytring
  4. Dikt til min sønn 2
  5. Omskjæring av guttebarn i oslo
  6. Skagen Trafikkskole
  7. Pelle og proffen filmer series
  8. Hotell norge i bergen
  9. Nrk p3 hva ble spilt når 2016
  10. Hvorfor trene kondisjon
  11. Dikt til min sønn song
dikt til min døde sønn
Sunday, 18 December 2022

Sitemap | Ivar Aasen Bøker, 2024