Kuldefølelse I Beina – Kuldefølelse I Being Orange

Men synes ikke den har gitt noen effekt enda. Det ser ut som det blir værre hvis jeg bruker sko som er litt trangere, eller en annen form en de jeg vanligvis bruker. Er det noe som kan hjelpe meg til å bli bedre eller helt bra mot dette? Svar Vi gjør oppmerksom på at innholdet i denne artikkelen er mer enn to år gammel. Utviklingen innen medisin går raskt, og informasjonen kan derfor være foreldet. Du bør derfor vurdere å skaffe deg et oppdatert svar fra en av våre leger, eller din egen fastlege. Hei, takk for ditt brev. Jeg tviler på at dette henger sammen med en ev. sirkulasjonsforstyrrelse. Jeg tviler også på at hendelsen da du spylte gårdsplassen over lenger tid er forbundet med plagene dine. I så måte tror jeg ikke at Revitive Sirkulasjonstrener vil hjelpe på dette. Du har også hatt plager fra fingre. Jeg har derfor tenkt på polynevropati, en tilstand som ofte er en følge av annen sykdom, blant annet sukkersyke, stoffskiftesykdom, mangel på vitamin B12, revmatisk sykdom og alkoholmisbruk.

Kuldefølelse i being orange

kuldefølelse i beinart

Lommelegen - Kuldefølelse i føtter

  1. Folkeaksjonen nei til mer bompenger wikipedia
  2. Dette er noen av artistene du ikke får se i Norge - adressa.no
  3. Når det mørkner jørn lier horst
  4. Kuldefølelse i being orange
  5. Ida finnøy myhren
  6. Buss til bygdoy meaning
  7. Kuldefølelse i beinart

Kuldefølelse i being pure

Hypotyreose kan også gi kuldefølelse og smerter i muskulatur (8). Redusert blodsirkulasjon bør også vurderes. Konklusjon Pasientens urtikarielle utslett kan være en mulig bivirkning av feksofenadin, dette har vært rapportert ved sjeldne anledninger. Det er rapportert smerter i ekstremiteter og myalgi som en vanlig bivirkning uten at dette er klassifisert nærmere. Pasientens allodyni og kuldefølelse i beina kan ikke utelukkes å være en bivirkning dersom plagene oppstod relativt kort tid etter oppstart av medikamentet. Det anbefales utredning med tanke på polynevropati. Funn av andre bakenforliggende årsaker vil eventuelt gjøre en toksisk årsak mindre sannsynlig. Referanser

Kuldefoelelse i beina

publisert 14. januar 2013 Hei! Har nå i ca 9 mnd hatt problemer med varierende kalde tær, og stikkinger og prikkinger i tærne. Dette kom etter at jeg spylte gårdsplassen sammenhengende i ca 3-4 timer. Jeg brukte støvler som var kanskje litt for små, men følte ikke at de var noe trange eller at jeg var kald på føttene. Jeg merket at jeg ble nummen i føttene når jeg kom inn, men det gikk fort over. jeg merket dette noen dager i etterkant jeg var ferdig med dette. Jeg har blitt bedre, for en periode var det mye prikking i fingrene også, dette kan komme tilbake som små prikkinger noen ganger. Jeg har også vært bra i noen dager, for at det så kommer tilbake. Jeg synes det har blitt bedre, men har den stikkingen og prikkingen enda. Jeg har prøvd akupunktur, men synes ikke at det hjelpet. Har anskaffet meg Revitive Sirkulasjonstrener som skal få blodsirkulasjonen i føttene til å bli bedre, skal være bra for kalde føtter. (Vil denne hjelpe meg med mitt problem) Har testet denne i 14 dager nå.

Kuldefølelse i bein sports

Det er rapportert utslett, urtikaria og kløe i sjeldne tilfeller, ellers er vanlige nevrologiske symptomer hodepine, døsighet og svimmelhet (1). En annen kilde oppgir at myalgi og smerter i ekstremitetene er en vanlig bivirkning (2). Ved søk i forskjellige databaser og oppslagsverk (3-5) har vi ikke funnet litteratur vedrørende bivirkning i form av allodyni, kuldefølelse eller tilsvarende i ekstremitetene. Polynevropati Pasientens kuldefølelse, allodyni og gangvansker kan, som nevnt innledningsvis, være tegn på polynevropati. Det anbefales eventuelt å gjøre en grundig anamnese, klinisk undersøkelse (med tanke på utfall i forskjellige sensoriske modaliteter, pareser eller refleksutfall) og biokjemiske prøver for å fastslå årsak. Vanlige årsaker er hypotyreose, diabetes mellitus, nyresvikt, alkohol, vitamin B12-mangel, medikamenter (6, vedlegges). Ved behov kan pasienten henvises til nevrolog for å gjøre en nevrografi. Andre betraktninger Lansoprazol kan gi parestesier som en sjelden bivirkning (7).

Sunday, 18 December 2022

Sitemap | Ivar Aasen Bøker, 2024