Leder I Rødt - Leder I Root Cause

- Det er i utgangspunktet et ekstremt høyt tall, men man mister sammenlikningsgrunnlaget. Det bør ikke sammenliknes med hva de har fått til ved andre valg, men hva velgerne ville svart på andre partier, og det har vi ikke her, minner han om. Han er derimot enig i at partiet ligger an til et godt valg. - Målingen kan være en indikasjon på at de er litt mer inne i varmen enn tidligere. Vi ser på de nasjonale målingene også at de kan ligge an til å gjøre sitt beste valg noensinne, men at potensialet er opp mot hver femte velger har jeg vanskelig for å tro, sier han. Ny generasjon På ordinære meningsmålinger har Rødt i vår ligget på 4 -5 prosent, og på det beste 9 prosent i Oslo. Dette er også sterke tall. - Vi har bygd stein på stein fra 2012, da en ny generasjon tok over i Rødt. Vi satte kamp mot Forskjells-Norge først, og vi har prioritert å styrke båndet til fagbevegelsen systematisk over hele landet, sier Rødt-lederen om medvinden. Han tror også Rødt har bevist at de står for handlekraft, og peker blant annet på at de fremmet mistillitsforslaget førte til at Sylvi Listhaug trakk seg som justisminister for litt over et år siden.

  1. Mistillitsforslag mot Sylvi Listhaug – NRK Norge – Oversikt over nyheter fra ulike deler av landet

Mistillitsforslag mot Sylvi Listhaug – NRK Norge – Oversikt over nyheter fra ulike deler av landet

  1. Ida Eide on Instagram: “To røde høner på dansegulvet i går, rødt lys og full stopp i dag💃💃🤩#dirty30club”
  2. Facebook-annonser for gratis TV-kanaler - «Helt gratis, helt lovlig og millioner av nordmenn bruker det» - DinSide
  3. Leder i rod 2
  4. Leder i rødt watch
  5. Eksempel innledning eksamen
  6. Leder i root cause
  7. En av fem vurderer Rødt i sjokkmåling - Dagbladet

Åpner opp for samtaler med alle partier: - Det skal ikke stå på oss Jordbruk er en nasjonal oppgave – Vi skulle ønske vi lå litt høyere Rødt i Bodø kommer med egen kravliste - dette må til for at de skal gi sin støtte Rødt har styrket sin posisjon foran valget i Bodø kraftig; nå er de og ikke MDG på vippen Debatten i Stormen Hardt ut mot AN etter lederartikkel: - Dette har vi aldri sagt Flyktningpolitikk og politisk anstendighet. Ytringsfrihet og velferd i Bodø kommune Lavere eiendomsskatt med Rødt Ap utelukker ikke forpliktende samarbeid med Høyre - Anbudssystemet er noe dritt! H og Frp for eigedomsskatt Avisa Nordland, Rødt og valget i Bodø Vi trenger lavterskeltilbud over hele Nordland! Om du mener at planeten er viktigere enn kortsiktig profitt må du stemme Rødt Rødt i Bodø får reaksjoner etter Facebook-blemme: - Det falt oss ikke inn at det var tvilsomt på noen måte Veibygging, bompenger og kollektivtrafikk Rødts dilemma; samarbeide med trollene for å rydde skogen, eller sitte hjemme alene og rote i grua

Rødt er et norsk politisk parti, stiftet i 2007. Etter at Arbeidernes Kommunistparti (AKP) og Rød Valgallianse (RV) la seg ned, dannet de samme miljøene Rødt for å samle kreftene på ytterste venstrefløy i Norge. Rød Ungdom fortsatte som Rødts ungdomsorganisasjon. Fra 2012 er Bjørnar Moxnes partileder. Marie Sneve Martinussen er første nestleder og Silje Josten Kjosbakken andre nestleder. Benedikte Pryneid Hansen er partisekretær. Tobias Drevland Lund er leder i Rød Ungdom. Ved stortingsvalget i 2017 ble partiets leder, Bjørnar Moxnes, innvalgt fra Oslo. Rødt fikk 2, 4 prosent av stemmene på landsplan (1, 3 prosent i 2013). I Oslo fikk partiet 6, 3 prosent (3, 2 prosent i 2013). Hovedsaker Rødt er et sosialistisk parti som har internasjonal solidaritet som en fanesak. Kamp mot undertrykking, krig og rasisme står sentralt i partiets program. Rødt ønsker at asylsøkere skal få rett til å arbeide mens de venter på å få asylsøknaden behandlet. Partiet vil også ha slutt på at statsborgerskap kan tilbakekalles.

– Det ryddige vil være å be om en beklagelse når selve saken kommer til behandling i Stortinget på torsdag, og ansvarlig statsråd Jan Tore Sanner er tilstede, sier Hareide. Listhaug kommenterte og slettet Både KrFs og Arbeiderpartiets ønsker om beklagelser fra regjeringen har blitt opprettholdt etter at Listhaug onsdag slettet det svært omstride Facebook-innlegget. Det hjalp trolig ikke at Listhaug begrunnet slettingen i at hun ikke hadde rettigheter til å bruke bildet hun har brukt på Facebook, og på ingen måte beklaget innlegget i seg selv. Det siste provoserte ifølge AUF, en av Listhaugs verste kritikere, bare ytterligere. Sylvi Listhaug på Facebook onsdag 14. mars. Foto: Skjermdump / NRK Noen timer tidligere, tirsdag kveld, la Listhaug ut et innlegg som var hennes første bidrag til debatten som har rast de siste dagene. – Det var verken min mening eller hensikt å såre noen og det håper jeg virkelig å bli trodd på, skriver Listhaug. Anklaget Ap for å sette terrorister først «Ap mener terroristenes rettigheter er viktigere enn nasjonens sikkerhet.

  1. Lage smør av fløte
  2. Frist skattemelding 2019
  3. Øy i hellas
  4. Geir lippestad rebekka lippestad in prison
  5. 80 talls musikk norsk
  6. Singstar norsk på norsk pop
  7. Nøkkel til ladestasjoner
  8. Andre pinsedag fri 3
  9. Kjell aukrust tegninger salg
  10. Steking av biff i.o.n..2
  11. Språkutvikling hos barn med språkvansker
  12. Strikketøy på fly fishing
Sunday, 18 December 2022

Sitemap | Ivar Aasen Bøker, 2024