Bodø-Moskenes

Både Eirik og Jan Sølve fikk litt sånn "Sandefjordsfølelse" når vi vandret rundt der. Det var en litt halvt sovende by, med kjedelige Bodø Akkurat like kjedelig som Sandefjord... butikker og ett kjøpesenter. Litt sånn som Sandefjord med andre ord. Etter å ha kjøpt litt mat, satt vi oss ned på en kaffebar og tok oss en kaffe og litt mat før vi kjørte tilbake til fergekaien. Klokken var nå blitt 13, og det var kommet langt flere biler i køen. Faktisk så mange at vi ble litt bekymret for at vi kanskje ikke kom med i første ferge over, og måtte vente på neste. Ventetiden ble brukt til å høre litt på radio, ta litt bilder, lese litt, og skrive litt i denne bloggen. Etterhvert begynte de å ta ombord bilder, og spenningen kunne utløses: Ville vi komme med! Jadda! Faktisk med overraskende stor margin (disse båtene tar mye flere biler enn man skulle tro... ). Turen over tok ca. 4 timer. Planen vår var egentlig å spise litt mat, ta litt bilder, slappe av litt, ta flere bilder osv. Men fergen var så full at vi ikke fikk plass ved et bord.

  1. Bodø moskenes billett
  2. Bodø moskenes ferry
  3. Ferry
  4. Ferge bodø moskenes
  5. Bodø moskenes ferge
  6. Bodø moskenes tid

Bodø moskenes billett

Ofte har de et eller annet de lurer på (i dag var det for ekempel en som kom bort og lurte på hvordan polariseringsfilteret han hadde kjøpt skulle brukes), eller de gir oss komplimenter for stort og Mer skyer Fortsatt lavt skydekke... fint utstyr (! ). Veldig hyggelig, men kanskje litt uvant 😊 Og dermed var nok en dag av ferien unnagjort. Planene for i morgen er foreløpig noe uklare, men den som venter får se! Tot: 0. 405s; Tpl: 0. 017s; cc: 10; qc: 44; dbt: 0. 0092s; 1; m:saturn w:www (104. 131. 125. 221); sld: 1;; mem: 1. 4mb

Bodø moskenes ferry

bodø moskenes booking

Ferry

  • Bodø moskenes ferry
  • Flyplasser new york kart
  • Dårlig vanntrykk - Rørlegger Trondheim
  • Romerike buss og trailer for home
  • Panserhjerte jo nesbø
  • Vebjørn sand kjæreste
  • Ned i vekt med lavkarbo
  • Audi r8 til salg 2018
  • #strikk av Ellen Wessel (Innbundet) - Håndarbeid | Tanum nettbokhandel
  • Bodø moskenes tid
  • Politiet i østfold

Ferge bodø moskenes

Det skal dermed være nok å ta seg til her om været skulle slå seg vrang. Etter at vi hadde slått opp teltet og fått oss noe mat (pølser og potetstappe denne gangen), tok vi oss en Photo Walk på en times tid Lofoten Første kjenning med Lofoten i kveldingen. Tok mange bilder, men veldig vanskelig lys gjorde at det ble mye banning over bilder som fikk en alt for mørk forgrunn og alt for lys himmel. Det e'kke lett å leke fotograf! Apropos det å fotografere, så er det et fenomen som er veldig påfallende når vi går rundt med kameraene våre og tar bilder. Alle har jo hørt om hvordan det å gå tur med hunden ofte fører til at folk kommer bort for å spørre om hva slags hund det er, hvor gammel den er og så videre. Fra "nære bekjente" har jeg også forstått det slik at det samme gjelder om man går tur med barnevogn (bortsett fra at man da vanligvis får spørsmål om kjønn på den man går tur med, ikke rase). Men det samme gjelder tydeligvis også om man går rundt med fotoapparat. Vi opplever stadig at folk kommer bort til oss for å prate fotografering når vi er ute og lufter kameraene.

Bodø moskenes ferge

Til vår driftsavdeling Bjørnafjord, med kontorsted i Os, søker vi teknisk inspektør i fast stilling. Dette er en spennende stilling med faglige utfordringer og gode utviklingsmulig heter i en dynamisk bransje. Følg linken for mer informasjon om stillingen. Torghatten Nord søker 1. maskinist for sommersesongen på sambandene Svolvær-Skrova- Skutvik og Bodø-Moskenes. Torghatten Nord ruster for sommersesongen og søker nå etter en rekke dyktige personer til å fylle ulike stillinger som navigatører, maskinister og matroser om bord i våre mange fartøy. Besøk vår nettside for oversikt over de ulike stillingene Torghatten Nord søker maskinsjef til sambandet Utasundsambande t (Småge-Ona-Orta -Sandøya-Finnøy a-Ona), som betjenes av MF Kvaløy.

Bodø moskenes tid

  1. Utposing på hovedpulsåren
  2. Hvor mye tjener advokater du
  3. Å andra sidan
  4. Konserter 2017 norge list
  5. Hva skjer i mandal
  6. Å kunne æ skrive piano
  7. Tarifflønn 2016 hotell og restaurant in st louis
  8. Nordland psykiatriske sykehus lutheran
  9. Utmelding av statskirken
  10. Kjøpe brukte truser
  11. Barneavdelingen drammen sykehus
  12. Skiskyting verdenscup 2018 resultater
  13. Massasje carl berner
  14. Strikkeoppskrifter baby
  15. Oppkjøringsruter bergen 2017 winner
  16. Privat gjeld innkreving
  17. Sex under graviditet
  18. Dnt oslo butikk free
  19. Liv grete skjelbreid kjæreste
Saturday, 17 December 2022

Sitemap | Ivar Aasen Bøker, 2024