Kulturhistorisk Museum Bergen

Det er jo sånn at det noen ganger oppleves som vanskelig å vite hvordan man skal hilse på forretningsforbindelsene sine – ikke bare «gamle kjente» men de som man på en eller annen måte har fått en slags tettere link til enn andre. Det er jo sånn det er med oss mennesker. Noen liker man rett og slett bedre enn andre. Man står der og venter i resepsjonen, og plutselig dukker han eller hun opp og man har noen brøkdeler av et sekund til å ta stilling til hvordan du skal gå vedkommende i møte. Du vet jo ikke hva den andre personen ser for seg og du må passe på at du ikke lager en sånn Stoltenberg/Giske-situasjon. Det er ikke så bra … Dersom du er trygg på relasjonen dere i mellom så er det ikke noe tema, men på den annen side så er det ikke nødvendig å være helt Petter Nome, heller. Bemanningsselskapet Proffice har gjennomført en artig undersøkelse som viser at 8 av 10 foretrekker å hilse med håndtrykk på sine forretningsforbindelser. Sånne undersøkelser må selvfølgelig ta høyde for bransjeforskjeller, men det viser seg også at 3 av 10 syns det kan være litt vanskelig å vite hvordan man skal hilse på forretningsforbindelser i møter.

New jersey

Bali er en av de aller vakreste av Indonesias 14 000 øyer. Frodige, tropiske fjell og dyrkede terrasser, fine strender og fargerike seremonier er øyas kjennetegn. Balis innland dekkes av smaragdgrønne terrasser og frodig regnskog. Der er derfor nesten et must å ta en pause fra strandlivet og dra på utflukt. Samtidig får du da oppleve kulturen med danseoppvisning og andre seremonier. Bali er også kjent for sitt fine kunsthåndverk og du kan handle både på markeder, i små butikker og i ateliéer. Bali har et relativt lavt prisnivå. En rett på en enkel strandrestauran koster ikke mer enn noen tiere.

> Lær deg å lage spennende cinemagraph i Photoshop her Videoredigering for dem med blod på tann Er du lei av de enkle klippeprogrammene fordi de ikke oppfyller de mer komplisererte behovene dine helt lenger? Da finnes det også gratisprogrammer til videoredigering som kan mer og samtidig oppfyller videoredigerinsbehovene til de aller fleste. Videoredigeringsprogrammet Shotcut Shotcut er gratis og er et godt nybegynnerprogram for videoredigering. Læringskurven er alltid forholdsvis bratt når du skal sette deg inn i et nytt program for videoredigering, og Shotcut er intet unntak. Det gir deg mange muligheter for avansert videoredigering og er svært brukervennlig for når du for eksempel trenger et video- eller lydspor til i filmen din. I tillegg er Shotcut såpass stort at du også kan utvikle deg med programmet, så du ikke plutselig står og føler deg begrenset i videoredigeringen din igjen, når du kommer opp på et høyere nivå. Videoredigeringsprogrammet Lightworks Lightworks er gratis og designet av profesjonelle.

kulturhistorisk museum bergen park

Men Nordpolstjernet det va ikke anna enn en diger vanndam på det bulkate isflaket som strekke sæ like fra Sibirstranda tel snebergan i Alaska. Og just ned på vanndammen dalte de stuptrøtte svanan og sovna nesten øyeblikkelig, med hodan gjømt under de myke vingan sine. Mens de sov der, og drømte om grønne kokospalma og snille jentonga og store appelsinskoga, så gikk det ikke bedre tel enn at hele vanndammen fraus til is. Da svanan våkna, kom de sæ ikke laus, kan du skjønne, uansett kor mye de flaksa med vingan sine. I alle de utrulig mange århundran som e gådd siden da, har svanan kvær enaste vinternatt prøvd å flakse sæ fri. Når himmelen e skyfri i mørke, da kan vi helt her nede hos oss se de blafranes vingeslagan som lyse over tretoppan, og en utrulig masse gule og røde og grønne fjærpenne som i mørke skriv bønnebrev til Vårherre. Nordlyset det e lengselen etter engang å sleppe laus.

Silje-Marie er veldig engasjert i alt som handler om finans og økonomi, men har også en stor lidenskap for sang og skuespill.

  • Ut av klassen?
  • Kulturhistorisk museum bergen mall
  • Bryggens museum bergen
  • Kulturhistorisk museum bergen new york
  • Costa del kongsvik skuespillere
  • Kulturhistorisk museum bergen campus
Saturday, 7 January 2023

Sitemap | Ivar Aasen Bøker, 2024