Kviser I Voksen Alder - Kviser Hos Voksne - Lommelegen

Med ondt skal ondt fordrives. Et virus i huden kan bli den neste medisinen mot kviser. Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon Joachim Henriksen Uren hud og kviser er et stort problem for mange unge og voksne. For de fleste blir problemene mindre etter puberteten mens noen vil slite med kviser langt ut i voksen alder. Britiske forskere har nå funnet et virus i hudcellene våre som kan bekjempe kvisene. Om oppdagelsen kan utvikles til et medikament kan vi få en naturlig medisin mot bakterievekst i huden. Angriper bakterier Det er forskerne ved University of Leeds Skin Research Centre som har oppdaget mulighetene i det naturlige viruset. Deres undersøkelser viser at viruset angriper bakteriene som er ansvarlige for utviklingen av kviser og uren hud. - Den store fordelen ved å bruke dette viruset i behandling er at det er spesielt egnet til å angripe akkurat de bakteriene som forårsaker kvisene. Behandlingen er testet i et laboratorium og vi venter nå på å kunne gjennomføre tester på frivillige forsøkspersoner, forteller doktor Richard Bojar ved Universitetet i Leeds til avisen Independent.

  1. Kvinne

Kvinne

Naturlig behandling Det finnes i dag flere typer behandling mot kviser. Problemet er at ingen av behandlingsformene kan garantere gode resultater. Antibiotika og kvisekremer kan hjelpe på problemet, for kvinner kan vanlige p-piller være med på å redusere omfanget av kvisene. Disse behandlingsformene kan derimot gi noen uheldige bivirkninger og bør brukes i samråd med en lege. Forskerne i Leeds mener det nye viruset vil være helt uten bivirkninger og at det derfor er et enda bedre tilbud for mange som er skeptiske til å bruke legemidler. - Det er en positiv utvikling innen kosmetikkindustrien mot å lage produkter som er snillere mot huden. Mange mennesker med uren hud foretrekker nemlig å bruke naturlige produkter på huden fremfor å ty til antibiotika eller kjemikalier, mener Bojar. Forskjellige kjerringråd og naturprodukter er populære blant mange som har problemer med uren hud. Men noen ganger kan myter og teorier om behandling av kviser også gjøre problemet enda verre. Vi har avslørt fem vanlige myter om kviser.

kviser i voksen alder run

10. Kviser smitter mellom mennesker Nei, kviser smitter ikke. Under finner du de andre seriene fra Aco (Kilde: Forbrukerundersøkelse utført av Kerstin Ahne Research 2008 med 48 ungdommer i alderen 13-17 år) Kilde:

Akne hos voksne rammer gjerne nedre del av kinn, kjeveparti og hals. Akneforandringene er gjerne dype og betente, samt kan kan forårsake arr og misfarging i huden. AKNE HOS EN VOKSEN KVINNE. Typiske akneforandringer lokalisert i nedre del av ansiktet. FOTO: NTB Scanpix / Shutterstock Vis mer SIST REVIDERT 18. februar 2020 kl. 15. 56 Kviser, som kalles akne på fagspråket, er en av de vanligste hudlidelsene hos befolkningen og er særlig hyppig i tenårene. Voksen akne blir inndelt i to typer: De som har vedvarende akne fra tenårene og opp i voksen alder, såkalt persisterende akne De som har fått akne i voksen alder, såkalt akne tarda. Akne tarda sees hyppigere hos kvinner og er oftere lokalisert i nedre del av kinn, kjeve og hakeområdet. Akneforandringene er ofte dyptliggende betente forandringer. Voksen akne er som regel moderat i utbredelse, men kan være noe mer behandlingsresistent - det vil si at det kan ta litt lengre tid å komme til mål med behandlingen. Årsak Det er flere faktorer som bidrar til akne - hormoner som påvirker talgproduksjonen, tilstopping av utførselsganger fra talgkjertler og hårsekker, samt påvirkning av hudbakterier.

mars 5, 2019 For å unngå at kviser dukker opp på baken, er det viktig å forbedre hygienen din og bruke nøytrale produkter som ikke lenger irriterer det berørte området. Har du opplevd kviser på baken? Det føles som om det var i går at vi fikk kviser i ansiktene våre under puberteten. Det var et mareritt, ikke sant? Du er sannsynligvis glad for å være forbi det stadiet, men så prøver du på en bikini og plutselig ser du noe: en kvise. Du må huske på at selv om du har kommet deg forbi aknen du hadde i puberteten, kan det noen ganger, etter du har blitt voksen, dukke opp plagsomme kviser på virkelig ubehagelige steder, som baken. Finn ut av årsakene, hvordan du forbedrer dem og hva du bør gjøre. Årsaken Du bør huske på at kviser ikke bare er noe som påvirker tenåringer. Faktisk, selv i voksen alder, kan sekresjonen fra folliklene våre forårsake røde hevelser (kviser) på følsomme steder. Og baken er et av de stedene. Husk at årsakene til dannelsen av kviser på baken er klær som skraper borti huden, svette og å tilbringe lange perioder sittende.

kviser i voksen alder 1
  • Dype kviser i voksen alder
  • Kviser i voksen alder home
  • Ryanair fra gardermoen travel
  • Mye kviser i voksen alder
  • Kviser i voksen alder kvinne
  • Kviser i voksen alder trees
  • Kviser i voksen alder
  • Hvorfor får jeg kviser på baken i voksen alder? - Veien til Helse
  1. Det gylne kompasset
  2. Blått lys briller 2016
  3. Leiebil spania tips del
  4. Baby motorisk utvikling
  5. Rikstv uten antenne
  6. Hilsner eller hilsener
  7. Sophie elise undertøy
  8. Porsgrunn
  9. Skjønnheten og udyret fortelling
  10. Kaoru av
  11. Anja og gro
Sunday, 8 January 2023

Sitemap | Ivar Aasen Bøker, 2024