Sylvi Listhaug Innvandring — Listhaug Slapp Innvandrernyhet Fra Talerstolen - Dagbladet

YPPER TIL DEBATT: Sylvi Listhaug og Jon Helgheim, som er partiets innvandringspolitiske talsperson, møtte VG gatelangs i Oslo tirsdag, hvor innslaget av innvandrere er relativt høyt. Foto: Frode Hansen Frp-nestleder Sylvi Listhaug slår getto-alarm. Hun foreslår at syv kommuner får flyktningstopp på grunn av for høy andel ikke-vestlige innvandrere. Artikkelen er over ett år gammel – Vi kan ikke lenger tillate oss å ha en naiv tilnærming til den utfordringen innvandringen gir. Vi har kartlagt andelen innvandrere i Oslo og funnet at følgende områder ville vært definert som en getto i Danmark: Rommen, hvor 67 prosent har innvandrerbakgrunn, Haugenstua (66), Furuset (63) og Fossum (63). En rekke andre områder nærmer seg og om få år vil et område med 100 000 innbyggere nå grensen for hva danskene definerer som getto. Vi vil derfor fremme tre konkrete forslag til tiltak, sier hun. – Kommuner som har 15 prosent eller høyere andel ikke-vestlige innvandrere skal ikke bosette flere flyktninger. Gjør de det, får de ikke en krone i støtte fra Staten.

Sylvi Listhaug og innvandring - Listhaug får ansvar for Frps innvandringspolitikk - Dagbladet

Det er for dem vi fremmer disse forslagene, fordi vi ser at integrering går saktere når gettotendensene øker. – På oppdrag fra Frp VG møter henne og utvalgets nestleder, Jon Helgheim. Han er fra Drammen. – I hvor mange andre byer er det ifølge dere gettoområder? les også Streng, strengere, Kallmyr – Det er noe vi ønsker en kartlegging av. Målet er at det lages et integreringsbarometer, men masse ulik statistikk. I Drammen er eksempelvis Fjell et slikt område, hvor innvandrerandelen er veldig høy. Han sier de har tatt utgangspunkt i statistikken fra SSB for ikke-vestlige innvandrere, som er definert som første generasjon innvandrere og norskfødte med to utenlandsk fødte foreldre. – SSB lager nasjonal statistikk over ikke-vestlige innvandrere. Den kommunale oversikten har de laget på oppdrag fra Frp, sier Helgheim. INNVANDRER-TETTHET: Prosentandelen av befolkningen som har ikke-vestlig innvandrerbakgrunn i bydeler og delbydeler i Oslo i 2019. Tallene er samlet for første generasjon innvandrere og norskfødte med to innvandrer-foreldre.

Listhaug foreslår nye innstramminger for innvandring

Listhaug slapp innvandrernyhet fra talerstolen - Dagbladet

  1. Glava Proff 34 - lett å bygge med | GLAVA®
  2. Bygge terrasse uten å søke
  3. Kjøp Nycoplus selolje 1000 mg 120 kapsler 120 stk på nett | Vitusapotek
  4. Sylvi Listhaug og innvandring - Listhaug får ansvar for Frps innvandringspolitikk - Dagbladet
  5. Blod etter avføring
  6. Alt mulig butikk
  7. Bankkriser i Norge – Store norske leksikon
  8. Helene sjekker tempen på Way Out West i en portabel sauna fordi at hvorfor ikke | Subjekt
  9. Hva er fargen

Sylvi Listhaugs parti til sterk reduksjon av innvandring? - Innenriks

Politikk, innvandring | Listhaug omfavner dansk innvandringspolitikk

sylvi listhaug innvandring

Som regjeringen er blitt enige med sentrumspartiene om tidligere, skal ikke innvandrere få permanent opphold før etter fem år. I dag er kravet tre år. Bakgrunn: Dette er reaksjonene: Regjeringen foreslår også at Norge skal kunne avvise alle asylsøkere som kommer fra et annet nordisk land, uten å realitetsbehandle en eventuell asylsøknad. Det foreslås at politiet skal kunne bortvise asylsøkere fysisk på grensen i slike tilfeller. Integreringstest Departementet sender på høring et forslag om at det i tillegg skal innføres krav om norsk— og samfunnskunnskap, samt krav til selvforsørgelse i tre år før det gis permanent opphold. – Vi ønsker å innføre nye krav for å få permanent opphold i Norge, fordi vi mener de som kommer til Norge og som vil bo her, må vise stor vilje til faktisk å integrere seg til det norske samfunnet. Vi mener det må få konsekvenser hvis folk ikke vil integrere seg, sier Listhaug til avisen. De som ønsker permanent opphold, må også bestå en muntlig prøve i norsk. — En skam Allerede er det kommet reaksjoner på Regjeringens forslag.

Foto: Trond Solberg Han mener at Ap-styrte Oslo har endret hvordan flyktninger bosettes: – Da Frp og Høyre styrte Oslo, ble det en opphopning av flyktninger i Groruddalen, Søndre Nordstrand og Oslo indre øst. Vi har dreid bosettingen mot områder med få innvandrere og høy integreringsevne. Det øker sjansene for at vi lykkes med integreringen, sier Johansen. Oppdatert grafikk: I kategorien «innvandring» inkluderer SSB personer som har innvandret til Norge og norskfødte med to innvandrede foreldre. I en tidligere versjon i denne saken, var disse to kategoriene slått sammen til en felles kategori kalt «innvandrere». I en oppdatert versjon har VG vist de nedbrutte tallene, altså både den samlede innvandringskategorien, personer som har innvandret og norskfødte. Den oppdaterte grafikken ble lagt inn 03. 05. 2019 klokken 19. 35. Publisert: 01. 19 kl. 12:14 Oppdatert: 28. 12:38 Kommersielt samarbeid: Rabattkoder Euroflorist rabattkode Stormberg rabattkoder rabattkode Ellos tilbudskode Eurodel rabattkode

– Dere bruker ordet getto og har delt opp innvandrere i grupper og opererer med ikke-vestlige innvandrere. Det vil provosere mange? – Vi legger til grunn den danske definisjonen av getto, så får vi se hva tilbakemeldingene i høringsrunden vil være. – Er ikke getto et område hvor enkeltgrupper samles – og ikke folk fra ulike land som Polen, Pakistan, India og Somalia? – Når over 60 prosent har innvandrerbakgrunn, som er det grunn til å slå alarm, fordi det norske språket og den norske kulturen da ofte er under press. – Hvorfor bare ikke-vestlige innvandrere? – Fordi det er her integreringsutfordringene er størst. Det er ofte stor forskjell på kultur og verdier i Norge kontra disse landene som gjør det mer utfordrende å bli integrert. Vi regner med at det kan vekke debatt og den er vi innstilt på å ta: Vi har blitt kalt rasister før for forslag og politikk som senere har blitt norsk politikk, sier hun og legger til: – Vi gjør dette for å sikre at de som kommer til Norge kan bli raskt integrert og komme i jobb.

Sunday, 18 December 2022

Sitemap | Ivar Aasen Bøker, 2024