Klær For Store Menn | KlæR I Store StøRrelser Til Menn | Army Star

Klær til menn i store størrelser Det kan være vanskelig å finne klesplagg til store menn, uten å måtte gå på kompromiss med stilen, kvaliteten eller passformen. Men, det behøver ikke å være sånn. Hos Army Star har vi klær som er inspirert av den militære stilen, men også enkle hverdagsplagg, som passer til alle i alle størrelser. Vi har et såpass stort utvalg, at vi kan tilby praktiske, funksjonelle og moteriktige klær til alle menn. Vi har klær med masse detaljer, store lommer og snører for å kunne tilpasse klærne best mulig til din kropp. Kikk gjennom utvalget, og se om du finner noe som du liker.

  1. Klær i store størrelser til menn | Army Star
  2. Valley

Klær i store størrelser til menn | Army Star

  1. Klær for store menn city
  2. Klær for store mennecy
  3. Smerter i leggmuskel
  4. Klær for store menn 1

Markens gate 25B (4, 572. 98 mi) Kristiansand, Norway 4611 Opens at 10:00 AM Closed Now Facebook is showing information to help you better understand the purpose of a Page. See actions taken by the people who manage and post content. Page created - February 19, 2014 Alltid hyggelig betjening, og man føler seg godt ivaretatt her. Bransjekunnskapen som forventes har... de og, og vel så det. Anbefales! See More Supergod hjelp og service 👍 Hyggelig betjening! Kjøp av skjorte falt i smak hos mottaker! Takk for god hjelp og service!

klær for store menn list klær for store menn rd

Valley

– Klesprodusentene har hatt en tendens til å ligge ett år etter motebildet. Men på den siste motemessen jeg var på, så jeg at de begynner å henge med på riktig trend. For tiden er det duse farger og jordfarger som gjelder, opplyser Roy. Motemesser er imidlertid en stor utfordring for leverandører av store klær: De får rett og slett ikke lov å delta. – Store klær er ikke anerkjent. Leverandørene får ikke lov av arrangørene å være med på de hotteste motemessene, forklarer Kyrre oppgitt. Butikken på Strømmen har kunder fra rundt åtte til 70 år. I tillegg er det mange familiemedlemmer som er innom butikken for å kjøpe gaver. – Disse karene er ikke bortskjemt med på få skjorte og slips til bursdagen sin, tror Roy. Ulik smak Kyrre mener den trege utviklingen i stor mote skyldes gammeldagse butikkeiere. – De er ofte godt voksne menn, og de vil gjerne ha mørkeblått, svart og andre diskrete klær. Beige er ofte det mest livlige man får tak i, mener han. Derfor synes han det er bra om det blir konkurranse på markedet for store herreklær.

For tiden er tilbudet nesten mindre enn etterspørselen. Skyldes det en økende prosent overvektige menn, eller er grunnen noe annet? – Det har alltid vært store menn, slår Roy fast. – Men før var det skreddere rundt omkring i bygdene, eller en nabo som kunne sy. De er borte nå, mener Kyrre. – Min mor syr til meg, skyter Niels inn. Mannfolka diskuterer litt fram og tilbake. Kyrre pleide å bestille fra Ellos tidligere, men der var klærne for lange. – Den ene genseren jeg prøvde rakk meg til knærne. Men den var ikke noe videre av den grunn, så den så ut som et pølseskinn, Selv om jeg er tjukk, er jeg ikke halvannen meter i overkroppen, ler Kyrre. Roy tror arbeidstøy, t-skjorter og shortser har reddet mange store menn tidligere. Slikt tøy blir gjerne produsert i store størrelser. Økende motebevissthet Årsaken er ikke nødvendigvis flere overvektige menn, kommer de fram til. Hva skyldes det da? – Kundene i alderen 15-30 år er blitt mer kravstore. De vil være med i motebildet. Da blir vi dratt i øra, og det trenger vi, synes Roy.

Da er det greit med god plass, mener Roy, og avslutter: – Mange gutter ber om det største vi har, og det er gjerne de minste gutta. Når de får på seg et plagg i 8XL, begynner de å tenke litt annerledes om seg selv. Få nyhetene servert i innboksen.
– Om det er få steder som tilbyr klær i store størrelser, ender folk gjerne opp med å kjøpe klær de egentlig ikke liker. Roy har flere ganger hatt kunder innom som har kastet klærne de kom i. – Mange har gått hele livet i joggebukse og t-skjorte. Ofte er det veldig slitte plagg. Det er hyggelig å kunne tilby noe mer moteriktig til denne gruppen menn, synes Roy. Niels forteller entusiastisk om kunder som går berserk. – En kunde her sa at han ikke hadde kjøpt en ny skjorte på 15 år. Plutselig fant han tre ulike skjorter som passer. Folk handler for flere tusen kroner av gangen, mener Niels. Det er bra, mener Roy: – Å handle klær skal ikke være en nødvendighet, som å handle brød og melk. Du skal like det. God plass Vi blir tatt med inn i prøverommet. Åpningen er bred, prøverommet er ekstra stort og lyst. – Vi skulle nesten satt inn en liten seng og en tv her, spøker Niels. Roy forklarer tanken bak den gode plassen. – Fordi vi har store prøverom, tør kundene å prøve klærne. Dessuten er det mange som har med mor eller kone, noen kommer i rullestol, og det hender vi smetter ut og inn for å feste et belte og stramme en stropp.

Oversiktlig! Prisene vi oppgir er i norske kroner – Ingen valutaspekulasjon. Du kan alltid få tak i oss hvis det skulle være noe. Du har bytterett på det du kjøper. Prøv XLmann XLmann har holdt dørene åpne i over et år, og vi håper at vi skal kunne forsette med det i flere år til. Derfor inviterer vi deg til å prøve oss. Vi skal gjøre alt vi kan for at du skal bli fornøyd og håper du finner noe som passer i både bredde og lengde. Det er det som er vår spesialitet. Rabattkode på første kjøp! Så, første gangen du handler store størrelser til menn hos oss vil vi gjerne by på en 100-lapp for at du gir oss tilliten. Skriv inn koden: 100gave og trykk «BRUK RABATTKODE» i kassen så blir oppstarten litt rimeligere for deg. Minimum beløp du kan handle for er kr 600, - Du kan selvsagt kjøpe akkurat det du vil. Vi håper det er verdt et forsøk. XLmann ønsker å kle alle XLmenn i hele landet i fine hverdagslige klær i store størrelser, deg også! Vil du prøve klærne først? Klikk HER Store størrelser til menn – din klesbutikk i Norge!

  1. Pinnekjøtt test 2019 vg list
  2. Hvor mye er minstepensjon 2018
  3. Jon almaas kjæreste
  4. Når er valentines day 2018 8 images
  5. Stekte epler til ribbe
  6. Søke om norsk statsborgerskap
  7. Hvordan gå ned i vekt etter fødsel t
  8. Grammatikk da og når
  9. Enkle ting å tegne
  10. Norwegian fly og hotell
  11. Planetene i vårt solsystem
  12. Rekkevidde på dagens elbiler
  13. Russlands militære kapasitet
  14. In vitro fertilisering plants
Sunday, 18 December 2022

Sitemap | Ivar Aasen Bøker, 2024