Åpent Hus Fredrikstad: Fredriksstad Blad - Åpent Hus Flytter

Hver uke i snart tjue år har Egil Carlsen og datteren Iren Meyer servert mat og stelt for vanskeligstilte i Åpent Hus i Nygaten 6 og 8. De mellom to og tre hundre som fast har stukket innom i løpet av uka, har også fått med seg et Gudsord på veien. Men fra neste uke er det slutt i Nygaten. Da flytter Åpent Hus inn i nyoppussede lokaler i Steffens vei ved Glemmen kirke. Også Åpent Hus blir berørt av at Pizzanini- kvartalet skal rives. Grøtfest med Jesus – I morgen har vi risengrynsgrøt her for siste gang for alle som kommer mellom klokka 10 og 14, forteller Egil Carlsen. – Vi trenger nok i hvert fall 50 porsjoner, sier Per Gunnar Jensen. Han er også en av ildsjelene på Åpent Hus. Varm risengrynsgrøt har vært tradisjon på Åpent Hus hver eneste torsdag de siste to årene. – Den populære grøttradisjonen blir tatt med til de nye Åpent Hus lokalene, lover Jensen. Hver eneste grøttallerken har et eget skriftsted. – For her forteller vi gatens barn om Jesus. Det er selve ideen bak Åpent Hus, det, sier Egil Carlsen.

  1. Fredrikstad fc
  2. Fredrikstad fotballklubb
  3. Restaurant
  4. Fredrikstad fotball

Fredrikstad fc

Vis bildetekst Iren tok for fem år siden over arven etter sin far Egil Carlsen - i Åpent Hus er omsorg, kjærlighet og tilgivelse rettesnoren. Nyheter + Publisert: 10. desember 2015 Sist oppdatert: 13:47, 10. des 2015 Trykk på ··· og «Åpne i» og velg din nettleser for å fortsette til bestillingsiden. Trykk på ··· og «Åpne i Safari» for å fortsette til bestillingsiden. Bli abonnent og les videre Få tilgang til alt innhold på inkl. e-avisen 5 uker 5 kroner! Prøv nå Prøv nå Deretter 169 kr pr. måned. Ingen bindingstid

Fredrikstad fotballklubb

Åpent hus Steffens vei 1, 1608 Fredrikstad Vis kart 69 31 84 44 Telefon Endre opplysninger Send flyttemelding Logg inn for å lagre, dele eller endre opplysninger Send som e-post Mottakers e-postadresse Din e-postadresse Melding E-postadresse og meldingstekst vil kun brukes til å dele oppføringen.

Restaurant

fredrikstad

Fredrikstad fotball

God helg fra oss på Åpen hus. Jesus Fredag hadde vi Gullrekka på plass med Halvard Hasseløy, Arne Lund og Roy Meyer på plass, og det var kjempe bra alt sammen. i dag våknet vi til en blandet nyhet med sorg men også glede, da Pinsevennenes Nestor Emanuel Minos forlot oss til fordel for Himmelen, han har fått hjemlov av herren og blit forfremmet til herligheten for å leve med Herren Jesus for altid, Vi lyser fred over Emanuel Minos minne.

  • Åpent hus fredrikstad e
  • Åpent hus fredrikstad and queens
  • Her er de nye butikkene på Oslo Lufthavn
  • Da faren døde tok Iren (56) over ansvaret for Åpent Hus - Nyheter
  • Advokat fredrikstad
  • Fredrikstad map
  • Hvor mye drivstoff bruker et fly video
  • Geir grimsmo dømt
  • Hvor mange år må man være for å kjøre båt
  • Hva er studielån og hvor mye kan man få i studielån? | Finaton.com
  • P3.no » Å finne seg selv
  • Stor-elvdal kommune
  1. Sjøveien til india youtube
  2. Anne sofie svendsen toppløs center
  3. Musikk fra 70 tallet photos
  4. Fredet dyr og planter i norge
  5. Bruk av bsu
  6. Hovedstaden i afghanistan video
  7. Største gullklump i norge
  8. Nyfødt sover myers
  9. Hvordan slutte å amme se
  10. Kan man bli gravid rett etter mensen 2016
  11. Utmelding statskirken
  12. Coop bygg ladepeche.fr
  13. Yrker i norge
  14. Iphone 6 hvit
  15. Hvor mange øyer er det i norge
Saturday, 17 December 2022

Sitemap | Ivar Aasen Bøker, 2024