Nrk Super Spilleliste, Nrk Super Barne Tv

Redaktør NRK Super: Hildri Gulliksen Ansvarlig redaktør: Thor Gjermund Eriksen Opphavsrett: NRK © 2019 Kontakt E-post: Telefon: 23047000 Personvern Personvern i NRK Super Informasjonskapsler (cookies)

  1. Radio rock spilleliste
  2. Nrk super julespilleliste

Radio rock spilleliste

  • Nrk super spilleliste free
  • Nrk n0
  • P4 spilleliste
  • Finn carlsen bussreiser 2020
  • Nrk super spilleliste 7
  • Hva er union
  • Bli kvitt angst uten medisiner
  • Søknad om rivingstillatelse
  • Dag tv
  • Nrk super spilleliste play

NRK Radio Super - NRK Radio Forside Søk og kategori Radioguide

Nrk super julespilleliste

«Jeg er på Tryvann og ser etter blandevann», «hun hadde uka si da». Mener virkelig NRK Super at sanger om øl og mensen hører hjemme på kanalen deres? I helga ble jeg sittende og høre på NRK Supers radiosending. Musikkvalget var til forveksling lik kommersiell radio, men mest forundret ble jeg av at de spilte «Sangen du hater» med Katastrofe. Tekstlinjene «Jeg er på Tryvann og ser etter blandevann» og «hun hadde uka si da» fikk meg til å steile. Mener virkelig NRK Super at sanger om øl og mensen hører hjemme på kanalen deres? Som musiker og komponist av barnemusikk, får jeg ofte høre at dagens musikk er elendig. Spesielt i sammenligning med 70- og 80-tallet, da vi hadde både en sædcelle-springende Trond-Viggo og ikke minst Knutsen og Ludvigsen. Nå for tiden derimot er alt bare billig plastmusikk, enkle synth-komp og billige tekster. Er det sånn, lurer jeg. Resultatet var at jeg satte meg ned og hørte på Radio Super. «Jeg vil ha øl, jeg vil ha fri» En kvikk digital gjennomgang av NRK Supers spilleliste avslørte at mellom kl. 13.

Sesong 2 Uffda, vi greide ikke hente episodene til denne sesongen akkurat nå. Kan du prøve på nytt litt senere? Sesong 1 Uffda, vi greide ikke hente episodene til denne sesongen akkurat nå. Kan du prøve på nytt litt senere?

32 og 16. 50 lørdag 3. juli, besto kanalens musikkinnhold av 54 sanger i sjangeren tungt komprimert listepop. 44 var på engelsk, 9 på norsk. Den siste sangen var O-Zone med «Dragostea din tei». Blant de ni norskspråklige sangene var altså Katastrofe med refrenget: « Hun vil ha barn, hun vil ha hund Hun vil ha hytte i Langesund Jeg vil ha øl, jeg vil ha fri Sånn får det nesten bare bli » Dette er ikke første gangen noen klager på radio i Adressa, les innlegget her. Altså. Det er selvsagt helt på sin plass og synge om øl og mensen for barn, men disse temaene må vel settes i en relevant kontekst? Jeg har heller ikke noe imot Katastrofe, Freddy Kalas og listepop, men lurte jo på hva dette hadde å gjøre i en kanal med målgruppe 2–12 år? En Facebook-oppdatering senere, fikk jeg svar fra NRK Super. De skrev at spillelisten gjelder programmene etter klokka 13 og ut resten av dagen, for da er nemlig målgruppen 9–12 år. Så Katastrofe-sangen passer for niåringer? Men de skrev en annen viktig ting.

Tuesday, 3 January 2023

Sitemap | Ivar Aasen Bøker, 2024