Brann Og Redning Oslo - Oslo Brann- Og Redningsetat Oslo

Sola skinner og det kan bli veldig, veldig varmt – også inne ☀️ 🔥 For noen uker tilbake fikk vi tilsendt bilder fra en av våre følgere. Hun kom hjem til en skikkelig ubehagelig overraskelse: Kjøkkenet var fylt av røyk. Solstråler hadde truffet et speil som reflekterte solstrålene videre på kjøkkenbenken. Brennmerket viser tydelig hva som har skjedd. Heldigvis kom hun hjem i tide og fikk fjernet speilet fra solsteiken. En liten påminnelse fra oss, om at selv små ting kan gjøre... stor skade. Tenk over hvor du plasserer speil eller andre gjenstander som reflekterer sollys – det kan gå fryktelig galt 🥵 Ønsker dere en trygg og god dag i sola – både ute og inne 😎 Takk til dere som sender inn bilder og deler erfaringer. See More

Today

brann og redning osso bucco

Eldre, personer med psykiske- og fysiske funksjonshemminger og personer med rusproblemer er blant disse. Sikkerhetssjekken er et viktig samarbeid mellom hjemmetjenesten i bydelene og Brann- og redningsetaten for å bedre brannsikkerheten hos brukerne av disse tjenestene. Alle som mottar hjemmetjenester skal få sikkerhetssjekk én gang i året. Se videogjennomgang av sjekklista punkt for punkt på YouTube. Veileder: Samarbeid mellom kommunale tjenesteytere om brannsikkerhet for risikoutsatte grupper (PDF 0, 8MB) Brannsikkerhet i næringsbygg, borettslag og sameier Alle som driver virksomhet i et næringsbygg, bygård og lignende, skal sette seg inn i hvilke krav som stilles til brannsikkerhet. Borettslag og sameier regnes som virksomhet. Alle virksomheter har plikt til å jobbe systematisk med brannsikring. Les mer om hvilke krav som stilles til en brannsikker virksomhet Veiledning til forskrift om brannforebygging Veileder for god drift av skjenkesteder Brannsjekk for deg som jobber i utelivsbransjen Veileder for parkering av elbiler i parkeringsanlegg Håndbok for byggeiere - brannsikkerhet i norske bygg Spesielle krav for et særskilt brannobjekt Et særskilt brannobjekt er byggverk, områder, tunneler, virksomheter med mer, hvor brann kan føre til tap av mange liv.

VELKOMMEN TIL Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden Du har allerede et gyldig abonnement. For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden Kjøpet ble avbrutt Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?

Oslo brann og redning facebook

– Vi vet at mange branner har elektrisk årsak. Nå er det kaldt og da bruker man mer strøm enn vanlig. Det gir ekstra muligheter for brann. Brannsjef Jon Myroldhaug (høyre) oppfordrer befolkningen til å være oppmerksom på egen bruk av elektriske varmeapparater i kulda. Foto: Gunnar Bratthammer / NRK Ingen mistanke om ildspåsettelse Han forteller at de ennå ikke vet noe sikkert om hva som har forårsaket brannene, men at politiet etterforsker dette videre. – Det ser ut til å være forskjellige årsaker, men det er ingen indikasjoner på ildspåsetting, sier brannsjefen. Brannene etterforskes nå av politiet. – Vi har foreløpig ikke konkludert med hva som kan være årsaken til noen av brannene. Alle sammen er fremdeles under etterforskning, sier politioverbetjent Martin Sestøl. Ifølge Sestøl ser de ingen sammenheng mellom brannene. – Vi har foreløpig heller ingen mistenkte. En eldre sveitservilla i Guldbergs vei på Skøyen i Oslo ble mandag kveld totalskadd i en brann. Huset var ubebodd. Brannvesenet rykket ut med 10 brannbiler og måtte jobbe på stedet i timevis.

oslo kebab og pizzahus

Brannsikkerhet i egen bolig ​Les mer om brannsikkerhet i boligen din på nettsiden Sikker hverdag (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap). Brannsikkerhet i leiebolig Er du usikker på om boligen du skal leie er godkjent og trygg å bo i? Ta med deg vår 9 sjekkpunkter til trygg og sikker leiebolig så unngår du å havne i et ulovlig boforhold. Bekymringsmeldinger Når brannvesenet snakker om bekymringsfulle forhold, så mener vi forhold som potensielt kan føre til brann. er en nasjonal nettside der du kan melde fra til brannvesenet om bekymringsfulle forhold. Brannsikring av eldre murgårder 3. 500 gamle bygårder i Oslo kan ha for dårlig brannsikkerhet. Her kan du sjekke om bygården du bor i er i faresonen, og få tips til hva du kan gjøre for å bedre brannsikkerheten. Brannsikring av skorstein og ildsted Unngå pipebrann - fyr riktig. Se video av hvordan du fyrer riktig. Borettslag og sameier Borettslag og sameier regnes som virksomhet. Se hvilke krav som gjelder under "Næring". Brannsikkerhet for utsatte grupper Noen deler av befolkningen har større risiko for å forårsake en brann og omkomme i brann.

Twitter

Veileder for god drift av skjenkesteder (PDF 8, 4 MB) Veileder for parkering av elbiler i parkeringsanlegg (PDF 0, 1MB) Tilrettelegging for rednings- og slokkemannskaper (PDF, 1, 6 MB) Avklaringsskjema for tilrettelegging for rednings- og slokkemannskaper (PDF 0, 1MB) Brannsjekk for deg som jobber i utelivsbransjen (PDF 1, 7MB) Byggteknisk forskrift med veiledning (Direktoratet for byggkvalitet) "Veiledning om oppgradering av dører" og "Brannteknisk notat om oppgradering av bygårder" er besluttet å utgå og gjelder ikke lenger. Finner du ikke veilederen du lette etter, kontakt oss på

Foto: Oslo brann og redning Ber om tips Rune Skjold, seksjonsleder for økonomi og spesialetterforskning i Oslo-politiet, sier de allerede har fått mange tips fra publikum, men at de gjerne ønsker fler. – Videre nå kommer vi til å fortsette å snakke med folk. Vi kommer også til å ta kontakt med eierne av byggene for å høre hva de tror kan være brannårsak. Hvis det er noen som sitter på informasjon, så ber vi de ta kontakt med oss. Videre sier han at det er utfordrende å etterforske store branner av den typen vi har sett det siste døgnet. – Det er krevende å etterforske branntomter. Ofte er det store skader og bevisene er brent ned. Vi jobber nå med å gjennomføre tekniske undersøkelser der det lar seg gjøre, sier Skjold. – Vi er i en innledende fase av etterforskningen. Vi har derfor ikke konkludert med noe ennå, sier Rune Skjold til NRK. Foto: Lokman Ghorbani / NRK Trengte alt tilgjengelig mannskap og litt til De mange brannene har krevd mye av brannvesenet i hovedstaden. – Nå har alle ressurser vært ute, og vi har også fått hjelp fra nabokommunene i Asker og Bærum.

Dette gjelder også steder hvor brann kan føre til store skader på helse, miljø eller materielle verdier. Særskilte brannobjekt har spesielle krav til organisatoriske tiltak. Vi fører faste tilsyn med disse objektene. Kommunen plikter å ha oversikt over alle særskilte brannobjekter. Se Brann- og eksplosjonsvernloven § 13 Hvordan tilrettelegge for brannmannskaper? For å sikre at redningsmannskapene våre kommer til hvis ulykken er ute, har vi laget en veileder. Denne er spesielt beregnet på involverte parter i bygg- og plansaker, for eksempel arkitekter, brannrådgivere, entreprenører, konsulenter og andre som driver bygg- og anleggsarbeid. Tilrettelegging for rednings- og slokkemannskaper (PDF, 0, 7 MB) Veileder for parkering av elbiler i parkeringsanlegg (lukkede rom) (PDF 0, 1 MB) Se også: Byggteknisk forskrift med veiledning (Direktoratet for byggkvalitet) Veiledere om brannsikkerhet Veileder for brannsikkerhet i egen bolig, næringsbygg, borettslag og tilrettelegging for brannmannskap.

Oslo brann- og redningsetat oslo

– Vi har cirka én brann i døgnet ellers i året, sier brannsjef Myroldhaug i Oslo brann- og redningsetat. I ettermiddag redegjorde han for det siste døgnet like ved bygården i Urtegata på Tøyen, der det brant i formiddag. Det siste døgnet har det vært fem alvorlige branner i Oslo: En eldre kvinne døde i dag av røykskader hun fikk under en brann i en leilighet på Haugerud mandag kveld. En verneverdig villa på Skøyen brant til grunnen mandag kveld. Ingen personer ble skadet. Bygget skal ha vært ubebodd. Et tidligere bilverksted ved Carl Berners plass brant til grunnen tirsdag morgen. Ingen ble skadet i brannen. Bygget har blitt okkupert ulovlig flere ganger, ifølge eieren. Det brant kraftig i 1. etasje i en bygård i Urtegata på Tøyen i formiddag. Brannvesenet rykket ut med elleve brannbiler. Beboerne ble evakuert og ingen ble skadet. En kvinne i 50-årene ble sendt til sykehus med brannskader i ansiktet etter en brann i en leilighet på Frogner i ettermiddag. Brannsjefen mener det kalde været det siste døgnet kan føre til økt brannfare.

Myroldhaug oppfordrer alle til å sørge for sin egen brannsikkerhet ved å sikre at røykvarslere, slukkeutstyr og rømningsveier er i orden. Det brøt ut brann i en såkalt 1890-bygård i Urtegata på Tøyen tirsdag formiddag. Brannvesenet var raskt fremme. Foto: Christopher Isachsen Sandøy / NRK

  • Brann og redning oslo twitter
  • Oslo kommune brann og redning
  • Benedict cumberbatch filmer og tv-programmer
  • Brann og redning oslo accords
  • Oslo brann og redning ledig stilling
  • Brann og redning oslo germany
Sunday, 18 December 2022

Sitemap | Ivar Aasen Bøker, 2024