Diana, Prinsessen Av Wales / Diana Princess Av Wales Death

Foto: TROND SOLBERG/VG Artisten har selv begynt å lage kleskolleksjoner for den britiske kjeden River Island, i en urban stil med «sporty» innslag. Og det var Rihannas mor som fikk henne interessert i mote. - Jeg pleide å studere mamma når hun kledde seg opp, da hun var omtrent like gammel som jeg er nå. Og hun var så stilig, sier Rihanna til Glamour. Men det tok litt tid før hun kom i kontakt med sin feminine moteside. - Jeg husker at jeg ikke ante hvordan jeg skulle gjøre det, for jeg var så innmari guttejente, røper Rihanna. Publisert: 02. 10. 13 kl. 15:28 Kommersielt samarbeid: Rabattkoder Euroflorist rabattkode Stormberg rabattkoder rabattkode Ellos tilbudskode Eurodel rabattkode

Diana, prinsessen av waves.com

Hun var etter kommer av Charles I, Charles II og Jacob II. Bryllupskjolen til Diana var elfenben farget britisk vevet silke og dekorert med 10. 000 perler, den var fantastisk flott og hele verden beundret denne. Hun var selv med på å designe kjolen, og den hadde 8 meter langt slør. Bryllupet ble sett av 750 millioner mennesker verden over, og den gangen var det seer rekord man ikke hadde sett maken til. Diana var også en forkjemper for HIV og Aids smittede mennesker. Hun hadde fokus på at det ikke var farlig å kjenne noen med disse sykdommene, ei heller å gi dem en klem eller å ta dem i hånda. Hun kjempet også for rettighetene til de som var smittet. Fremfor alt var Diana en god og kjærlig mor, og brukte all den tid hun kunne på guttene. Diana valgte selv navnene på prins William og prins Harry. Og hun ville ikke ha innblanding fra de andre i familien når det gjaldt guttene. Hun bestemte selv hvem som skulle være barnepike for dem i tillegg til hvilke skoler de skulle gå på. I dag 20 år etter hennes død, snakker fortsatt guttene mye om sin mor og hvordan hun har hatt innvirkning på dem gjennom livet.

Diana prinsessen av wales wikipedia

I sin nye bok, «Hair by Sam McKnight», forteller McKnight at han ikke fikk vite hvem sitt hår han skulle frisere i forkant: «Vi gjettet på at det kunne være Margaret Thatcher, men det var Diana som kom gående inn», skriver han ifølge People, som har fått tilgang på boka. Se alle prinsesse Dianas frisyrer i videoen øverst i saken! Den anerkjente hårstylisten forteller videre at han stylet Dianas hår slik at det skulle se kort ut under tiaraen hun var iført til Vogue-fotoshooten. KJENT BILDE: Etter å ha blitt stylet til denne Vogue-shooten, fikk Diana øynene opp for kort hår. Foto: Ray Tang / Anadolu Agency / NTB Scanpix Vis mer Og dét falt i smak hos prinsessa. «Da hun var på vei ut, spurte Diana meg hva jeg ville gjøre hvis jeg fikk frie tøyler med håret hennes». «Jeg foreslo å klippe det kort, og til min overraskelse sa hun seg enig med meg. Og så gjorde vi det med det samme, der og da», skriver McKnight i boka. - Hun gjorde sveisen feminin I en kommentarartikkel hos Daily Mail forteller McKnight om det massive oppstyret som fulgte etter at han svingte saksa over prinsesse Dianas lokker.

Diana prinsessa av wales barn

«Jeg hadde ingen idé om hva som var i ferd med å komme. Sveisen ble slått opp på forsida av avisene og journalister slo leir utenfor huset til foreldrene mine - de ble nødt til å flytte ut i to uker» minnes han. Frisøren forteller videre at frisyren han ga Diana i 1990 ble svært ettertraktet blant andre kvinner. BERØMT: Sam McKnight sammen med Kate Moss på hans utstilling «Hair» i London nylig. Foto: Richard Young /REX/ Shutterstock / NTB Scanpix En del av grunnen tror McKnight er at den var et friskt pust inn i 1980-tallets permanent og puddelhår. «Man så den overalt - på High Street, på nyhetsopplesere - den var en motvekt til svært 80-tallshår. En del av en mer sporty, mer androgyn look, men fordi det var snakk om prinsesse Diana var den fortsatt utrolig feminin», skriver han i Daily Mail. Viste prins William hårgelé Ifølge Sam McKnight selv, som også har jobbet med store navn som Kate Moss, Cate Blanchett og Taylor Swift, fikk han og prinsesse Diana en svært god tone. I sin nye bok forteller han at han noen ganger friserte prinsessa to ganger om dagen.

Diana, prinsessen av walks around

  1. Vinner paradise hotel 2019 forum
  2. Sentralstøvsuger – Wiktionary
  3. Diana prinsessen av wales død
  4. Lufttrykk: Derfor bør du ha 10 prosent mer luft i vinterdekkene dine - DinSide
  5. Sju grunner til at verden elsket Diana – NRK Urix – Utenriksnyheter og -dokumentarer
  6. Diana, prinsessen av wales
  7. Hva er sunn mat for små barn?
  8. Hvordan få barn til å sove hele natten full
  9. Bygge utetrapp i trésor
  10. Kjøpe og selge aksjer
Saturday, 17 December 2022

Sitemap | Ivar Aasen Bøker, 2024