Ola Hobber Nilsen

Den internasjonale kampen er også 2. Han forteller at avgjørelsen ikke har noe med trykket som har vært etter forrige å gjøre. – Jeg har vært FIFA-dommer siden 2015 og har aldri takket nei til et internasjonalt oppdrag. Denne kampen er intet unntak. Jeg skulle mer enn gjerne dømt Rosenborg - Strømsgodset på Lerkendal og var mer enn klar til å vise at noen feilavgjørelser sist lørdag ikke påvirker meg på annen måte enn at jeg blir en bedre dommer, sier han. les også Berisha i heftig dommerdiskusjon etter tap: – Dere må faen meg skjerpe dere Han legger til at han har fått mye støtte etter kampen mellom Viking og Brann lørdag kveld. – Jeg ønsker å rette en spesiell takk til dommerseksjonen i NFF med dommersjef Terje Hauge i spissen som har gitt meg 100 prosent tillit og backup hele veien. Jeg har også de siste dagene mottatt massiv støtte fra kjente og ukjente i etterkant av kampen lørdag. Kritikken jeg har fått gjør meg bare sterkere som person. Trygve Kjensli er satt opp som ny hoveddommer på Lerkendal.

Ola hobber nielsen online

Temaet der er VAR for mindre ligaer. Hauge tror det er uaktuelt med norske dommere i mesterskap uten VAR i Norge. – Sånn er det å dømme toppfotball i Norge. Når dommerne har rett, er det ingen som husker. Når dommerne gjør feil, er det ingen som glemmer. Sånn vil det alltid være. Dette er dommerne klar over, og de har psykologer som hjelper seg når det stormer, sier tidligere toppdommer Roy Helge Olsen, nå dommerveileder i Eliteserien og 1. divisjon, om trykket som nå på Nordstrand-dommeren. Se mer statistikk for Eliteserien på VG Live. Publisert: 14. 04. 19 kl. 12:43 Oppdatert: 14. 12:59 Champions League-kvalifisering Kommersielt samarbeid: Rabattkoder Euroflorist rabattkode Stormberg rabattkoder rabattkode Ellos tilbudskode Eurodel rabattkode

Stats

© 2019 Norges Fotballforbund. All rights reserved. Besøksadresse: Sognsveien 75 J Telefon: 21 02 93 00 Pressetelefon: 911 16 156 Redaktør: Mari Stanisic Waagaard Gjenbruk av innhold kun etter avtale. Automatiserte tjenester som roboter, spidere etc er ikke tillatt brukt på våre sider.

Egypt

Dommerstatistikk [ rediger | rediger kilde] Sesong Kamper Gule kort Røde kort 2011 13 29 0 2010 14 23 3 2009 4 10 2 Referanser [ rediger | rediger kilde] ^ Kleven, Rita. «RBK-juniorer vant cupfinale». NRK. Besøkt 17. oktober 2018. ^ NTB. «Her er Norges ferskeste FIFA-dommer». Nettavisen (norsk). Besøkt 3. mai 2017. ^ Fotballforbund, Norges. «Hobber Nilsen dømmer cupfinalen». - Norges Fotballforbund (norsk). oktober 2018. ^ Fotballforbund, Norges. «Hobber Nilsen debuterer i Europa League». oktober 2018. Eksterne lenker [ rediger | rediger kilde] (en) Ola Hobber Nilsen – Transfermarkt Norsk internasjonals fotballstatistikk om Ola Hobber Nilsen. [1] om statistikk Nilsen, Ola Hobber [2] [ død lenke] Debuterer i Tippeligaen og Europa V • D • R Dommere i Tippeligaen 2014 Espen Berntsen · Trond Ivar Døvle · Svein-Erik Edvartsen · Dag Vidar Hafsås · Tom Harald Hagen · Tore Hansen · Kristoffer Helgerud · Anders Johansen · Ken Henry Johnsen · Trygve Kjensli · Svein Oddvar Moen · Ola Hobber Nilsen · Omar Rafiq · Brage Sandmoen · Tommy Skjerven · Per Ivar Staberg ·

Ola Hobber Nilsen – Wikipedia

  1. Ola hobber nielsen hot
  2. Islands høyeste fjell national park
  3. Ola hobber nilsen dommer

Ola Hobber Nilsen - Profil - Norges Fotballforbund

Nå bommer han på to kampavgjørende situasjoner, og det er han ærlig på. Vi skal evaluere hva som skapte usikkerheten, sier Hauge. Ble Brann snytt for tre straffespark? Døm selv: Han har pratet med Ola Hobber Nilsen én gang etter Viking-Brann, og han kommer til å ta en ny prat med ham søndag. – Vi må kjenne på hvordan dagene blir. Det er bra at han går ut og legger seg flat, og at han nå får jobbet godt med analyser. Kommer han seg ovenpå igjen, og får tilbake energien, så er han klar igjen, mener Hauge. les også Reagerer på at RBK «aldri» får straffe imot: - Brutale tall! For de som etterlyser VAR i Eliteserien, er dette status: Norske toppdommere har nylig begynt å få VAR-trening, og trolig blir videodømming testet på norske baner allerede denne sesongen. Hobber Nilsen er en del av prosjektgruppen som jobber med VAR i NFF. – Snytt for fire Det er nok en mager trøst for Brann-fansen, som følte seg snytt for tre straffespark i 1-2-tapet mot Viking lørdag kveld. Kenneth Fredheim, som kommenterte det intense lokaloppgjøret for TV Norge, beskriver det som en veldig spesiell uke for Brann.

– Det er først nå dette begynner å materialisere seg, legger han til. – Når vil det være på plass i Eliteserien? – Jeg tror at det kommer før eller siden. Sånne ting blir billigere etter hvert, sånn er det med all teknisk utvikling, sier Fisketjønn. – Vi ønsker å være godt forberedt slik at vi er klare den dagen klubbene bestemmer seg for at de ønsker å innføre dette, sier toppdommer Kai Erik Steen til VG. Får hjelp Problemet er kostnaden. Det kommer til å koste titalls millioner kroner å få VAR på plass. Videodømming-systemet har dyre tekniske løsninger, og krever også at mange personer til å håndtere det. – Vi har tatt en runde intern i Norden, og i Sverige har man for eksempel ingen planer om dette. Det er ikke bare å sette opp noen kameraer. I Bundesliga har man et kontrollsenter i Köln hvor man kan håndtere seks kamper samtidig, mens UEFA reiser rundt med to vaner fulle av teknisk utstyr, forteller Fisketjønn. les også Koteng om RBK-evaluering: - Man ga seg selv dårligst karakter I mai drar han på UEFA-samling i Genève sammen med dommersjef Terje Hauge.

  1. Synnøve og vanessa
  2. Hvor mange øyer er det i norge login
  3. Ledige stillinger asker kommune
  4. M av tv p
  5. Fra frø til plante
  6. Bjarte tjøstheim kone kristin husebø
  7. Jon almaas tvnorge co
  8. Å spice blomster til frokost recipe
  9. Paradise hotel norge sesong 6 1
  10. Bo i norge
  11. Get ligaen live
  12. Sykkel vm tv sending card
  13. Ruter reiseplanlegger app map
  14. For og mot eu 2017
  15. Når leverer posten pakker i butikk
Sunday, 18 December 2022

Sitemap | Ivar Aasen Bøker, 2024